MakeBelieve Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 P. Gosiu, a... czy będe mogła być w domku razem z Rysiem (:D)? Boo jej bokserka jest spokojna do małych psów, a moja by chyba umarła ze strachu, gdybyśmy trafiły do koogoś, kto ma takiego 'szalonego' psa. O i jeszcze jedno. O której najwcześniej można przyjechać?:D Quote
Isles Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Najlepsza to jednak reakcja Karoliny. Później mi mówiła co o mnie myślała jak mnie zobaczyła xdd [ja nie jestem emo!] Ahh Guptasku. Tak czy inaczej skończyłyśmy razem ; PP Dobra ja już mniej będe się udzielać w tym temacie. No chyba że coś ważnego będzie ; ) Quote
Guptasek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No nie zapominaj że jesteśmy lesbijakmi ! ;] Quote
Gosia W. Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 o przydzielaniu do domków ostateczne i decydujące zdanie ma treser, bo to nie to ze Wy chcecie, tylko czy psiaki się dogadają jeśli się dogadają to nie ma sprawy ;) Quote
Fantowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Vini. napisał(a):P. Gosiu, a... czy będe mogła być w domku razem z Rysiem (:D)? Boo jej bokserka jest spokojna do małych psów, a moja by chyba umarła ze strachu, gdybyśmy trafiły do koogoś, kto ma takiego 'szalonego' psa. O i jeszcze jedno. O której najwcześniej można przyjechać?:D nooo ;D Moja Fanta jest bardzo szalona,także potrzeba jej psa takiego, który wytrzymałby z nią ^^ Quote
Fantowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 a odnośnie wyjść nad wodę to bardzo podoba mi się ten pomysł ^^ Będzie upał i pieski też będą chciały się schłodzić ^^. Ciekawe czy na ozp5 też by było tak lajtoo, jak zapowiada się na pierwszych turnusach ^^ Quote
MakeBelieve Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 I tak na OZP1 będzie najlepiej, co niee?;P Quote
Guptasek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 jeśli mojemu psu przejdzie z tą łapą .. jeśli nie to nie będzie tak fajnie , bo wezmę wtedy Borysa... Quote
frotka07 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ja jadę na OZP1 z Warszawy razem z suczką sznaucera miniaturki o imieniu Frotka czy ktoś jeszcze jedzie z Wawy? Quote
pucek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja jadę również ze sznaucerem miniaturką tylko że psem i zarazem szczeniakiem bo ma dopiero 2,5 miesiąca ;] Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Frotka, pucek też jedzie właśnie z Wawy ;)) Ja właśnie stwierdziłam, że na obóz dla siebie mam praawie wszystko. Muszę tylko skombinować latarkę, żarcie kupić.. Coś jeszcze?:P Więcej dla psa. Oj, to pewne. Wybaczcie, nudzi mi się ^ Quote
Guptasek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Nasz obóz stoi pod WIELKIM znakiem zapytania ;(( Kufa ma coś z łapkami ! tak jakby niedowład . przewraca się ... :-(:-(:-( i tak jakby się trzęsie :-(:-(:-( Czeka nas wizyta u weterynarza :( Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ojeju ;((((( Trzymajcie sie! Rysiu, zobaczysz, ze wszystko będzie ok! Pojedziemy razem na obóz i będziemy się super bawić ;******* Kufa pewnie Ci żarty stroi, albo ma gorszy dzień. Quote
Guptasek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ech... Najpierw to musimy się dowiedzieć co to jest ! :-( Ale w takim stanie na 100% nigdzie nie pojedziemy . Ona nie może nawet po schodach chodzić ... :-(:-(:-( Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 To jedźcie do weta! Z tego co opisujesz nie można zwlekać.. Trzymam kciuki oby to nie było nic poważnego! ;**** Quote
Guptasek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Aktualnie czekam na mame. ale ta pewnie zacznie marudzić że nie bo jest zmęczona ;/ i Pewnie powie że jutro pojedziemy . pomijając fakt że gdyby to było Boryskowi to u Weta byli byśmy już kurde 8 razy ;/// Quote
pucek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kurde jak ona nie pojedzie to ja też bo tylko ją poznałem i z nią sie dogaduje a tak to kaszana !!! Edit : Poznałem też vini ale słabiej ;p Oby Kufa wruciła do zdrowia Quote
Guptasek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Boże , czuje się lepsza :cool3::cool3: Jutro jedziemy do weterynarza:-( .. mam nadzieje że to tylko przez pogodę , albo coś takiego Quote
Fantowa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Guptasek - trzymam kciuki zeby wszystko bylo Ok. Moj kotek tez mial niedowlad w lapkach i niestety umarl, ale nie z tego powodu. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok...;) Vini - ja jeszcze nic nie kupilam Fancie na oboz - kompletna dezorganizacja. Kupie dopiero jak zarezerwuje, bo gdyby rodzice jednak nie puscili to lipa. Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ja zarezerwuje jak mi karta do konta w banku przyjdzie, to wpłacę kasę i wtedy przeleję. dziś byłam w zoologicznym. żadnej obroży odblaskowej/świecącej.. Quote
pucek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Klaudia. napisał(a): Moj kotek tez mial niedowlad w lapkach i niestety umarl. Ty to umiesz człowieka pocieszyć !!! Quote
Merenwen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ajć, trzymamy kciuki za Kufę... :-( Daj znać koniecznie, jak już będziecie po wizycie. Quote
Guptasek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Teraz jest lepiej ;););) Jutro z samego rana dzwonimy do "naszego" weterynarza :loveu: i umawiamy się na wizytę . Dowiem się co i jak , to napisze , ale na jakieś 80 - 90% pojedziemy :) Tylko treningi do obozu sobie odpuszczamy ... I tak na obóz jedziemy po to zeby odpocząć , no chyba że to cos poważnego... Pucek masz racje - potrafi człowieka pocieszyć:shake: Quote
Recommended Posts