Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ja mam ferie od Tygodnia :eviltong:
Bałam się napisać bo nie mam zdjęć kundla:oops:
Ale spoko spoko jutro go zabieram na plażę więc będzie fotorelacja :loveu:
[teraz wszyscy mi zazdrościcie plazy:evil_lol:]
Jaką Karoliną ?:)

Posted

Ostro ;P Ja mam od wczoraj. Ja Ci nie zazdroszcze, pff! Ot i morze xD Ja tam mam.. śnieg! :PP Nie no, ale w sumie fajnie nad morzem mieszkać : P
A taka Karolina, z innego forum ; ) Z Klaudią sie znają. Ma teriera tybetańskiego (?). No i jedzie chyba na 4 turnus.. A na 5 ja chyba kumpele wezme ; PPP Mam nadzieje, ze w tym roku 5 sie odbedzie, bo jak nie to sie wkurze ^
Ryś, a Ty na który jedziesz?:P

Posted

Hej, ja zastanawiam się nad tym, czy pojechać na 4 czy 5 turnus ;D Ktoś przekona? :P
Na razie byłam w Zoologicznym i zrobiłam sobie listę co jest potzrebne i ile będzie kosztować. Mam problem, nie chcę brać dla Neski 5kg karmy ale są tylko takie paczki dla dorosłych psów, myuślicie że dla 3-latki mogę kupić 1,5 dla juniora? Bo to chyba tylko więcej białka jest. A po co ta 15m linka? Gdzie można kuupić?

Posted

Słuchaj, to zamów na internecie karme ; ) Mi sie wydaje, że jednak lepiej kupić dla dorosłych psów karmę..
Linka jest potrzebna, jeśli np. chcesz, zeby pies nie siedział ciągle w domku, tylko mógł połazić tak w okolicy, to zapinasz psa na linkę, linkę zawiązujesz na palik przy domku i git ;P I ew. na posłuszeństwo.
Wiki- ile masz lat? ;>>
Wydaje mi sie, że może na 5..? :PP

Posted

Jej.. to wszyscy chcą na 4 ? :roll:
Ja chcaiałm na 4 bo myślałam że mało osób będzie .. ale tak się zapowiada że chyba odpuszczę se tą 4 .:-(

Rysia, wbijaj na 1 i 2 :razz: Skoro wszyscy jadą na 4, 5... Jeszcze tylko namówić Olę od Kory i będzie naprawdę "najlepsiejszy" turnus! :crazyeye: Ja jadę, ty byś pojechała, może MakeBelieve (czyli Marta), Ula (Rudawa)... Będzie super! Serio, trzeba się nad tym zastanowić!

Posted

Marta: Byłam w 17 <najlepszy>

Wiki: Ja wolałabym zabrać juniora. Moje nie raz różne juniory dostają, żeby równowagę różnych składników zachować.

Kasiu: Ja się bardzo chętnie na drugi/ pierwszy z wami wybiorę :).

Posted

Jaką Karoliną ?

Ze mną ^^

A taka Karolina, z innego forum ; ) Z Klaudią sie znają. Ma teriera tybetańskiego (?). No i jedzie chyba na 4 turnus..

Taak, w typie teriera tybetańskiego.

Prawdopodobnie też na 4 jadę. Będzie ktos jechał pociagiem z Kato? :D