Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Aj, jak na mój gust frisbee nie wypali kompletnie. Żeby pies chciał łapać frisbee, to najpierw go trzeba porządnie na nie nakręcić, a mam takie przeczucie, że psy są zbyt... zestresowane, nie czują się chyba na tyle pewnie. Może te, które już były po dwa, trzy razy, by sobie dały radę, ale jadą też takie, które nawet agility nie znają i wtedy jest tylko stres, że pies sobie nie radzi i nie chce się uczyć :shake:.
Chociaż w sumie można uczyć się rzucać bez psów : ). Dwa lata temu były frisbee...

Posted

Tropienie mogłoby być fajne, w sumie na ozp4 było jeden raz , ale mi się tak rano nie chciało wstawać... xD
Chciałabym żeby była nauka np. aportowania z wody czy coś w tym stylu, bo w upał to mogłoby być nawet fajne, tyle, że nie wszystkie psy specjalnie lubią wodę... Zresztą byłby chyba problem z jeziorkiem, bo windsurfingowcy mają tam zajęcia (chyba, na 100% pewna nie jestem xd)...
Ale rok temu i bez tego było fajnie, i jak dla mnie może pozostać bez zmian xd

Posted

Delikatnie to ujęłaś. Tam śmierdzi kupą, na suficie jest dużo pająków. Jedyną zaletą jest to, że można tam całkiem ciekawych ludzi spotkać :diabloti:. Jak mi się po 22 chciało sikać to wolałam iść na trawę za domek niż tam :cool3: / :oops:.

Posted

Ahaaaaaaa, to o to chodziłoooo aaaaaaaaa. Trzeba było tak o razu. A w tej do 22 zabierają gazety :mad: ?

PS: O co chodzi z tym wagonikiem? Nie słyszałam tego :-(.

Posted

Ten napis nadal tam jest? :lol:
Ja byłam prawie 3 lata temu (no i rok wcześniej) na obozie i też coś takiego było w tych wspaniałych łazienkach. Ale ogólnie da się przeżyć, choć część osób wolała chodzić jednak za domek.

Posted

Macia napisał(a):
Ten napis nadal tam jest? :lol:
Ja byłam prawie 3 lata temu (no i rok wcześniej) na obozie i też coś takiego było w tych wspaniałych łazienkach. Ale ogólnie da się przeżyć, choć część osób wolała chodzić jednak za domek.

oo Marcelina ! Za 2 lata możemy pojechać na ozp ja w tedy też będę pełnoletnia i będzie w kadrze :lol:

Posted

Guptasek napisał(a):
jak się wy.... to dorysuj wagonik:lol:
Albo to jest kibel a nie raj
nie ...... tylko ... :evil_lol:

Napisy rządzą. Pamiętam jak sobie myślałam ''5 min i już otworzą łazienki, jeszcze 4 min... niee no nie pójdę do 24... :lol: ''

Posted

A to "jak jesteś z OZP to dorysuj pieska". Ale tam chyba ze dwa tylko były, ciekawe dlaczego, skoro wszyscy o tym wiedzieli? Ja szczerze mówiąc to nie pamiętam dlaczego sama nie dorysowałam :oops:. Ale w tym roku się poprawię i narysuję, nawet ze dwa ;). Dzieło sztuki to to nie będzie ale jak to się mówi: jaki kibel taki rysunek :lol:.

Posted

Poczekaj do Sierpnia. Klaudia jak wróci z OZP5 nam powie ile było i kto tak naprawdę się przyłożył do rysowania a kto patyczaka "na odwal się" narysował :mad:.

PS: A ty cwaniaro dorysowałaś? :p

Posted

Koleżanka Amelia rzuciła temat, że jedzie a potem nam zniknęła. A ja już byłam otwarta na nowe znajomości :(. I cieszyłam się z nowej koleżanki. A tu nic :placz:.

Edit: Pani detektyw Lulka znalazła, że koleżanka ma szetlanda. Ale jak nam sama nie napisze to więcej pewnie nie znajdę.