Guptasek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 takie rzeczy to na dziennym alarmie ;] To była najlepsza zabawa ! ; ] "witajcie tu nożownik ! " ^^ Quote
Guptasek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Na ozp2 jest 15 osób :) Pisałam do Dawida więc nie wiem ile jest psów i jakie sa :) Quote
MakeBelieve Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Eeej ale mało! xD Pozdrów jego i niech przekaże pozdro dla goopiej kadry ;*** Ej, a aluzji nie zrozumiałam.. Że my?;) Quote
Guptasek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 NIE O TO CHODZI ! Bardziej o to ze ON bedzie grzeczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra ja spadam tak na 3 dni . Pływam :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No że nie! Że na ozp2 są 3 ładne dziewczyny i cieszysz sie ze odizolowany zeby do Dawida nie lazły?xD Jestem u siebie i już nie kontaktuje ;p Quote
WiktorTS Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 To teraz ja napisze jak oceniam ten obóz na początek kilka zalet które mi się bardzo spodobały Z domków bardzo blisko nad jezioro, z przystani przepiękny widok na pola po drugiej stronie jeziora.:cool1: Blisko do miasta i sklepów. Sanitariaty ładne i czyste ale niestety jak się kompie kilka osób na raz to ciśnienie wody pod prysznicem jest bardzo małe:/ A to są wady które mi się nie podobały: Brak gaśnic w ciemnych PeeReLowskich samozapłonowych domkach z niewykończonej sklejki. Brak drzew przy domkach przez co cały dzień stoją one na słońcu i nagrzewają się niesamowicie. Jedzenie na stołówce, byłem na wielu paramilitarnych obozach i wiem co to jest nie najlepsze jedzenie jednak na tej stołówce było najgorsze jakie jadłem ze względów wizualnych i smakowych.:/ (otruć się nie otrułem:D ale wszystkiego nie ruszałem) Obsługa na stołówce opryskliwa i nie miła :[ :mad: I porcje jedzenia na tejże stołówce, chleba przygotowanego na cały stolik starczało dla jednej góra dwóch osób więc codziennie trzeba było chodzić po dokładkę tak samo z serem czy szynką (3 plasterki na śniadanie to trochę mało) tak samo z obiadami :[ :angryy: Na razie to tyle może jeszcze coś mi się przypomni:P Quote
MakeBelieve Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Wiiiktor !? Łaaał, Ty na psim forum ;PPv Bezgaśnicy.pl xD Ja wam powiem jedno... Chce mi sie tego obozu za rok, ale nie wiem czy za taka cene opyla sie ponownie jechać ;d Quote
Fantowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Vini.']O, Chrupka na stołówce pamiętam ;) Klaudia: 1. komarów było naprawdę sporo, ja na jednej nodze miałam chyba 12 bąbli od ukąszeń... Do dzisiaj wszystko mnie swędzi. 2. Obiady, hm... Zupa normalnie, na obiad były całe pieczarki w jakiejś panierce, ochydna zapiekanka warzywno-pieczarkowa z serem, makaron z białym serem, marchewka i fasola... Więcej w sumie nie pamiętam. A do Biedronki samemu nie można chodzić ^^ Jedynie do spożywczego, ale ew. jest bar obok. 3. Dystans taki... U nas najkrótszy czas to 7 minut, przeciętnie to ok. 12 minut. chodziło mi o odległośc ;D Wiwesz op co mi chodzi ^^. tak mniej-więcej; ile km ;D? Quote
MakeBelieve Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No to Ci mówię, że nie wiem. Dystans=odległość. Biegiem ok. 10 minut. Wylicz sobie ile to, bo ja sie wtedy nie zajmowałam mierzeniem tego ile mam do przebiegnięcia. A zdjęć mało mamy ogółem. Quote
Merenwen Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Przypuszczam, że coś koło 2,5 km, może trochę mniej ;). Przynajmniej mi by tyle zajęło przebiegnięcie 2,5 km chyba... Quote
Fantowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a na ozp1 było to przebieranie psa, rysowanie i lepienie z plasteliny? Chodzi mi o to, że jeśli było, czy liczyło się do psiego pucharu? ;D Quote
Shetanka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 eee... 2,5 km w 12 minut? oO Ja w szkole jak biegaliśmy na wytrzymałość to przebiegłam w 12 min 2km a był to najlepszy wynik z grupy oO' więc mi się wydaje że raczej 1,5km Quote
MakeBelieve Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Przebieranie było i się liczyło, więcej nic plastycznego nei było Quote
*agata* Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mnie się podobało na obozie.Kadra była super,ludzie też.Żarcie niezbyt ale jakoś przeżyłam i mam się dobrze:p Najbardziej mnie się podobały biegi terenowe,podchody i alarmy nocne.Zajęcia były świetne aczkolwiek mój pies nie dawał sobie rady o 13 na agility itp.To był dla mnie minus.Jednak patrząc ogólnie ten obóz był THE BEST!!! Pozdrawiają Agata&Franek Quote
Merenwen Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Shetanka napisał(a):eee... 2,5 km w 12 minut? oO Ja w szkole jak biegaliśmy na wytrzymałość to przebiegłam w 12 min 2km a był to najlepszy wynik z grupy oO' więc mi się wydaje że raczej 1,5km Możliwe, przecież napisałam, że może być trochę mniej, nie wiem. Ja 1 km pokonuję w mniej-więcej 4,5 min, więc tak sobie wydedukowałam, że po jednym kilometrze może zwolnię, bo dochodzi zmęczenie, a do tego trzeba liczyć wstążki ;). Quote
MakeBelieve Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 O, cześć Agata ;PP Kolejni OZP1 się rejestrują na forum. Po tym jak zobaczyłam Frankowe frisbee te małe to sie zastanawiam czy je wziąć dla Daisy ;P Quote
Fantowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Vini. napisał(a):O, cześć Agata ;PP Kolejni OZP1 się rejestrują na forum. Po tym jak zobaczyłam Frankowe frisbee te małe to sie zastanawiam czy je wziąć dla Daisy ;P a w tym biegu terenowym to się liczył czas czy dobrze policzone wstążki? ;d te wstążki były dobrze widoczne? ;D Vini - jak sobie poradziłąś z plecakiem tzn. dało się jakoś swobodnie dostać do rzeczy? bo jak się je ma w plecaku to różnie bywa... sorry, że tak pytam, ale ja już tak mam ;d Quote
MakeBelieve Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 I to i to się liczyło ;PPP Chociaż chyba bardziej czas..... Te wstążki dało się zobaczyć ;) A po co ty chcesz wszystko trzymac w plecaku? Ja wszystko wywaliłam na półki i wieszaki ^^ A jeśli chcesz wszystko trzymac w plecaku to ciężko się dostać ^^ Tam masz min. 1-2 półki takie nawet spore do dyspozycji i wieszaki.. I jeszcze jedną małą półkę ;) Ja na jednej dużej miałam swoje ubrania, na drugiej psa. Quote
Fantowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ja tam będę przez 2 turnusy... ale skoro były półki to lajt ;) Quote
Fantowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a ile tak mniej-więcej kg smaków wziąć dla psa na dwa turnusy? ile smaków Wam zeszło? Ile g żwaczy wołowych zamówić? Quote
MakeBelieve Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Łojeju, ja miałam ok. 0,5 kg to może połowa tylko poszła? ;) Zaraz napisze do kumpeli co byla na obozie z goldkiem i sie spytam ;) Co do żwaczy.. Masz zamiar je dawać jako gryzak czy smaki? Jeśli myślisz o drugim to chyba lepsze będą płucka ;) Są moim zdaniem lżejsze więc więcej Ci ich wyjdzie... Ja dla Daisy w połowie obozu kupiłam ich małe opakowanie to zeszło mi w kilka dni. Quote
Fantowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 to w Rynie można dostać suszone płuca? ;D Skoro Tobie zeszło załóżmy, że 0.4kg na jeden turnus, a Ty masz małego psa, to mi zejdzie 2 razy tyle [wielkośc psa] + nast turnus ;D = 1.6 kg ;D tak mniej-więcej ;d zakłądam, że potrzeba mi 2kg z czymś ;d Quote
Merenwen Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Weź mniej, będziemy się składać i latać po parówki i ser do sklepu :evil_lol: Quote
Recommended Posts