Guptasek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Na Boże Ciało to ja chce ! ;) A wiadomo jaka kadra ma być (jeśli będzie) na tym w Boże Ciało ? I jak Cena będzie nie za wysoka na 1a to może bym się wybrała :razz: Kurcze , kurcze ! niech kadra się szybko ustala . ! Olka , będziesz zła ! . czwóreczka odpada ! ZAWODY :loveu: Panie Piotrze a może by tak coś w moje ferie zrobić ? [pierwszy termin] NIE MA ŻADNEGO OBOZU W MOJE FERIE !! Quote
MakeBelieve Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ryś, powrót do kibli w nocy i dziwnego pana? Hahahaha :)) P. Piotr pisał, że kadry jeszcze nie zna xDD Ja zależy od tego, kiedy mamy zawody :P Quote
Ola164 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Rysiu.... Nasza czwóreczka ;( Ale i tak Cię kocham i chce jechać tylko z Tobą ^^ Ale na turnus gdzie nie ma dużo dzieci i dżorków. Czyli pierwszy na pewno odpada. I to zależy od kadry. Już przeżyję słodkie małe pieski i krwiożercze collie, tylko żeby kadra była odpowiednia. Standardowo :P Quote
Kasia&Mela Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 no to kto jedzie na jaki turnus? xd Ja miałam w planach ozp 1 i ozp 2, ale teraz jeszcze będzie ten ozp 1a :lol: i mam dylemat... Na ozp 2 pojadę na 100% ale tak sobie myślę, że może zamiast się pchać na pierwszy turnus (który słynie z natłoku dzieci) to lepiej na 1a :roll: Jeszcze nie wiem. Jakby ozp1a był taki bardziej nastawiony na pracę, to ja bardzo chętnie (mam z psem straszne braki wychowawcze, ale może do wakacji je jakoś opanuję ;)). Witam! 1a ma 5 dni. I właśnie w terminie 23-27 czerwca mamy zamiar zorganizować taki turnus nastawiony głównie na pracę z psem, wyspecjalizowany. będzie dla takich bardziej zaawansowanych? czy dla wszystkich? Kiedy można się spodziewać szczegółowego planu obozu, ceny itp.? :smile:przyłączam się do pytania :smile:czwóreczka odpada ! ZAWODY :loveu:zawody agi, na których mamy swój debiut (^^) no nieźle, mój debiut na zawodach to pewnie za rok :-D Powodzenia dziewczyny! Quote
MakeBelieve Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Haha, narazie nie dziekujemy :)) Zobaczy sie jak to będzie. Ja już obmyślam w myślach swój budżet na co mi starczy.. Kumpele chcą jechać na zwykły obóz na mazury, a ja nie za bardzo, bo 1. będzie mi sie kojarzyć z OZP, 2. wole nad morze, jakoś na mazurach zwykły obóz to nie :P Quote
lenka13 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 sorry za offa, MakeBelieve jedziesz na jakis zlot z psami, można wiedzieć jaki? Quote
MakeBelieve Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 z forum chien ; ) Ja go z kolezanka organizuje, ale więcej szczegółów narazie nie ma za bardzo, jesteśmy na etapie poszukiwan osrodka. Quote
Fantowa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Z tego, co widziałam to cena jest już na stronie, taka jak rok temu.Fajnie, że ozp się wcześniej zaczyna, bo może na ozp5 więcej osób niż rok temu się zapisze, chociażby z tego powodu, że nie kończy się on w przedostatni dzień wakacji.:multi: Szkoda tylko, że nie ma żadnego dojazdu z Krakowa:mad: Z Rzeszowa byłoby jeszcze lepiej, ale z tych okolic to raczej tłumów nie ma:cool3: Quote
Rudawa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Klaudia. napisał(a):Na sprzedaży podręczników też można zarobić ponad 100zł. Co prawda dopiero w czerwcu, ale co tam. Jak masz w szafie jakieś niepotrzebne ubrania - wystaw na allegro, może ktoś zechce kupić. Moje koleżanki robiły kolczyki i zarobił łącznie coś ponad 300zł po odliczeniu kosztów związanych z kupnem koralików i tych innych rzeczy. wiem, nie do tematu xd Ja niestety jestem z tego rocznika, który nikomu nie może sprzedać książek bo mam stare a drugie klasy idą z nową podstawą programową :/. I to faktycznie jest wielka szkoda bo ja mam w domu książki z dwóch lat więc całkiem sporo kasy by się uzbierało :(. Ale już się z mamą dogadałam i jeżeli będę jej pomagać w hotelu ( dla psów ) przez tydzień codziennie to dostanę 100zł. Więc myślę, że dam radę nawet z dwoma przyjechać :). Kasiu od Meli zobaczymy się w takim razie na OZP2 bo ja na właśnie ten turnus się wybieram :). Będziemy miały okazję się poznać. Edit.: No i oczywiście przepraszam za offtop :oops:. Quote
MakeBelieve Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A ja właśnie jestem tym rocznikiem, który idzie z nową podstawą programową : )) I moje książki bardzo dobrze sie sprzedają. Ula, to ile Ty masz lat? :) A u mnie obawiam sie, ze nie mialabym za bardzo komu w rodzinie w czyms pomagac, a szkoda.. :P Quote
Rudawa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 15 moja droga a rocznikowo 16 wiem stara baba jestem ;(. Quote
Guptasek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 na ozp2 /3 bedzie pełno luuda !:shake: Wiecie że mój pies 4 raz w życiu się zrobił biały !:evil_lol: Quote
Fantowa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 oo to widzę, że kąpiel była :cool3: taa, na ozp2 będzie masa ludzi, jedziemy na późniejszy - pomyśleli wszyscy chętni:evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a jechałby ktoś może na 2 turnusy? Bo jak mi dobrze pójdzie w konkursach to mama płaci mi za 1 turnus i jadę na dwa :) 3 i 4 chyba. I wgl ktoś wybiera się na któryś z tych turnusów? Quote
Fantowa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 zabrzmi szalenie (:diabloti:) ale wybieram się na 4 turnusy, na jednym bądź dwóch przyłożę się z Fantą do pracy, a te pozostałe to raczej więcej odpoczynku, żeby jej nie zamęczyć :evil_lol:Chyba, że będzie pałała energią, lecz wątpię. Co do ozp5 to finansowo byłoby ciężko, ale jakieś szanse są, powiedzmy 70%.:cool3: edit: Z tego co wiem to jeszcze Kasia z Melą się na dwa wybiera ;) Quote
MakeBelieve Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Łoo, Klaudia, szalejesz! Boże, ile to kasy trzeba : PP A na ozp 3 i 4 sie wybierasz? To sama bym nie zostala pomiedzy dwoma obozami ^ Quote
Fantowa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tak, wybieram się. Tyle, że między obozami będę musiała do zoologicznego latać, bo branie karmy na 4 czy 5 turnusów dla dużego psa mnie raczej nie interesuje. Szczególnie, że dojeżdżam pociągiem :cool3: Quote
Kasia&Mela Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Kasiu od Meli zobaczymy się w takim razie na OZP2 bo ja na właśnie ten turnus się wybieram :smile:. Będziemy miały okazję się poznać. Super, jakie masz psy? :razz: 15 moja droga a rocznikowo 16 wiem stara baba jestem ;(. ja na obozie będę miała 14 ;) na ozp2 /3 bedzie pełno luuda !:shake:taa, na ozp2 będzie masa ludzi, jedziemy na późniejszy - pomyśleli wszyscy chętni:evil_lol: coś w tym jest :lol: MakeBelieve tak, ja jadę na 2 turnusy. Na pewno na ozp 2 i albo na ozp 1 albo na ten ozp 1a Quote
Rudawa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mam cztery aussie i jednego corgi. Na obóz na pewno jedzie corgi ( chyba, że cieczka wypadnie ) a który z ozików to jeszcze nie wiem. W domku najprawdopodobniej będę z Domą ( nie znasz ) chyba, że ona nie jedzie. No i za pewne na miejscu się jeszcze jedną dobierze ( albo dwie, zależy od Domy ). Chyba, że Szanowna Kadra ( ;] ) się nie zgodzi z tego powodu, że trzy psy będą. Chociaż w zeszłym roku się zgodziły to kto wie. Ale na szczęście jeszcze dużo czasu jest. Głównie czas wykorzystam na zarobienie kasy. A co do zatłoczonego OZP2 to chyba nie macie racji ponieważ w zeszłym roku było 15 osób. To nie tak dużo wydaje mi się. A po za tym wg mnie im więcej osób tym lepsza zabawa :p. PS: I znowu się rozpisałam. A pro po to zauważyłam, że prawie wszystkie posty zniknęły. Jak tu byłam ostatnio czyt. Sierpień 20010r. to było ok. 400 str. a teraz tak cienko tylko 195 :/. PPS: Sorry za ściupinkę offtopu :oops:. Quote
Rudawa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ja na obozie będę miała 14 ;-) Dla mnie wiek nie ma znaczenia. Quote
MakeBelieve Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dla mnie też nie, tylko myślałam, że jesteś w moim wieku :)) Klaudia, a czym karmisz Fante? Żebyś miała co kupić dla niej w tym meeega zaopatrzonym zoologicznym ^^ Bo w Giżycku też wielkiego wyboru karm nie ma ... A jechałabyś na OZP3 albo 4? ;) A no i czemu 2/3 mają być zatłoczone? Quote
Fantowa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jeśli chodzi o mój wiek o mam 14 lat i 2 dni :diabloti: Normalnie to Brit, niestety w ryńskim zoologu nie widziałam...:/ W maju wprowadzę Dog Chow(rok temu w Rynie był) więc na ozp1 będzie mogla spokojnie jeść. Tak, jadę na te turnusy, pisałam już chyba gdzieś:eviltong: Quote
Rudawa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Powie nam kto w końcu dlaczego uważacie, że OZP2 i OZP3 są takie zatłoczone? Quote
MakeBelieve Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A, to jestem starsza.. Troche! :) Bo za równo pół roku stuka mi 15 :PP A mi sie wydawało, że brit był chyba w zoologicznym.. Hm.. W sumei dog chow najlepszy to nie jest, ten brit byłby lepszy.. A, jak wgl. Twoja Fanta reaguje na mniejsze suczki? Quote
Fantowa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Brita to ja tam nie widziałam, nie wiem czy Royala nie było... Eeee, na necie musi być do nich nr to zadzwonię. Z jej tolerancją to jest dosyć dziwnie, bo na ozp4 byłam w tym mniejszym pokoju, właściwie trzymałam tam tylko rzeczy, bo spało się w dużym... Jak jej jakiś pies wszedł do małego to różnie było, czasami zaganiała w kąt i warczała.W każdym bądź razie nie gryzła. Chyba, że byłam w małym to się uspokajała. A z kolei w dużym pokoju nic jej nie przeszkadzało, mogło masę psów się przewijać. Było tak pewnie dlatego, że w małym były jej rzeczy, może była w nowym miejscu i dlatego... Staram się pracować nad nią ale różnie to bywa. Rudawa - Ja tam nie uważam żeby były szczególnie przepełnione, jednak wydaje mi się, że na końcowych turnusach jest mniej osób. Wystarczy spojrzeć na ozp5, którego nie było. Quote
Recommended Posts