Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Merenwen napisał(a):
Ależ drogi Wyjątku, zaletą tego obozu jest to, że nie ma górnej granicy wieku :cool3:

Ale to obóż od 12 lat... kto się będzie chciał bawić z taką starą ciotką jak ja? :P

Posted

To może i ja się przedstawię :D
Mam na imię Karolina i jestem właścicielką dwuletniego psa, w typie teriera tybetańskiego imieniem Ruffy. Agility trenujemy jak na razie amatorsko, razem z Klaudią na placu zabaw (xd), a od marca/kwietnia w rzeszowskim klubie agi. Oprócz psich sportów interesuję się także handlingiem. Za 9 dni będe debiutować na CACIB Rzeszów w konkursie Młody Prezenter. W planach mam ozp4.

Posted

Tzn.?xDd Ahahaa, mam swoje powody :P I w sumie znasz je ^ ^ Ale ciii! :>> Ja tam czekam do marca, może będzie znana kadra... W każdym bądź razie u mnie wszystko się wyjaśni 17-18 marca czy jadę na 1 czy na 2 turnusy <33

Posted

Raczej oddzielnych obozów z przeznaczeniem dla szczeniaków niema ;). A jeżeli masz zamiar wybrać się na Wandrusa to zależy jak mały jest twój psiak. Musi mieć min. 8 miesięcy żebyś mogła z nim ćwiczyć agi. Na posłuszeństwie z tego co mi wiadomo nie ma żadnego ograniczenia wiekowego. Logiczne, że przed skończeniem 8/9 tygodni nie ma co na posłuszeństwo chodzić, ale wydaje mi się, że o aż tak małym psie nie mówimy ;). Socjalizacja jak najbardziej :]. Jeżeli 8 miesięcy nie skończył i do OZP1 nie skończy to najwyżej nie ćwiczyła byś z nim/nią agi i już.

Posted

Własny tor :crazyeye: Cały ?! Łoo... nieźle :cool3:
Ja mam parę hopek, tunel z rękawem i huśtawkę. Ale dwa razy w tygodniu jeżdżę na treningi do klubu agi^^ więc to troche inaczej :roll: poza tym nie mam tego szczęścia należeć do miliarderek :) Cały profesjonalny tor bardzo dużo kosztuje (np. kładka stąd: http://www.breska.pl/ 2440 zł, a palisada 1995 zł).