Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

ee krzaczki też niee :eviltong: Jeszcze na jakiegoś Pedobeara trafię :motz:
niee no, trzeba wytrzymać :sleep2:
ale chcę zobaczyć te pieski więc będę musiała się tam wybrać :loveu:

Posted

Klaudia, nie martw sie, pokaże Ci gdzie kible są te :PP Ja już tam byłam i lekturke przeczytałam xDD
Łaa, musze zarezerwować obozy do końca marca, żeby mieć te zniżki, a jak kadra wtedy jeszcze nie będzie znana to lipa ..

Posted

No z tą kadrą to problem. Ale do końca marca zostały jeszcze ponad dwa miesiące. Więc może już będzie wiadomo. Pani Gosia ma być PODOBNO na OZP1. Najlepiej będzie zadzwonić później do Wandrusa. Jak się zadzwoni i powiedzą, że jeszcze nie wiadomo to powinni wiedzieć kiedy będzie wiadomo ;). Mam taką nadzieję.

Posted

To i ja wiem ; )) Ja potrzebuje wiedzieć na OZP 4 i 5 najlepiej. Z jednej strony chce zostać na dwa turnusy od razu, ale z drugiej lepiej by było np. na 3 i 5 bo bym wróciła do domu na spokojnie, wyprała wszystko, odpoczęła, pies tak samo ^^

Posted

No nie wiem. Wyprać rzeczy faktycznie fajnie. Ale jak już tam będziesz to siedź ;). Daisy może mieć problem z tym, że na reszcie wróci do domku a potem z powrotem tam. A nie możesz zabrać ze sobą proszku i prać na miejscu? Ja bym tak zrobiła. W zeszłym roku proszku nie zabrałam i ciuchów też wzięłam za mało. A tak możesz zabrać mało ciuchów to i w pociągu będzie wygodniej i po prostu prać na miejscu. Mówię Ci tak będzie najlepiej ;).

Posted

No właśnie o Daisy tez sie martwie, bo jak juz jednak tam bedziemy ten prawie miesiąc, to sie przyzwyczai i powinno być ok ;) W ubiegłym roku Rysia miała proszek, to prałyśmy xD I jeśli zostane jednak na ten drugi turnus, to wiadomo, że proszek wezme ;PP I tak zrobie, że nie wezme wszystkich koszulek, a pomiędzy dwoma turnusami poprosze mame, żeby przyjechała (Białystok, to nie tak daleko strasznie, na urodziny na obóz przyjechała:PP) to mi dowiezie rzeczy i zabierze część. I tyle ;)) Jaa, chce już wakacje -.-

Posted

Proszek się w Biedronce kupi :terazpol::cool3:
Tylko chyba się lepiej w jakiś sznurek wyposażyć, bo farba z tych domków farbuje, także wywieszanie przez okno odpada :pissed: Chyba, że chcemy mieć nowy kolorek na ubraniu, którego sile nawet z Perwollem nie dorównamy:evil_lol:
Chcę już ozp! :loveu: a nie 156 dni do ozp1 czekać :mad:

Posted

Się porozwiesza sznurki między dwoma ostatnimi domkami ( żeby się w oczy nie rzucało ) i sprawa załatwiona. Jak każdy kto ma zamiar prać przyniesie po jednym sznurku to możemy suszarnie otworzyć :D. Klaudio proszę o nieużywanie nazw firmowych, nie róbmy darmowej reklamy :cool1:.

PS: Klaudia już liczysz? Proszę każdą z osób wchodzących tu:

NIGDY WIĘCEJ TEGO NIE RÓBCIE! Przecież człowiek może załamania nerwowego dostać! W depresje wpaćś czy cokolwiek innego.

PPS: W skrócie jeszcze ponad 5 miesięcy czekania xD

Posted

Nie, nie planuje! Ale wiem, że radia są w domkach i niektóre nawet o dziwo działały :PP Wiec sie pytam. A co zabrac, to narazie nie planuje, chociaż mnie to korci : )) Czekam tak naprawde do mniej wiecej połowy marca, wtedy wyjaśni mi sie olimpiada z angielskiego, która decyduje o obozie/obozach i aparaciku nowym ^

Posted

Wiecie co już sam fakt, że mimo terminów turnusów ten wątek żyje w okresie październik - kwiecień jest dziwne. Więc to tylko potwierdza stwierdzenie, że jesteśmy świrnięte i już w Styczniu myślimy ze szczegółami o tym co będzie w Czerwcu - Sierpniu :P.

PS: Chociaż przyznam szczerze, że mnie też już korci do robienia listy ( chociaż do obozu już bym ją dawno 100x zgubiła ) i kupowania smaczków ( choć psy by je w międzyczasie dawno zjadły ):lol: