Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, że jadę z chłopakiem. Miałam jeszcze zabrać fretkę, nawet się zgodzili w Wandrusie, ale jednak zostawiam ją u kumpeli :) Jutro pakowanie i ostatnie zakupy dla psa :)

Posted

Rafola masz fretkę ? ;D
Ja nie mam co zrobić z moimi trzema szczurami w czasie trwania obozu. Nawet gdyby się zgodzili w Wandrusie abym je wzięła to jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tłuczenia się pociagiem z nimi ; o

Posted

Vini - ja te dropsy jogurtowe trixie, to sama zjadam *hahaha* tylko, że czekoladowe i białą czekolade, choć raz pomyliłam, i zjadłam o smaku kurczaka, myślałam, że zwróce wszystko xdd
A my za 25 dni : D

Posted

ojeju! Po co mówiłaś? Teraz rysia mi zje :) ja owoce kupię na miejscu. Kurcze to już jutro! Nie wierzę naprawdę. Nie wiem kiedy ja się dziś spakuje. Muszę do lekarza, do brata do salonu włosy mi zetnie a drugi brat ma dzisiaj urodziny i na obiad do niego jadę.

Posted

Hahaha mam tylko jogurty :P Taak, opowiem, opowiem! Całe szczęście, że jak my już wrócimy i Wy (wszyscy) będziecie dopiero jechać, to Ryśka do mnie przyjeżdża i nie będzie mi smutno ! ;dddd

Posted

Ja wszystko widze !:mad::mad::mad:
Co jak co ale jedzienie dla psów jest Fuuu ! :evil_lol:
No wiecie tez nie mam co zrobić ze szczurem , wszyscy w domu sie go boją :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale mój kochany tatuś ma go karmić :eviltong:
Vini - bedziemy miały dobre owoce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie wiem jakie , dobre :evil_lol:
Bo po drodze zajeżdżamy po 2 zgrzewki wody i jakieś dobre owoce !:loveu:
Więc jakby na to nie patrzeć mamy owoce !:loveu::loveu:
i to coś na słońce xD

Posted

Vini - jak byłam na biwaku, to 2 chłopaków przyjechało do nas na skuterach xd
wy też przyjedziecie na pare nocy ; D

Posted

Guptasek u mnie może i by mogli karmić, ale kto pomizia? Mój tata tego nie zrobi, bo straci palce. Jasper go niecierpi :lol:

Mój pies chyba umrze razem ze mną, jeśli taka pogoda jak teraz u nas będzie.

Posted

A mnie się tam wydaje że trzeba było to wysłać ;), ja to wysłałam. Na tych papierach co przysłali pisze że proszą o zwrot kopi umowy i dokumentu psa ;). No ale nie ważne, czy jest tak czy tak oni raczej nie będą robili z tym problemu.

Posted

Łaaa! Właśnie ściągam piosenki na komę, potem na płytkę do DD jakby coś i potem skonwertuję kilka filmów żeby mi na komie odtworzylo. A potem naszykuje ubrania itp. dla siebie, spakuję psa i jedzenie do mniejszej torby, a jak mama wróci to razem mnie spakujemy :)