Kasia&Mela Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mela tak samo :lol: ma taki dni, że lepsza od borderów normalnie jest... a ma takie dni kiedy kompletna klapa po prostu... ale bardzo lubi jak jej się słodzi na torze. Od razu bardziej się stara jak powtarzam, że jest piękna, śliczna, że jest super, świetnie itd. :evil_lol: A jak się postara to biega świetnie. No i ja ją muszę dobrze prowadzić i motywować. A jak wogóle jest twoim zdaniem z yorkami na agility? Quote
Kasia&Mela Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Aga z Goldenką [ suka] Magda z Owczarkeim [suka] Nina z Owczarkiem [suka] Kamila z Goldenem [pies] goldenowy turnus :loveu:? Quote
MakeBelieve Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 tzn Lora (Agi) to taka w typie goldena ;d Wiesz co.. co do yorków w agi.. Oficjalnie , to w sumie maało ich jest! Ale nieoficjalnie to wiesz, coraz więcej :P Np u mnie na tym pikniku przez 3 lata nie widziałam chyba ani jednego...Wiesz, york yorkiem, ale to tez pies przecież, TERIER! Jak ja w ostatnią niedzielę wyszłam z mamą i z Daisy na spacer, puściłam ze smyczy, jak ona latała zadowolona pierwszy raz po trafie, jak było cieplutko 17 stopni, za piłeczką <3 Aż jakaś pani się zatrzymała i przez 10 minut z nami rozmawiała, bo nie mogła się nachwalić. Wtedy widze, jakiego mam naprawdę psa. A nie jak teraz, chlapa, że psa dosłownie na siłę ciągnę.. I to dosłownie na 5 minut :P Quote
Guptasek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 a mój pies kocha błoto ! i deszcz ! ja trochę mniej... bo w końcu on jest / był biały :) Quote
Kasia&Mela Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 pytam, bo właśnie ta koleżanka którą namawiam na obóz ma yorka. Próbuje z nim ćwiczyć agi w domu. Na razie nie może chodzic do klubu, więc ma w ogrodzie trochę hopek. Pożyczam jej tunel, a w październiku będzie miała więcej przeszkód (dostanie na urodziny). York (tak właściwie w typie yorka) ma na imię Kajtek :smile: i trudny charakterek... Normalnie Mela w porównaniu z nim to prymuska totalna :-D Pies ma wielki potencjał. Jest bardzo inteligentny i szybko łapie o co chodzi - gorzej w wyegzekwowaniu tego. Smakołyki go słabo interesują, poza tym z racji wielkości nie może ich za dużo zjeść (nie to co Mela...). Na zabawkę się nakręca ale bardzo dziwnie. Jak się trzyma w ręku to wogóle nie jest zainteresowany. Dopiero jak się ją rzuci. Póki zabawka nie potoczy się po ziemi to wogóle nie istnieje. No a trudno biegać i toczyć zabawkę po ziemi... Quote
Aleksandrossa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A ja mam jeszcze pyt odnośnie tego obozu xD jak jest z dojazdem? Quote
MakeBelieve Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ahh, skąd ja to znam z zabawkami! Moja też nie lubi sie szarpać, ale jak jej rzuce miśka, to sama nim trzepie ;dd Aleksandrossa- http://www.wandrus.com.pl/strefa-uczestnika/dojazd-zorganizowany/mazury-z-psem tu masz dojazd zorganizowany :) Albo dojazd własny jest. A wybierasz sie na jakis turnus? Quote
Aleksandrossa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No właśnie jeszcze nie wiem :P Zastanawiam się :P Ale jak coś to na pewno na poziom podstawowy z moim czarnuchem :) Co prawda z rodzicami jeszcze nie gadałam :P Quote
Fantowa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A tak jeszcze odnosnie mojej, to nie wiem, czy ona jakis szczegolnie do owczarka jest podobna, jadnak ma cos z tego w sobie... Przynajmniej mi sie tak wydaje, jest na avku xD Odnosnie agi, to w Rzeszowie tylko ZK ma tor, tyle, ze na swiezym powietrzu ;| Takze czekac do wiosny, zeby bylo sucho xD Ej po tej liscie, zapisach, jakiejs bardziej ozywionej dyskusji na forum mam takie wrazenie, ze ozp ma byc za niedlugo i wgl xD Quote
MakeBelieve Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tez tak stwierdziłam właśnie :P że się wątek ożywił. Przypominam, że lista uczestników jest na stronie 211 ! :) Quote
Kasia&Mela Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 pamiętam jak w tamtym roku trzeba było szukać po wszystkich stronach listy :eviltong: Quote
Fantowa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Musze sobie 211 gdzies zapisac xD Chce juz ozp <3 Quote
Kasia&Mela Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja też!!!! a jeszcze tyle trzeba czekać... chociaz ja i tak jadę na dwa pierwsze turnusy :roll: więc nie tak źle Quote
Guptasek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja tam się tym za bardzo nie jaram. :) Będzie to będzie. po drodze zawody , dużo treningów :)Seminaria. jakoś zleci :) Quote
Aleksa. Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja też miałam jechać ,ale rodzice nie chcą mnie za bardzo puścić.. Quote
Ola164 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Rysiu, a nie jarasz się że zobaczymy się na ozp? :( Quote
Guptasek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ola to inna sprawa ! :) Tym to się jaram , baaaaaaaaaaaaaaaardzo jaram :* Ale i tak sądzę że uda nam się zobaczyć przed obozem :) Quote
Ola164 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Rysiu, Rysiu cos sugerujesz? <3 Kombinujemy :loveu: Quote
Guptasek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jeszcze się dogadamy ! :D wiesz mieszkam blisko lotniska ! :* Quote
Rudawa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Marta, dopisz mnie na OZP2 - 16lat - aussie, corgi. Już tak oficjalnie : D. Quote
MakeBelieve Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 wlasnie tez tak o tym myslalam ;) takze jesli ktos chce sie dopisac, to kopiujcie liste ze strony 211 i wklejajcie do postu ;d Quote
Rudawa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Rudawa 16 lat, z suczką aussie i suczką corgi OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- ?? OZP5- ?? Quote
Kasia&Mela Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Czyli na całe ozp jak na razie wybiera się tylko jeden piesek (Jake) :crazyeye: suczki zdominowały obóz! :cool3: Quote
vege* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Estowa jeszcze z tego co widzę bierze pieska szetlanda :-) Quote
Recommended Posts