Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Brenda już chyba starsza jest , czy mi się wydaje ?
Jak ty ciągle o tej brendzie to myślałąm ze ela weszła na dogo i ze udało mi sie ją przekonać żeby pojechała :p

Posted

Nie chce zapeszac, ale Brenda (Zosia) na 99% zostanie u nas :multi:
Jest starsza niz sie wydawalo, lapy odmawiaja pracy i traci wzrok. Nie ma sensu, by ostatnie miesiace zycie spedzila w schronisku.... :-( Jak nikt sie nie zglosi, to zostanie u nas....

Posted

Marysiu - raczej bardzo cierpliwych rodziców :D

Śmiać mi się chce, bo jakiś miesiąc temu była dyskusja, kto jakiego psa planuje... I ja znowu trafiłam w niespodziankę :loveu:

Posted

Oczywiście że lepiej ! ; *
Ja w środę idę na premierę zaćmienia z przyjaciółką ! w środe też tylko ze jeszcze z kolegami ; ]
Jutro idę się spotkać z matim i resztą głupków ;D

Posted

co do listy osób na danym ozp - proszę mnie dopisać jeszcze do 4 ;]
śliczna jest Brenda ;** Tak lisowata ;p
Po raz kolejny pisze, że zazdroszczę tym, co jada na ozp1 ;)
Ehhh ja mam jeszcze duuużo dni do ozp4 ;;p

Posted

Ola- masz rację ;) Pamiętam jak ja w tamtym roku czytałam forum. Powracały dziewczyny z OZP1, 2 itp. i płakały, że tak super było i już sie skończyło, a ja myślałam - a to wszystko przede mną! :PP Ale ja już teraz nie mogę doczekać się mojego turnusu, współczuję Wam dziewczyny ;****

Posted

A ze mnie ze już po , smiać się nie możecie (no chyba)
Bo prawdopodobnie jeszcze pojade na ozp5 :evil_lol:
Ale to jeszcze nie jest w 100% pewne bo nie wiem jak z kasą :)
Ale nadzieja zawsze pozostaje :loveu:

Posted

Zapraszam do obejrzenia zdjęć tej bestii, która jedzie ze mną na obóz ;d
http://www.garnek.pl/fantowa/a
Przepraszam za jakość zdjęć, ale na początku zrobiłam 450x600, ale okazało się, że są za małe i nie wejdą, także je powiększyłam i się lekko rozmazały. Jednak niedługo zrobię sesyjkę Fancie i zdjęcia będą lepszej jakości xd

Posted

W czasie ozp4 są 3 bałtyckie zawody agility w których chce wystartować więc ozp4 odpada...
Ale ten nastepny turnus nie jest pewny w 100%
KTOŚ miał nam kibicować na zawodach , ale ten KTOŚ prowadzi wtedy obóz :mad::mad::mad:
Widać w kiblu 3eba będzie powiesić jeszcze kogoś :evil_lol: ; *
Właśnie na OZP1 kto jedzie to niech weźmie jakieś filmy , piłke do siaty i to coś do badmintona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ty, jaka delikatna aluzja ;pp Eej, ja zgram filmy na kome, to sie gdzieś najwyżej odtworzy czy coś :P Ej ja nie moge niic brać, bo sie nie zabiore -.- Chociaż... Może COŚ do badmintona wezme, w co wątpię bo sie wywale w pociągu ^^ Ciekawe jak ludzie w Rynie zareagują na 14latke (prawie!) z małym szczurem, plecakiem na plecach DUUUŻYM, klatką, torbą i cosiem do badmintona :P

Posted

Phi! Co tam zawody....
Raz na rok jest szansa żeby się spotkać i nie ma jak :(

Vini. - mniej więcej tak samo jak na 15latke, która o 6 rano idzie na autobus z walizką, plecakiem, snowboardem i butami, które się nie zmieściły do plecaka... :D