Kamila&Willy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Podróż była spoko tylko jakieś dzieci cały czas latały po przedziałach. Szkoda, że ominęła mnie ta zabawa z wózkiem:-( Tęsknie... ale jeszcze tylko 10 miesięcy wiec głowa do góry:eviltong: Quote
Guptasek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Oj tam oj tam ! Mi podróż minęła SUPER ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Chcesz się napić EMO ? " xDD Towarzystwo Naprawdę cudowne ! Żałuję że w pierwszą stronę nie jechałam pociągiem :mad: Za rok się zgadamy na jeden turnus co nie ? :lol: Tylko że wtedy to już będę z moją Nową Pociechą:loveu::loveu::loveu: Quote
Isles Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Guptasek napisał(a):Tylko że wtedy to już będę z moją Nową Pociechą:loveu::loveu::loveu: O czymś nie wiem :D? Quote
Guptasek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Myślałam że za jakiś miesiąc może 2 będę mieć bokserka:loveu::loveu: No ale nie ... W niedziele będę miała Westa.. Nie ma to jak RODZINNA decyzja :mad: Cześć jestem Rysia mam Westa z Pseudo ! ale zobaczcie ma Ogon ! Quote
Guptasek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Ola - mistrz Painta ! Oj tam Oj tam ! Juz nawet mamy imie dla mojej nowej Besti ! :evil_lol: Megafona von Złocista Rumaka z Waflowej DJki [/FONT] Quote
Kamila&Willy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ryśu, gratuluję!!! Suczka czy pies?? Czemu akurat na tą rasę zdecydowali?? No i nareszcie masz psa z ogonem!!! Quote
Guptasek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No ja chce Suczkę :evil_lol: Nie mi gratuluj tylko rodzicom :eviltong: Ja chcę Bokserkę ale że zostałam postawiona przed faktem dokonanym... no cóż ;) Nic nie wiem o tym psie .. nawet nie wiem ile ma :angryy::angryy::angryy: Ale dziś sie wszystkiego dowiem :loveu: Po woli oswajam sie z tym że w Niedziele będę miała małą puchatą Kuleczkę :loveu::loveu::loveu: A czemu się zdecydowali na tę rasę ? Bo jest to mały biały piesek :roll::roll::roll: Quote
Kasia&Mela Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A ja miałam na ozp5 jechać :angryy: Nigdy tego Wandrusowi nie wybaczę, że odwołali... :mad::mad::mad: Tak Wam zazdroszczę, że byłyście na obozie :p !!! No i z tego co piszecie to raczej był najfajniejszy turnus :cool3: A najlepsze to zdjęcie Oli z Korką na głowie, w wodzie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kasia&Mela Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Za rok muszą się zmówić wszystkie naj- osoby i na jeden turnus pojechać :loveu: A ja tak się STRASZNIE stęskniłam za Rysią i Olą :lol::lol::lol: Wakacje bez Was się nie liczą... i bez Boryska... i bez Korci... :evil_lol: Naprawdę za rok musimy się spotkać !!! ;) No i Rysia gratulacje nowego pieska :multi: :multi: :multi: będziesz z nim agility trenować ? A tak wgl. to są szanse, że ją poznam ??? A z powodu Tinki smuuutno :sad: Quote
Ola164 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Rysie będzie mieć pieska nie suczkę :) I już ma nawet cudowne imię DJ a'la Głupi Wafel :loveu: A ja dodałam jeszcze 14 zdjęć: http://www.garnek.pl/forum/obozzpsem Po kilku dniach Korka pływała już sama i moje plecy okazały się zbędne :) Widzisz Kasiu, mówiłam - jedź na ozp4! To był naprawdę najlepszy turnus! - Czy chcecie megafon! - Tak chcemy megafon! - Co Ty, odbiło Ci do reszty? - Ale kiedy ja chce megafon! - Oj tam oj tam.... I kiedy byliśmy już gotowi Piotrek zrobił nam bum! Quote
Guptasek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Agility obowiązkowo !:evil_lol: Bedzie to Pies a nie sunia [nie mam nic do gadania] Nazywać się Bedzie DJ :loveu: Miałam dużo pomysłów ! Np. Seth , Jake , Wafel i DJ ! A że w tym momencie pisałam z Dawidem to pomyślałam Wafel albo DJ na 100% A że Dawid był bardziej zadowolony z tego drugiego ... No to DJ ;) Od Niedzieli będę miała nowego przyjaciela :loveu: [Nie ma to jak możliwość wyboru rasy i płci psa:mad::shake:] Więc z Bokserki suczki zrobił się West pies:shake::shake::shake: No ale cóż.. W końcu to będzie mój Super Mega Agility WEST ! :evil_lol: Quote
Ola164 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Oj tam, oj tam! Nic się nie martw, jeszcze się zakochasz w tym białym szczotku! :loveu: Quote
Guptasek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Oj tam Oj tam ! :evil_lol: Pan Szczotek :loveu: Może w końcu będę miała czysto w łaziece:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila&Willy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 W taki razie gratuluję rodzicom :eviltong::eviltong::eviltong: A masz już jakieś imię wymyślone??? Za rok znów musimy spotkać się w tym składzie:lol::lol::lol: Quote
Kasia&Mela Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 a to przepraszam za tą suczkę :) poddałam się fantazji... ;-);-);-) DJ ??? niezłe :shiny: A jakie zdrobnienia ( oprócz Szczotka ) ? Dzidżuś, Dzidżejek, Dzidżek :-):-):-) Quote
Guptasek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kamila Musimy koniecznie ! :) Kasia - DJ , a skrót WAFEL :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już sobie to wyobrażam za rok na wandrusie : Chodź Tu Głupi WAFLU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tam oj tam :lol::lol::lol: Quote
Ola164 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jak mu jaja obetniesz to może nie będzie miał takiego świra na punkcie Korki :D Bo Borys to ją od razu rozpoznał i zaczął gwałcić, a co sie stało na pościeli to tylko dla wtajemniczonych.... :D Ja chce już obóz 2011 :loveu: Tą samą ekipę :loveu: Ryś & Kamcyś & Alcyś - za wami tęskni się najbardziej :( Willllllly! Willllllllly! - nawet tego mi brakuje :( A wszyscy mieszkacie tak daleko :( Sporządziłam nawet szczątkową liste rzeczy co bierzemy na przyszły rok: - megafon - kałko Quote
Guptasek Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Tak Tak , jak mu je utne to ino raz ! :evil_lol: Poza kałkiem i megafonem czeba sobie wózek pożyczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zapominaj że wezmę ze sobą pana szczotka :evil_lol: Dziś jadę po miski , posłanko i inne pierdoły dla tego gnojka ;) Tylko żeby Piotrek był to go po wkurzamy:evil_lol: Jak by nas złapali przy tym płocie to Ino raz !:oops: Czemu mi się wydaje że będą się śmiać z mojego Pana szczotka ? Oj tam Oj tam :eviltong: Quote
Ola164 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nikt się nie będzie śmiał z Pana Szczotka....:roll: No może troszkę.... Troszeczkę... :diabloti: Oj tam, oj tam! To będzie super-mega-agillity-west. Teriery są w tym chyba dobre co? :mad: Quote
Guptasek Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Trochę ?:lol: BARDZO !:evil_lol::evil_lol::evil_lol: znam jednego chłopaka który jak go zobaczy to padnie :evil_lol: chyba nawet nie jednego.. no ale cóż :eviltong::eviltong::eviltong: Oj tam oj tam ! Będzie mega agility West :eviltong: Quote
Kamila&Willy Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 To trenuj DJ'a , żebyś mogła nim zaszpanować za rok:eviltong::eviltong::eviltong: A proposto może za rok pojedziemy do Mara na obóz, nie na bezgaśnicy.pl?? Quote
Guptasek Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 NIE ! Ja chce do Rynu :evil_lol: Spotkać tę kadrę :loveu: chyba żeby jechać na canisa a później np. do mnie :lol: Quote
Ola164 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Rysiu- a może do Rynu a potem jeszcze do Ciebie? :diabloti: Zrobimy Ci wieś i urządzimy polowanie na mamuta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co ja mam z tym jedzeniem? :evil_lol: Quote
Guptasek Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A zapraszam , zapraszam :loveu: Damy jakoś radę ;) Quote
Ola164 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ty uważaj, bo Ci się całe ozp na chałpe zwali :P Quote
Recommended Posts