Merenwen Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Aj, jak na mój gust frisbee nie wypali kompletnie. Żeby pies chciał łapać frisbee, to najpierw go trzeba porządnie na nie nakręcić, a mam takie przeczucie, że psy są zbyt... zestresowane, nie czują się chyba na tyle pewnie. Może te, które już były po dwa, trzy razy, by sobie dały radę, ale jadą też takie, które nawet agility nie znają i wtedy jest tylko stres, że pies sobie nie radzi i nie chce się uczyć :shake:. Chociaż w sumie można uczyć się rzucać bez psów : ). Dwa lata temu były frisbee... Quote
wikikoniki Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Na który jedziecie turnus? PS> Tak, wiem, niektóre osoby będą to pisać może po raz setny ;P Ale cóż... :p Quote
Fantowa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Tropienie mogłoby być fajne, w sumie na ozp4 było jeden raz , ale mi się tak rano nie chciało wstawać... xD Chciałabym żeby była nauka np. aportowania z wody czy coś w tym stylu, bo w upał to mogłoby być nawet fajne, tyle, że nie wszystkie psy specjalnie lubią wodę... Zresztą byłby chyba problem z jeziorkiem, bo windsurfingowcy mają tam zajęcia (chyba, na 100% pewna nie jestem xd)... Ale rok temu i bez tego było fajnie, i jak dla mnie może pozostać bez zmian xd Quote
Guptasek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Oj tam Nie obraziliby się na nas :D I mogłybyśmy kogoś zrzucić z deski ! :D Quote
Ola164 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Czy mówisz o kimś kto ma uszy podobne do Jake'a? ^^ Quote
Guptasek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 w tym momencie chodziło mi o kogoś innego :D Ale to też może być :* Quote
wikikoniki Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Och... widzę, że macie świetne wspomnienia po obozie :D A powiecie mi może jak tam z łazienkami jest ? Quote
Guptasek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 o łazienkach ja chce opowiedzieć !;) No więc do 22 są normalne meega czyste łazienki :eviltong: ale po 22 jest coś ala toi toi :evil_lol: Kwestia przyzwyczajenia .:loveu: Quote
Rudawa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Delikatnie to ujęłaś. Tam śmierdzi kupą, na suficie jest dużo pająków. Jedyną zaletą jest to, że można tam całkiem ciekawych ludzi spotkać :diabloti:. Jak mi się po 22 chciało sikać to wolałam iść na trawę za domek niż tam :cool3: / :oops:. Quote
Merenwen Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ...ale w międzyczasie można sobie poczytać, i to bez zabierania gazety... ; D Quote
Guptasek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 załatwiana potrzeb fizjologicznych :lol::lol::lol: Quote
Ola164 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Rysiu, od kiedy ty wyrażasz się tak oficjalnie? :D "Jak się ..... to dorysuj wagonik" xD Quote
Rudawa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ahaaaaaaa, to o to chodziłoooo aaaaaaaaa. Trzeba było tak o razu. A w tej do 22 zabierają gazety :mad: ? PS: O co chodzi z tym wagonikiem? Nie słyszałam tego :-(. Quote
Macia Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ten napis nadal tam jest? :lol: Ja byłam prawie 3 lata temu (no i rok wcześniej) na obozie i też coś takiego było w tych wspaniałych łazienkach. Ale ogólnie da się przeżyć, choć część osób wolała chodzić jednak za domek. Quote
madziulik_13 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Macia napisał(a):Ten napis nadal tam jest? :lol: Ja byłam prawie 3 lata temu (no i rok wcześniej) na obozie i też coś takiego było w tych wspaniałych łazienkach. Ale ogólnie da się przeżyć, choć część osób wolała chodzić jednak za domek. oo Marcelina ! Za 2 lata możemy pojechać na ozp ja w tedy też będę pełnoletnia i będzie w kadrze :lol: Quote
Guptasek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 jak się wy.... to dorysuj wagonik:lol: Albo to jest kibel a nie raj nie ...... tylko ... :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Guptasek napisał(a):jak się wy.... to dorysuj wagonik:lol: Albo to jest kibel a nie raj nie ...... tylko ... :evil_lol: Napisy rządzą. Pamiętam jak sobie myślałam ''5 min i już otworzą łazienki, jeszcze 4 min... niee no nie pójdę do 24... :lol: '' Quote
Rudawa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A to "jak jesteś z OZP to dorysuj pieska". Ale tam chyba ze dwa tylko były, ciekawe dlaczego, skoro wszyscy o tym wiedzieli? Ja szczerze mówiąc to nie pamiętam dlaczego sama nie dorysowałam :oops:. Ale w tym roku się poprawię i narysuję, nawet ze dwa ;). Dzieło sztuki to to nie będzie ale jak to się mówi: jaki kibel taki rysunek :lol:. Quote
Guptasek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 No właśnie! może ktoś w końcu by pieska dorysował !! :cool3: Quote
Rudawa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Poczekaj do Sierpnia. Klaudia jak wróci z OZP5 nam powie ile było i kto tak naprawdę się przyłożył do rysowania a kto patyczaka "na odwal się" narysował :mad:. PS: A ty cwaniaro dorysowałaś? :p Quote
Rudawa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Koleżanka Amelia rzuciła temat, że jedzie a potem nam zniknęła. A ja już byłam otwarta na nowe znajomości :(. I cieszyłam się z nowej koleżanki. A tu nic :placz:. Edit: Pani detektyw Lulka znalazła, że koleżanka ma szetlanda. Ale jak nam sama nie napisze to więcej pewnie nie znajdę. Quote
Guptasek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Cwaniaro no przecież ktoś to musiał narysować !:evil_lol: Wszyscy się cieszyliśmy ! a tu nic ! :( Quote
Rudawa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Więc to ty wymyśliłaś cwaniaro? PS: No głupie dzieci miały zaciesz a tu nic. W trąbę nas zrobiła ;(. Quote
Recommended Posts