Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Panie Piotrze - a to juz na 100% odwolane?? Nza pewno nie bedzie obozu? Bo jak dla mnie to jest to odwolane w ostatniej chwili i przez to rujnuje mi to cale wakacje. Czy nie daloby sie zorganizowac ozp5 jakby zapisalo sie jeszcze kilku uczestnikow? przeciez dojazdu zorganizowanego nie musi byc...
bo nie wiem czy bral Pan pod uwage, ze niektore osoby maja plany, a odwolanie obozu calkiem je rujnuje.

Posted

A nie da się zorganizować Ci jakiegoś innego ośrodka nad tym morzem w okolicy? Albo skrócić czas pobytu rodziców w tym, gdzie nie akceptują psów,a potem się gdzieś przeprowadzić... Uh, ale się porąbało o.O

Posted

Gusiak - powinni napisac w ofercie, ze z uwagi na to, ze w tamtym roku bylo b.malo uczestnikow, w tym roku ozp5 moze sie nie odbyc. a nie takie cos, ze nic nie pisza, a p[otem w ostatniej chwili odwoluja oboz...:/
na ozp4 pojade, ale w nast. roku nie wiem, bo nie chce miec po raz kolejny takiej sytuacji jak teraz.
a tak na marginesie; kto wyslal do mnie esa z pomyslem zbiorki na peronie 3? nie mam kasy na koncie, nie odpisze, pytam tutaj ^^.

Posted

Klaudia. napisał(a):
kto wyslal do mnie esa z pomyslem zbiorki na peronie 3?
Wysyłał to pilot z którym jedziemy pociągiem. I pytał z jakiego miasta jedziemy. Moja mama zadzwoniła się spytać, o co chodzi, a on powiedział, że nie ma jak dojechać z Jastrzębia Zdroju i szuka transportu ;) Ciekawe czy dojedzie na czas :eviltong:

Posted

mnie sie nie pytal. ^^
bylo tylko;
'zrubmy jutro zbiurke o godzinie 4:30 na 3peronie przy gluwnym wejsciu'
pisze dokladna tresc tego smsa, nie poprawiam bledow ortograficznych.
wrrr ile tych bledow tam jest ;D chyba, ze chodzilo o to zeby bylo u, a nie o ;D
i taka mam nadzieje ...;p

Posted

a ja wyjezdzam o 24 do Katowic ^^
Ola wioze Ci te smierdzace smaki. Wyszlo na to, ze jeszcze jestem niespakowana, ale zaraz ide sie pakowac, bo wczesniej czasu nie mialam... ;)
do ozp4 - mam nadzieje, ze w Katowicach mnie poznacie ;) po Fancie...;p Ja bd w koszulce I love Haiti i takich fioletowych gaciach ^^ ooo i butach za kostke z oczodajnymi sznurowkami ;p

Posted

No to tak ludzie SUPER, kadra SUPER, zajęcia SUPER, żarcie... średnio na jeża, w większości ok, ale nieraz okropne, obsługa faktycznie nie miła i zawsze dostawaliśmy na końcu :c . Chrup nauczył się w końcu slalomu i pod koniec obozu nawet w niezłym tempie Go wykonywał. i w sumie... nie wiem co jeszcze XDDD

Posted

Merenwen - ja mam dwie godziny i nerwowo szukam wszystkiego po domu ;p
jakbym nie jechala na ten oboz koszykarski to bym juz dawno byla spakowana. a tak nie mialam czasu, ale mam nadzieje, ze do polnocy sie wyrobie ;)
laski, do zobaczenia w Ktw ;) juz za 6,5 godz ;]

Posted

Ja właśnie skończyłam pakowanie :) O 2.45 wyjeżdżam z domu, więc raczej nie opłaca sie iśc spać. Korka umyta - pachnie kokosowo :loveu:
Klaudia - dzięki wielkie za smaczki śmierdziuszki. :loveu: Rozpoznamy Cie na pewno ;)