Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dzięki ;) A może dasz mi link do zdjęć Twojego westa? 8-) Quote
Kasia&Mela Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Keja Hej wszystkim ;-) Witamy :cool3: Więc Olcyś i Ja i Kora i Jake się wybieramy , ale nie wiemy na który turnus :smile: super :lol: nawet nie wiecie jak się (za Marysią i Olą) stęskniłam... heh... Musimy się zmówić na ten sam turnus :evil_lol: Koniecznie! jakie macie psy? Chodzi mi głównie o płeć i wielkość ;p Ja oczywiście w następne wakacje na obóz jadę. Mam goldenkę, nazywa się Mela, a ja będę miała na obozie 14 lat (proszę się nie śmiać, będę najmłodsza :roll:),moja ślicznotka będzie miała 4 lata. My nawet we 4 byłyśmy :smile:) pamiętam! Ja z Melą, Marysia z Borysem, Ola z Korą i nasza kochana Agatka z Luneczką... :diabloti: Pamiętacie Agatkę...??? Ja pamiętam. Zamierzam pojechać na 2 turnusy, ale jeszcze nie wiem jakie :wink: Quote
Fantowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Hmm...;D u mnie jakoś leci ;D kiedy jeszcze w Rzeszowie była pogoda [czyt. 1 tydzień temu] to chodziłam z Fantą na kilka godzin do lasu ... Teraz biedna jest u dziadków, ale dzisiaj zabieram ją na weekend ;p Keja - ja jadę na 100%, co do turnusu nie wiem - lecz na pewno nie na ozp5, którego pewnie znowu nie będzie :/ Chciałabym pojechać na kilka turnusów, lecz np. na jednym z nich wziąć się do pracy, inne rekreacja żeby Fanty nie zamęczyć...;D Fanta jest psem nierasowym, wilczuropodobnym ;D Quote
Fantowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Keja napisał(a):Ja będę mieć wtedy 15. No niestety jestem najmlodsza ;p Moje psisko będzie mieć rok i miesiąc, teraz ma 3 miesiące ;) Ma na imię Keja... A ja Gabi, ale tego nie lubie ^^ Jest labkiem. Wszystkie domki są 2 osobowe? Oj, nie wiem czy kogoś do pokoju znajdę xd. na ozp 2011 bd miała 14, więc nie będziesz najmłodsza ^^ Quote
Fantowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Pin napisał(a):Hyhy, szykujcie się na powstanie forum SHiRowego xD Na 3 turnus prawdopodobnie, 18 chętnych jak narazie, i to na następny rok już tyle XD I prawdopodobne będzie, że będziecie znosić mojego potwora + rude wredne :> I koniec tekstów 'Pin chce tollera!' XD no to wbijam na ozp3 ;D haah, zapowiada się, że będzie duużo osób ;D Quote
Fantowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 iii sory za te chaotyczne odpowiedzi, ale nie umiem kilku cytatów w jednym poście... ;D Quote
Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Klaudia. napisał(a):na ozp 2011 bd miała 14, więc nie będziesz najmłodsza ^^ O to mi użlylo :eviltong: Ja chyba też się na OZP3 wybiorę, bo ta data mi najbardziej odpowiada ;) Quote
Kasia&Mela Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Napisał Klaudia. na ozp 2011 bd miała 14, więc nie będziesz najmłodsza ^^ O to mi użlylo :eviltong: Ja chyba też się na OZP3 wybiorę, bo ta data mi najbardziej odpowiada ;-) A ja to co :grin: ? Też będę miała 14. Na ozp5 się nie wybieram, bo: a) po pierwsze się zawiodłam ostatnio :-P b) po drugie ostatni tydzień sierpnia mam raczej zajęty Quote
Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To się wybieraj na OZP3, bo ja będę tam pierwszy raz, to by bylo fajnie jakbym kogoś chociaż z forum znala ^^ Quote
Fantowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 bliżej wakacji poznasz na forum masę osób wybierających się na dany turnus ;D chciałabym pojechać na ozp5, ale gdybym miała gwarancję, że nie zostanie odwołany... hmm.... chcę jechać na ozp1 i chyba ozp3... alee tak 2 razy przez całą Polskę jechać...:/ ale kiedy ja chcę na 1 i 3...:/ może uzbieram kaski na ozp2 ;D haha ;D niech się wydarzy cud ;D Quote
Fantowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Kasia&Mela napisał(a):A ja to co :grin: ? Też będę miała 14. Na ozp5 się nie wybieram, bo: a) po pierwsze się zawiodłam ostatnio :-P b) po drugie ostatni tydzień sierpnia mam raczej zajęty too jedź na ozp3 ;D chyba, że w tym roku przesuną terminy tzn. zrobią zaraz od początku wakacji i ozp5 miałby inny termin to może by więcej uczestników było... ;D Quote
Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mam nadzieję, że poznam ;) Jedź na ozp3 to się spotkamy :multi: Uch... mam przed sobą jeszcze spacer z psem. Chyba zaraz się zbieram ^^ A w którym miesiącu roku mniej więcej atmosfera na forum się ożywia? ;) Quote
Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dodam, że teraz to pewnie będę zadręczać wszystkich ludzi z forum aż do obozu i jeszcze dalej swoimi wypowiedziami, bo gadatliwa to ja jestem ^^ Może trochę powiemy o swoich charakterach ;d Quote
Guptasek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 O swoich charakterach ? :D HAHA :D Ja jestem Rysia , Jestem fajnaa... jestem wstydliwa ! Bo dżżastin :D Nie no żart :) jeju , nie umiem o sobie opowiedać :)) Olcyś o mnie opowie :* I My z Olcysiem Turnus wybierzemy przed samymi wakacjami :) [ To już będzie 3 raz z Tobą !! ] http://www.garnek.pl/guptas - Keja tu masz kilka słabych zdjęć , ale z dawna :) Klaudia - To super że bierzesz Fantę na weekend , wymiziaj tego żarłoczka ode mnie :) A Właśnie , Keja skąd jesteś ?: ) Quote
Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ja wlaściwie też nie umiem mówić o sobie, najwyżej o mojej suni :p No więc ja jestem spod Koszalina. Pewnie nikt nie pochodzi z tych rejonów co? Quote
Guptasek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Moja dziewczyna pochodzi ! :) Elliot - Ola od Nuki :) Quote
Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 O to fajnie ! A z jakiego miasta/wsi dokladnie? ;) I jakie ma psisko, bo jakoś jej w ogóle nie kojarzę z tego forum... Quote
Guptasek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Z kąd dokładnie , to ja nie wiem .. Ma Haszczaka :) Sukę :)) Quote
Keja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To może można by jak moja trochę podrośnie jakieś spotkanie zorganizować ^^ A Ty skąd? Jeśli można wiedzieć ;) Quote
Pin Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Tak wbijać wszyscy :D coś czuję, że w styzniu bd trzeba miejsca zaklepywać xD bo od nas 19 osób z zapytaniem jedzie xD A na tamtym tak sie złożyło, że było nas 10 z SHiR + 1 chłopak XD Quote
Fantowa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 hahaha bedzie walka o miejsca ;D jak na ozp4 rezerwowalam gdzies w lipcu to teraz w pierszy dzien pojawienia sie oferty zamierzam zaklepac, tak dla spokoju ;D Rysiu, Fanta wymiziana ;) ode mnie mozesz wymiziac Pana Szcoztka i Boryska ;D Quote
Ola164 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Keja - jak masz na imie? Bo przez imie psa to sie troche glupio zwracac... Co do charakterow, to o sobie pisze sie trudno, wiec powiem w skrocie: lubie jesc i mam adhd. O Rysi (Guptasek): Rysia to najbardziej zajebista osoba jaka poznalam na ozp :loveu: Kolejny turnus razem musi byc. Ma szalone pomysly i czasami bywa nieznosna (no wiesz taki dzolk Dzastin!). Jak jestesmy z Rysia to mamy kompletna szajbe, wiec bywa smiesznie. Pomyslow mamy 1000 na minute i ozp nie starcza zeby je wszystkie zrealizowac! Quote
Kasia&Mela Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 To się wybieraj na OZP3, bo ja będę tam pierwszy raz, to by bylo fajnie jakbym kogoś chociaż z forum znala ^^ no dooobra... jeszcze zobaczę :cool3: Na pewno pojadę na 2 turnusy. W grę wchodzi: ozp2, ozp3, ozp4. Do wakacji jeszcze dużo czasu, nie wiem jakie będę miała wyjazdowe plany, więc na razie nic nie jest pewne. Prawdopodobnie na jeden turnus pojadę z koleżanką, która ma yorka (proszę się nie śmiać :eviltong:). A z forum na pewno poznasz baardzo dużo osób, które też jadą! I na 100% znajdziesz kogoś do domku, a zresztą i tak wszystko się wyjaśnia na miejscu. bliżej wakacji poznasz na forum masę osób wybierających się na dany turnus ;D Właśnie to co powiedziałam :lol: Tak właściwie to tak gdzieś od kwietnia (?) nagle ujawniają się dziesiątki osób z psami, które jadą na obóz, tak właściwie teraz nikt nie wie do końca, na który turnus pojedzie, nawet tydzień przed obozem niektórym się zmieniają plany :evil_lol: chciałabym pojechać na ozp5, ale gdybym miała gwarancję, że nie zostanie odwołany... hmm.... no właśnie, to jest problem... :shake: Też bym pojechała, ale co jak znów odwołają? Quote
Keja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Hm... No więc nazywam się Gabriella :roll: Ale mówcie Gabi, albo wymyślcie jakąś ksywkę, bo nie lubię tego imienia ^^ O to fajnie :p Ja na żywo też jestem "trochę" szalona :evil_lol: Uch, ale do kwietnia jest tak dalekoo! Ja chcę już ten obóz! Widać, że mam coś z glową :multi: Quote
Kasia&Mela Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Może trochę powiemy o swoich charakterach ;d fajny pomysł, ale co konkretnie byś chciała wiedzieć :wink: ??? Ja wlaściwie też nie umiem mówić o sobie, najwyżej o mojej suni :-P mam tą sama przypadłość 8) Klaudia. hahaha bedzie walka o miejsca ;D jak na ozp4 rezerwowalam gdzies w lipcu to teraz w pierszy dzien pojawienia sie oferty zamierzam zaklepac, tak dla spokoju ;D Rysiu, Fanta wymiziana ;-) ode mnie mozesz wymiziac Pana Szcoztka i Boryska ;D będzie walka..oj będzie... Też szybko zarezerwuję miejsce żeby mieć spokój. Rysiu ode mnie też wymiziaj Pana Szczotka no i Borówkę kochaną :fadein::smile::-D! o sobie pisze sie trudno, wiec powiem w skrocie: lubie jesc i mam adhd. O Rysi (Guptasek): Rysia to najbardziej zajebista osoba jaka poznalam na ozp :loveu: Kolejny turnus razem musi byc. Ma szalone pomysly i czasami bywa nieznosna (no wiesz taki dzolk Dzastin!). Jak jestesmy z Rysia to mamy kompletna szajbe, wiec bywa smiesznie. Pomyslow mamy 1000 na minute i ozp nie starcza zeby je wszystkie zrealizowac! :) Czyli wogóle się nie zmieniłyście :-) od wspólnego ozp5 :mdrmed: Quote
Recommended Posts