Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Hmm... Ja zastanawiam się czy z moim czarnuchem jechać... Oczywiście na podstawowy. Był ktoś wcześniej może na tym?
Nigdy nie bylam na obozie z psem i jestem ciekawa jak to wygląda :P

Na tym watku masz opisane wrazenia z kilku lat, wiec milej lekturki ;)
a jak chcesz w skrocie, to Wandrusa polecam. Pojechalam z psem, ktory nic nie umial(noo, moze siad xD), wrocilam z odmienionym psem xD Oczywiscie wypoczelam, fajnie bylo i za szybko zlecialo...

Posted

Dobra, zakładam listę kto kiedy jedzie!

OZP1 ( 28.06- 9.07 )
Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
Aga 16 lat, z suczką w typie goldena
Magda z suczką on'ka
Nina z suczką on'ka

OZP2 ( 10.07- 21.07 )
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
Rudawa 16 lat, z aussie i corgi

OZP3 ( 22.07- 2.08 )

OZP4 ( 3.08- 14.08 )
MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką
Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak

OZP5 ( 15.08- 26.08 )
Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec
Guptasek 16 lat, z pieskiem west

Kadra:
OZP1- P. Karolina, P. Gosia
OZP2- P. Karolina, P. Gosia
OZP3- P. Karolina, P. Gosia
OZP4- ??
OZP5- ??

Posted

MakeBelieve ja miałam zakładać listę:mad:
No ale skoro już zrobiłaś...
Ja jadę (mam już zarezerwowane) ozp 1 i ozp 2
Mam 14 lat i jadę z 4 letnią golden retrieverką (suczka). Proszę o wpisanie na listę :eviltong:

Posted

Rysia, Ty 16 lat? ;> I tylko z Jakiem?
Kasiu, wybacz ;d Ja juz wczesniej myslalam o liscie, jeszcze przed tym jak Ty napisalas, ale stwierdzilam wtedy, ze to za wczesnie. Zreszta co to za różnica :)
Ja mysle, ze w przyszlym tygodniu juz zarezerwuję obóz. No i zrzekłam się jednego turnusu na rzecz aparatu <33

Posted

Spoko :eviltong:
Ja namawiam na obóz koleżankę z psem w typie yorka (tak właściwie ona jest całkowicie namówiona, ale pozostało przekonać rodziców). Prawdopodobnie pojedzie, ale nie wiadomo na jaki turnus.

Posted

mieszaniec prezentuje się niezwykle wykwintnie ;d
Matkoo, spadł dzisiaj u mnie ŚNIEG! Fu ble ochyda. Ale zaraz deszcz zaczął padać więc teraz tylko troche jest. Do wtorku musi kompletnie już stopnieć, bo jade do Wawy na wycieczke ;) Ale jak patrzyłam na pogode, to w stolicy ma byc ok . 12*C :D

Posted

A ja też mam koondla ;d
Debiut, mam PRAWDOPODOBNIE na koniec czerwca u mnie w Bialym na pikniku agi ;) Ale to wszystko tak naprawde zalezy od tego, kiedy zaczne znowu treningi i jak nam będzie szło. Ale jeśli sie nie opuścimy, to startujemy :P Wgl, przerwa od października do kwietnia to porażka ;// Ale co ja na to poradzę, że mojej jest za zimno? :P Mam nadzieje, ze taka przerwa dobrze jej zrobii. W sumie u mnie pogoda już ok, ale na placu to wioska, błoto ponoć i wgl.

Posted

Mamy, mamy! Kontrast Białystok ;dd
kontrast-bialystok.pl
Musimy troche strone nadrobić :) Jest jeszcze jeden klub w Białym, ale jakos nie darze go zbytnią sympatią :P U nas w klubie tak na stałe trenuje.. 7/8 dziewczyn? :P Tak, że biegamy. Teraz na wiosne nie robimy kursu dla początkujących posłuszeństwa, tylko zajmiemy się ludźmi którzy przyjdą na agi z kursu jesiennego... Ogółem fajna atmosfera, każdy się zna ;d

Posted

ja najbardziej boleję nad tym, że nie mamy hali.. No ale niestety :) I dojazdy mam długie, bo ok. godzina z przesiadką i jeszcze trzeba troche iść ;d Ale poświęcać się trzeba dla pasji.. Wgl wczoraj aparat mi doszedł, chce już wakacji! Jeszcze tylko.. 98 dni do wakacji! :>>