Fantowa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Panie Piotrze - a to juz na 100% odwolane?? Nza pewno nie bedzie obozu? Bo jak dla mnie to jest to odwolane w ostatniej chwili i przez to rujnuje mi to cale wakacje. Czy nie daloby sie zorganizowac ozp5 jakby zapisalo sie jeszcze kilku uczestnikow? przeciez dojazdu zorganizowanego nie musi byc... bo nie wiem czy bral Pan pod uwage, ze niektore osoby maja plany, a odwolanie obozu calkiem je rujnuje. Quote
Guptasek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Klaudia ! Dasz rade , pojedziesz na ozp4 , a nie ozesz wrócić nad morze do mamy dojechać ?:evil_lol: Quote
Fantowa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 tsaaa nie...:/ w tamtym osrodku nie akceptuja psow...:/ ale nie wiecie czy to juz tak na 100% odwolane czy jakby sie jeszcze zapisalo pare osob to by bylo? Quote
Guptasek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Na 100% odwołane , to nie chodzi tylko obóz z psem ... Chodzi też o inne obozy. :mad::mad: Quote
Merenwen Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A nie da się zorganizować Ci jakiegoś innego ośrodka nad tym morzem w okolicy? Albo skrócić czas pobytu rodziców w tym, gdzie nie akceptują psów,a potem się gdzieś przeprowadzić... Uh, ale się porąbało o.O Quote
Gusiak Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Powinni wcześniej powiedzieć, że jest za mało uczestników... Wszystko na ostatni moment... Quote
Fantowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Gusiak - powinni napisac w ofercie, ze z uwagi na to, ze w tamtym roku bylo b.malo uczestnikow, w tym roku ozp5 moze sie nie odbyc. a nie takie cos, ze nic nie pisza, a p[otem w ostatniej chwili odwoluja oboz...:/ na ozp4 pojade, ale w nast. roku nie wiem, bo nie chce miec po raz kolejny takiej sytuacji jak teraz. a tak na marginesie; kto wyslal do mnie esa z pomyslem zbiorki na peronie 3? nie mam kasy na koncie, nie odpisze, pytam tutaj ^^. Quote
Ola164 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Te smsy były rozsyłane chyba do wszystkich bo ja też dostałam :) I przy wejściu głuwnym :P Quote
Gusiak Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Klaudia. napisał(a):kto wyslal do mnie esa z pomyslem zbiorki na peronie 3? Wysyłał to pilot z którym jedziemy pociągiem. I pytał z jakiego miasta jedziemy. Moja mama zadzwoniła się spytać, o co chodzi, a on powiedział, że nie ma jak dojechać z Jastrzębia Zdroju i szuka transportu ;) Ciekawe czy dojedzie na czas :eviltong: Quote
Fantowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 mnie sie nie pytal. ^^ bylo tylko; 'zrubmy jutro zbiurke o godzinie 4:30 na 3peronie przy gluwnym wejsciu' pisze dokladna tresc tego smsa, nie poprawiam bledow ortograficznych. wrrr ile tych bledow tam jest ;D chyba, ze chodzilo o to zeby bylo u, a nie o ;D i taka mam nadzieje ...;p Quote
Guptasek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Shetanka napisał(a):Wróciłam z OZP3. Fajnie było :D :D No to opowiadaj ! :eviltong::eviltong: Quote
Fantowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 a ja wyjezdzam o 24 do Katowic ^^ Ola wioze Ci te smierdzace smaki. Wyszlo na to, ze jeszcze jestem niespakowana, ale zaraz ide sie pakowac, bo wczesniej czasu nie mialam... ;) do ozp4 - mam nadzieje, ze w Katowicach mnie poznacie ;) po Fancie...;p Ja bd w koszulce I love Haiti i takich fioletowych gaciach ^^ ooo i butach za kostke z oczodajnymi sznurowkami ;p Quote
Shetanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No to tak ludzie SUPER, kadra SUPER, zajęcia SUPER, żarcie... średnio na jeża, w większości ok, ale nieraz okropne, obsługa faktycznie nie miła i zawsze dostawaliśmy na końcu :c . Chrup nauczył się w końcu slalomu i pod koniec obozu nawet w niezłym tempie Go wykonywał. i w sumie... nie wiem co jeszcze XDDD Quote
Merenwen Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ludzie, luuuuudzie! Zostało mi 5 godzin, a ja jeszcze niedopakowana! AAAAA! :D Quote
Fantowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Merenwen - ja mam dwie godziny i nerwowo szukam wszystkiego po domu ;p jakbym nie jechala na ten oboz koszykarski to bym juz dawno byla spakowana. a tak nie mialam czasu, ale mam nadzieje, ze do polnocy sie wyrobie ;) laski, do zobaczenia w Ktw ;) juz za 6,5 godz ;] Quote
Shetanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 pakowanie się na ostatnią chwilę rządzi XD Quote
Fantowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 mwhaha szpan ^^. walizki nie moge domknac, musze na niej siadac :/ jak mi sie rozwali tooo bedzie bulwers >.< Quote
Isles Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A ja jednak was nie odwiedze. Ojciec nie dostał urlopu ;/ Quote
Pin Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 To ja wstawie zdjęcia z 3 turnusu ;> http://picasaweb.google.com/112286200052814800445/OZP3260706082010# by Saba ;> http://picasaweb.google.pl/100128327616766884536/OZP32010?authkey=Gv1sRgCNP_ooLL_9GBTQ# by Joy : D No i niedługo następna porcja :> Ey, kto ma zdjęcia z wiankami i z naszym Szymkiem ? XD Albo przywiązanego pana Marka do słupa :lol: Quote
Ola164 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ja właśnie skończyłam pakowanie :) O 2.45 wyjeżdżam z domu, więc raczej nie opłaca sie iśc spać. Korka umyta - pachnie kokosowo :loveu: Klaudia - dzięki wielkie za smaczki śmierdziuszki. :loveu: Rozpoznamy Cie na pewno ;) Quote
Recommended Posts