Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

O tu dokładniej widać Kufę na tym drugim ;D

Uwaga ludzie ;D Powyższe zdjęcie przedstawia SKOK W DAL ! xd Tak wiem, nikt nie zgadł ; ) (Przykładajcie sie do agility :cool3:)

A tu już moja księżniczka w ferie. (pół godziny staliśmy, bo w rów wjechałam samochodem i pies się nudził- dlatego taka smutna wyszła :roll:)
Co do mojej księżnej- Nazywa się Nuka i ma 6,5 roku ; )

EDIT: Rudawa same cuda ty masz ;o! Ale miziańsko się szykuje na tym obozie ^^ Ja tam widze 3-4 aussiki. Które bierzesz ze soba ;D?

Posted

I kto to mówi ;d? Dziewczyna która ma 10 letniego psa ; p (mam nadzieje że się nie myle)
Pamiętam jak Nune czesaliście i macałyście xd Mój biedny pies ze szczeniaczkowym futerkiem xd

Posted

Aaaa... tak w ogóle to jak ktoś sobie chce popatrzeć to proszę bardzo ;)
http://www.welkope.eu/ nasza strona :D

PS: Elliot zabieram tego czarnego psa :
- Preminent Line Colorado Springs = "Colo"
I red merle, tą która na kanapie leży brzuchem do góry i ma na szyi zieloną chustkę
- Aganiok Welkope = "Ryża"
Colo - http://www.aussies-in-poland.com/glowna.html
nie ma niestety zakładki Ryżej w bazie bo strona dawno nie aktualizowana :angryy: :shake:
Ale na naszej stronce ją znajdziesz ;).

Posted

nie jest taka duza ;) co prawda urosla od zeszlego roku ale jest mi troche za kolano wiec nie jest az taka ogromna ;)
a za 2 drzwiową szafe pani Rysiu-Marysiu masz wielkiego minusa :P

Posted

Rudawa - ukradnę ci jednego jeśli pojadę na ozp2
Też mi się aussiki podobają najbardziej takie http://img408.imageshack.us/f/woda007.jpg/ boski jest
Tak szczerze mówiąc to "wybrałaś sobie" jednego z niewielu agresywnych aussików w Polsce, jednego z ozików i wg 6 miesięcznych szczeniaków. Ada jest naprawdę bardzo agresywna do obcych ludzi i znajomych, obcych psów - chodzimy z nią do pana Wiktora na szkolenie i nie jest tak źle. Ale raczej nie będziesz jej mogła zobaczyć ( nawet jak na OZP2 pojedziesz - czego szczerze Ci życzę ;) ) ponieważ nie zabieram jej nawet na jeden dzień w obawie o wasze życie i zdrowie ;/.

Posted

To szkoda, ale nic, i tak sobie zobaczę aussiki na żywo, a nie tam tylko na zdjęciach :evil_lol: ( o ile w końcu się dowiem na który turnus jadę )
Mam tylko nadzieje że mojej nic nie odbije tak jak w zeszłym roku, normalnie inny pies, ale w tym roku będzie lepiej :cool1:

Posted

Rudawa napisał(a):
Jedź na II !!! Jedź na II !!! Jedź na II !!! Bo jak nie to... WIEM GDZIE MIESZKASZ :#

Ja chce jechać na drugi :evil_lol: tylko czekam aż mi z wandrusa odpowiedz prześlą.
To na nich trzeba napaść, a nie na mnie :evil_lol: adres znany :evil_lol:
Nie no, a tak serio to mam nadzieje że mi w tym tygodniu odpiszą

Posted

Guptasek napisał(a):
Ludzi WIARA czyni cuda :loveu:

Jeżeli to jest to o czym myśle to jesteś niemiła ; P

Abiutka_ dzwon a nie czekaj na meila xd O! i przy okazji zapytaj sie jakie psy beda, moze ty trafisz na milszych ludzi ;D

EDIT: Jaka słodka Korka :loveu: Jakie zmarchy ma fajne na pysku xd