Fantowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 nie pokładajcie we mnie takich nadziei, bo ja nawet nie wiem, gdzie dokładnie ten kibel jest :oops::evil_lol: Quote
Guptasek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ma się łeb cwaniaro !:evil_lol: Krzaczki rządzą ! :p Quote
Fantowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ee krzaczki też niee :eviltong: Jeszcze na jakiegoś Pedobeara trafię :motz: niee no, trzeba wytrzymać :sleep2: ale chcę zobaczyć te pieski więc będę musiała się tam wybrać :loveu: Quote
MakeBelieve Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Klaudia, nie martw sie, pokaże Ci gdzie kible są te :PP Ja już tam byłam i lekturke przeczytałam xDD Łaa, musze zarezerwować obozy do końca marca, żeby mieć te zniżki, a jak kadra wtedy jeszcze nie będzie znana to lipa .. Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No z tą kadrą to problem. Ale do końca marca zostały jeszcze ponad dwa miesiące. Więc może już będzie wiadomo. Pani Gosia ma być PODOBNO na OZP1. Najlepiej będzie zadzwonić później do Wandrusa. Jak się zadzwoni i powiedzą, że jeszcze nie wiadomo to powinni wiedzieć kiedy będzie wiadomo ;). Mam taką nadzieję. Quote
MakeBelieve Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 To i ja wiem ; )) Ja potrzebuje wiedzieć na OZP 4 i 5 najlepiej. Z jednej strony chce zostać na dwa turnusy od razu, ale z drugiej lepiej by było np. na 3 i 5 bo bym wróciła do domu na spokojnie, wyprała wszystko, odpoczęła, pies tak samo ^^ Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No nie wiem. Wyprać rzeczy faktycznie fajnie. Ale jak już tam będziesz to siedź ;). Daisy może mieć problem z tym, że na reszcie wróci do domku a potem z powrotem tam. A nie możesz zabrać ze sobą proszku i prać na miejscu? Ja bym tak zrobiła. W zeszłym roku proszku nie zabrałam i ciuchów też wzięłam za mało. A tak możesz zabrać mało ciuchów to i w pociągu będzie wygodniej i po prostu prać na miejscu. Mówię Ci tak będzie najlepiej ;). Quote
MakeBelieve Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No właśnie o Daisy tez sie martwie, bo jak juz jednak tam bedziemy ten prawie miesiąc, to sie przyzwyczai i powinno być ok ;) W ubiegłym roku Rysia miała proszek, to prałyśmy xD I jeśli zostane jednak na ten drugi turnus, to wiadomo, że proszek wezme ;PP I tak zrobie, że nie wezme wszystkich koszulek, a pomiędzy dwoma turnusami poprosze mame, żeby przyjechała (Białystok, to nie tak daleko strasznie, na urodziny na obóz przyjechała:PP) to mi dowiezie rzeczy i zabierze część. I tyle ;)) Jaa, chce już wakacje -.- Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No widzisz jaka ja jestem mądra :D. Co ty byś beze mnie zrobiła? Quote
MakeBelieve Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Mwahahaha, prawie 15 lat bez Ciebie przeżyłam XDD Myślicie, że w sierpniu będzie już chłodniej?:)) Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Czy ja dobrze zrozumiałam? Pytasz nas czy myślimy :-o !!?? O to odpowiedź:lol!:. Dziwna jesteś, takie oczywiste pytania zadajesz :roll:. Quote
Fantowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Proszek się w Biedronce kupi :terazpol::cool3: Tylko chyba się lepiej w jakiś sznurek wyposażyć, bo farba z tych domków farbuje, także wywieszanie przez okno odpada :pissed: Chyba, że chcemy mieć nowy kolorek na ubraniu, którego sile nawet z Perwollem nie dorównamy:evil_lol: Chcę już ozp! :loveu: a nie 156 dni do ozp1 czekać :mad: Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Się porozwiesza sznurki między dwoma ostatnimi domkami ( żeby się w oczy nie rzucało ) i sprawa załatwiona. Jak każdy kto ma zamiar prać przyniesie po jednym sznurku to możemy suszarnie otworzyć :D. Klaudio proszę o nieużywanie nazw firmowych, nie róbmy darmowej reklamy :cool1:. PS: Klaudia już liczysz? Proszę każdą z osób wchodzących tu: NIGDY WIĘCEJ TEGO NIE RÓBCIE! Przecież człowiek może załamania nerwowego dostać! W depresje wpaćś czy cokolwiek innego. PPS: W skrócie jeszcze ponad 5 miesięcy czekania xD Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Cwaniaro a czy ty czasami nie miałaś nam tutaj wstawić zdjęć swojego białego kundliska? Quote
Guptasek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Cwaniaro wstawiłam link . a nowych zdjęć jeszcze nie mam:lol: Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 To zrób i wstaw cwaniaro. A swoją drogą to skąd wiesz, że cwaniara to ty? Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Aaaaa a ty nie siedź na dogo i nie udawaj cwanej tylko foć psa i wstawiaj zdjęcia!! :pissed: Quote
MakeBelieve Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Biedronka rlz ^^ Wgl wiecie czy jest tam jakaś pizzeria czy coś w Rynie? Oprócz tej, co poniektórzy może zamawiali do ośrodka .. Ee i jeszcze jedno, działało w którymś domku radyjko? :PP Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Następna. Czy ty właśnie planujesz, co by tu ze sobą zabrać? Np. radyjko :p? Quote
MakeBelieve Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie, nie planuje! Ale wiem, że radia są w domkach i niektóre nawet o dziwo działały :PP Wiec sie pytam. A co zabrac, to narazie nie planuje, chociaż mnie to korci : )) Czekam tak naprawde do mniej wiecej połowy marca, wtedy wyjaśni mi sie olimpiada z angielskiego, która decyduje o obozie/obozach i aparaciku nowym ^ Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 O a my w domku radia nie miałyśmy. PS: Nie bulwersuj się :*. Quote
Fantowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ja sobie już zapisałam, że saszetka obowiązkowo, bo rok temu nie wzięłam xd:shake: Pan Marek pożyczył to nie biegałam ze żwaczami w kieszeniach xd:multi: Quote
Rudawa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Wiecie co już sam fakt, że mimo terminów turnusów ten wątek żyje w okresie październik - kwiecień jest dziwne. Więc to tylko potwierdza stwierdzenie, że jesteśmy świrnięte i już w Styczniu myślimy ze szczegółami o tym co będzie w Czerwcu - Sierpniu :P. PS: Chociaż przyznam szczerze, że mnie też już korci do robienia listy ( chociaż do obozu już bym ją dawno 100x zgubiła ) i kupowania smaczków ( choć psy by je w międzyczasie dawno zjadły ):lol: Quote
Rudawa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 To jest bardzo dziwne, że po całym dniu nie ma tu żadnego nowego posta ;>. Quote
Recommended Posts