Guptasek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ola - Jak bym jechała z borysem pociągiem to nie wyobrażam sobie żeby on jechał na ziemi :evil_lol: Pamietasz jakie były problemy żeby zszedł z łóżka.. jeszcze by ,mnie zagryzł w tym pociągu :mad::mad::mad: Quote
Fantowa Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ja też biorę kocyk, taśma to genialny pomysł, i będzie dobrze. I nie wyobrażam sobie Fanty na podłodze, bo ona się po prostu boi. Zresztą jak miałaby być spokojna, gdy centralnie pod nią ciągle coś stuka itd.? Jak się konduktor będzie pluł to poczekam aż pójdzie lub zaproszę go jak pociąg będzie dojeżdżał do Giżycka i mu powiem żeby posprawdzał, że sierści brak. Vini - skoro labek Twojej koleżanki się wyłożył na prawie cały przedział i było jeszcze miejsce, to sobie wyobraź, że równie dobrze w przedziale mogą być 2 labki i już będzie ciężko. Zresztą skoro przedział jest rezerwowany to niby dlaczego pies nie może sobie leżeć, jak nie zajmuje nikomu miejsca? I jak potem całą sierść zostanie usunięta? Moim zdaniem to bez sensu, bo przedział jest zarezerwowany, są wolne siedzenia, a psy się muszą gnieść na podłodze... A jak się nie polubią to jeszcze większy cyrk, bo na podłodze jest straasznie mało miejsca. A na siedzeniach przynajmniej leżą przy właścicielu i czują się bezpiecznie w nowym miejscu. Wiesz, to jest moje zdanie, jak Cię uraziłam to sorry. Quote
madziulik_13 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ja jechałam pociągiem rok temu i 2 lata temu - mój bernuś zajmował jedynie tylko 2 siedzenia:diabloti: No sory, ale przedział jest zarezerwowany, tam gdzie jest osoba z psem , to jest mniej osób niż normalnie więc nie widzę problemu. Quote
MakeBelieve Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Po pierwsze nie labek, a golden :) Po drugie ja mowię tylko jak było u mnie jak ja jechałam w obie strony. Że co chwila się burzyli. Ola- chyba jest różnica jak sie siedzi na siedzeniu całym w sierści... I to moja sprawa na jaki obóz jadę. Bo chce spedzic czas ze swoim psem Quote
Ola164 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Vini - chyba powiedziałam, że posprzątam... Nie chce się wtrącać co do Twojego wyboru, ale miałaś jechać na profesjonalny agility... Mówiłaś tak w tamtym roku czy mi sie wydaje? Może tam by tyle sierści nie było.... Quote
MakeBelieve Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 No dobrze, ale są ludzie, którzy by nie posprzątali :) A na agi miałam jechać, niestety nie miałam opiekuna, a tam obóz jest od 16 lat. Jakaś ironia? Quote
Guptasek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ola jak to przeczytałam to prawie spadłam z krzesła !:p Quote
MakeBelieve Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ale ja nie rozumiem. Masz coś do mnie? To powiedz mi to wprost, a nie walisz głupie teksty. Bo mnie to akurat nie śmieszy. Quote
Shetanka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Klaudia. napisał(a):Vini - ale Fanta jest duża i będzie nawet stanowiła problem, bo nie będzie gdzie dać nóg... tak, jasne. Ja jechałam kiedyś pociągiem takim bez przedziałów, to siedziałyśmy z koleżanką na przeciwko siebie na podwójnych siedzeniach, psy na ziemi (DONek i coś koło boksera) i potem przysiadły się jeszcze 2 osoby i spokojnie było gdzie dać nogi, a w przedziale gdzie jest więcej miejsca... Quote
Ola164 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Vini - skoro tak trudno zrozumieć i rozszyfrować mój jakże beznadziejny i mało śmieszny tekst to Ci wytłumaczę: To zabawne, że komuś kto jedzie na obóz Z PSEM przeszkadza sierść.... Coś jeszcze jest niejasne? Quote
Guptasek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ej.. słuchajcie moze jestem głupia i wgl... Co to za rasa ten DON ? Quote
Guptasek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 moge strzelać ? ;d kojarzy mi sie to z długowłosym owczarkeim niemieckim , dobrze ? Quote
Guptasek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bosz ! ale jestem fajna ;D mój mózg nadal walczy xDD Quote
MakeBelieve Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Taak, strasznie śmieszne! Ja nie mówię, że mi przeszkadza, tylko jakbym była normalnym podróżującym to bym nie chciała siedzieć na siedzeniu pełnym sierści po jakimś psie. Tyle! Mówię ogólnie, a nie o kimś tu piszącym. Szczerze? Cieszę się, że jednak nie jadę na ozp4 bo nie chce Cie poznac. Quote
Ola164 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Miło mi :loveu: Ja zazdroszczę tym, którzy musieli poznać Ciebie i Twoje rozpiski agility :P Musieli mieć wiele rozrywki... :roll: Quote
Guptasek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Olu ; * Ja się cieszę że Cię poznałam :loveu: i ciesze się że pojadę z TOBĄ i Klaudią i psami na ozp4 :loveu::loveu::loveu: Dziękuje wam za pocieszenie :loveu: Quote
Ola164 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bo my Misiu-Pysiu mamy źle w głowie :loveu: Kolejne wspólne ozp? Brzmi zachęcająco :loveu: Quote
MakeBelieve Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Oczywiście! A co, Rysia sie nie pochwaliła? Bo nie miałam czasu i ochoty siedzieć i wymyślać torków ;P Zresztą, nie twoja sprawa. Quote
Ola164 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Sama słodycz :loveu: Vini - jak się do mnie zwracasz to z dużej litery. Ma ktoś jakieś informacje z ozp2? Quote
Fantowa Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Vini.']Taak, strasznie śmieszne! Ja nie mówię, że mi przeszkadza, tylko jakbym była normalnym podróżującym to bym nie chciała siedzieć na siedzeniu pełnym sierści po jakimś psie. Tyle! Mówię ogólnie, a nie o kimś tu piszącym. Szczerze? Cieszę się, że jednak nie jadę na ozp4 bo nie chce Cie poznac. sugerujesz, że jesteśmy nienormalne? ależ my piszemy, że potem posprzątamy za pomocą taśmy xd... A, jak to ujęłaś 'normalni podróżni' nie jadą w naszym przedziale, który jest zarezerwowany dla nas 'nienormalnych'. Poza tym, nawet gdyby zostało troszkę sierści to włos by Ci z głowy nie spadł. W końcu każdy zna standardy pkp... Sierść na siedzeniu w porównaniu ze zdemolowanymi wc, brakiem wody, niedomykającego się wc, brudu, śmierdzących siedzeń, brudnych okien, głupich schodków to NIC.:diabloti: Quote
Guptasek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Atmosfera cudowna :loveu: Nie wiem jak jest na obozie :mad::mad: Zachęcająco ? Brzmi cudownie ! :loveu::loveu::loveu: OZP4 będzie najlepszym turnusem , i pod względem kadry i uczestników i wafli :multi: szkoda tylko że bez mojego Kufopsa:-( Quote
Recommended Posts