Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Abiutka_ jak Agata weszła do waszego domku w klapkach to Dominika wtedy wyjechała z tym 'urazem to klapków', jak weszła w innych butach albo boso to Bandziak nadal się rzucał. On ma po prostu uraz do nóg ! xd
A właśnie. Miałam ci napisać tak? Nie pamiętasz może tego co robiłaś jak was nawiedziłam wieczorem ;D Pokazywałaś nam jakość domków nogą xd !

Posted

[quote name='Guptasek']Na ozp4 może będzie "brat" Agatki ! :]
Ten Bartek :]]]
"brat" Agatki :o ? dlaczego... :niedowia: ???

Pamiętasz jak na ozp5 gadałam ciągle z takim chłopakiem przez telefon ? Nie tym moim tylko tym drugim , i Ci o nim opowiadałam ... To ten xD no Ten od Kulki !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co "dżenisia" weszła w kałuże i padła :lol::lol::lol:

oooo... JA PAMIĘTAM :megagrin: !!!
Zgadzam się z karola&gacek, niektóre psy zachowują się na obozie inaczej niż zwykle, bo po prostu są zastresowane i / lub zmęczone całkowicie nową sytuacją :sad: Dlatego trzeba bardziej na nie uważać, żeby nie powtarzały się nieprzyjemne incydenty typu Kaji i Bonnie ( dobrze napisałam ? )...
No i to rzeczywiście bardzo smutne, jak niektóre ( niestety stanowiące większość ) osoby wracają z ozp i od razu zaczynają na forum pisać jak to było źle i beznadziejnie ( po czym w następnym roku znowu jadą na obóz ), wylewają swoje żale a propo's kadry oraz uczestników nie wspominając już o psach, narzekają niemiłosiernie na jedzenie oraz domki i tym podobne sprawy... :lookarou::lookarou::lookarou: dlaczego???
To wyraźnie psuje atmosferę i wgl. jest do kitu moim zdaniem bo nie ma najmniejszego sensu, a tylko wszystkim pogarsza humor :ekmm:
Pokazywałaś nam jakość domków nogą xd !

a później się dziwią niektórzy na stan domków... :mdrmed:

Posted

Elliothooded358 napisał(a):
Abiutka_ jak Agata weszła do waszego domku w klapkach to Dominika wtedy wyjechała z tym 'urazem to klapków', jak weszła w innych butach albo boso to Bandziak nadal się rzucał. On ma po prostu uraz do nóg ! xd
A właśnie. Miałam ci napisać tak? Nie pamiętasz może tego co robiłaś jak was nawiedziłam wieczorem ;D Pokazywałaś nam jakość domków nogą xd !

On ma chyba uraz do całego świata :evil_lol: bo nie da się inaczej wytłumaczyć tego że
siedział sobie siedział i nagle zaczynał charczeć na nie wiadomo co :evil_lol:

A co do tych domków to lepsze było "Welcome in my garden" :grin: dobre to było, a potem świerzb, glut, syf i coś jeszcze, tylko nie potrafię sobie przypomnieć co :grin:

Kasia&Mela napisał(a):
a później się dziwią niektórzy na stan domków... :mdrmed:

Oj tam :evil_lol: nic nie uszkodziłam ani nic, co nie zmienia faktu że jak by w to mocniej gruchnąć to w tej sklejce spora dziura by się zrobiła :lol:

Posted

Abiutka_ napisał(a):

Oj tam :evil_lol: nic nie uszkodziłam ani nic, co nie zmienia faktu że jak by w to mocniej gruchnąć to w tej sklejce spora dziura by się zrobiła :lol:

Ja myślę, że oni nie zakładają, że ktoś będzie miał potrzebę kopania w sklejkę xD...

Posted

Oj może i nie zakładają :evil_lol: ale założę się że nie jestem jedyną osobą która sprawdzała w ten sposób jakość domków :evil_lol:
Bądźmy szczerzy, jak by w ten domek np. zaryło drzewo to nie miał by on za wielkich szans przetrwania :evil_lol:. Chociaż żeby nie było, te domki są już urokiem obozu i mnie tam one pasowały :p za wyjątkiem tego że było tam strasznie duszno w upalne dni, no ale za pomocą wiatraczka jakoś przetrwałyśmy :evil_lol:

Posted

Ja nie musze dawać większości dokumentów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bo mam napisane ze są one w dokumentach ozp1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A teraz jestem w Białym...
Zostały nam tylko 4 Dni !!! :loveu:

Posted

[FONT=Arial]Witam, wysyłam informację na forum, ponieważ mamy utrudniony kontakt z kilkoma osobami z OZP/5[/FONT]

[FONT=Arial]Informacja w sprawie Obozu Z Psem OZP/5 w terminie od 18 do 30 sierpnia 2010.[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]W chwili obecnej na piąty turnus obozu jest za mała liczba uczestników. Uniemożliwia to zorganizowanie obozu, dojazdu zorganizowanego itp. [/FONT][FONT=Arial]W związku z powyższym jesteśmy zmuszeni odwołać obóz w ostatnim turnusie. [/FONT]

[FONT=Arial]Istnieje możliwość zmiany terminu na wcześniejszy - OZP/4, od 7 do 18 sierpnia. [/FONT]
[FONT=Arial]W tym turnusie dojazd i powrót zorganizowany będzie realizowany.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Arial]W razie pytań proszę o telefon pod numer 504 460 166 lub bezpośrednio do mnie 501 647 139[/FONT]
[FONT=Arial]Piotr Salecki, Wandrus[/FONT]

[FONT=Arial]Od razu też odpowiadam na pytania tych osób, które w zeszłym roku były w zeszłym roku na ostatnim małym turnusie. [/FONT][FONT=Arial]Różnica polega m.in. na tym, że w zeszłym roku w tym samym terminie były też w Rynie inne obozy - i był wtedy m.in. wspólny dojazd (a w tym roku obozów od 18 sierpnia w Rynie nie będzie). [/FONT][/FONT]

Posted

wrr wlasnie wrocilam z obozu koszykarskiego isie dowiedzialam, ze nie ma ozp5 :/ jestem megamaega wkurzona, bo wszystkie plany sie zwalily ;/ kiedy konczy sie ozp4, mama jest nad morzem, a ktos ma mni9e odebrac w Katowicach, pomijam, ze wiekszosc osob jest na wakacjach... :/
do dupy i tyle.
wrrr ;/
a liczylam na to, ze ozp5 bedzie :/
i sie straasznie rozczarowalam :/
noo ludzie, trzeba sie bylo wczesniej zapisywac na ozp5, bo teraz to sama juz nie wiem co z moim ozp4 ;/