Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Keja
Hej wszystkim ;-)
Witamy :cool3:
Więc Olcyś i Ja i Kora i Jake się wybieramy , ale nie wiemy na który turnus :smile:
super :lol: nawet nie wiecie jak się (za Marysią i Olą) stęskniłam... heh... Musimy się zmówić na ten sam turnus :evil_lol: Koniecznie!
jakie macie psy? Chodzi mi głównie o płeć i wielkość ;p
Ja oczywiście w następne wakacje na obóz jadę. Mam goldenkę, nazywa się Mela, a ja będę miała na obozie 14 lat (proszę się nie śmiać, będę najmłodsza :roll:),moja ślicznotka będzie miała 4 lata.
My nawet we 4 byłyśmy :smile:)
pamiętam! Ja z Melą, Marysia z Borysem, Ola z Korą i nasza kochana Agatka z Luneczką... :diabloti: Pamiętacie Agatkę...??? Ja pamiętam.

Zamierzam pojechać na 2 turnusy, ale jeszcze nie wiem jakie :wink:

Posted

Hmm...;D
u mnie jakoś leci ;D
kiedy jeszcze w Rzeszowie była pogoda [czyt. 1 tydzień temu] to chodziłam z Fantą na kilka godzin do lasu ...
Teraz biedna jest u dziadków, ale dzisiaj zabieram ją na weekend ;p
Keja - ja jadę na 100%, co do turnusu nie wiem - lecz na pewno nie na ozp5, którego pewnie znowu nie będzie :/
Chciałabym pojechać na kilka turnusów, lecz np. na jednym z nich wziąć się do pracy, inne rekreacja żeby Fanty nie zamęczyć...;D
Fanta jest psem nierasowym, wilczuropodobnym ;D

Posted

Keja napisał(a):
Ja będę mieć wtedy 15. No niestety jestem najmlodsza ;p Moje psisko będzie mieć rok i miesiąc, teraz ma 3 miesiące ;) Ma na imię Keja... A ja Gabi, ale tego nie lubie ^^ Jest labkiem. Wszystkie domki są 2 osobowe? Oj, nie wiem czy kogoś do pokoju znajdę xd.

na ozp 2011 bd miała 14, więc nie będziesz najmłodsza ^^

Posted

Pin napisał(a):
Hyhy, szykujcie się na powstanie forum SHiRowego xD
Na 3 turnus prawdopodobnie, 18 chętnych jak narazie, i to na następny rok już tyle XD
I prawdopodobne będzie, że będziecie znosić mojego potwora + rude wredne :> I koniec tekstów 'Pin chce tollera!' XD

no to wbijam na ozp3 ;D
haah, zapowiada się, że będzie duużo osób ;D

Posted

Klaudia. napisał(a):

O to mi użlylo :eviltong:
Ja chyba też się na OZP3 wybiorę, bo ta data mi najbardziej odpowiada ;)

Posted

Napisał Klaudia.

O to mi użlylo :eviltong:
Ja chyba też się na OZP3 wybiorę, bo ta data mi najbardziej odpowiada ;-)
A ja to co :grin: ? Też będę miała 14. Na ozp5 się nie wybieram, bo:
a) po pierwsze się zawiodłam ostatnio :-P
b) po drugie ostatni tydzień sierpnia mam raczej zajęty

Posted

bliżej wakacji poznasz na forum masę osób wybierających się na dany turnus ;D
chciałabym pojechać na ozp5, ale gdybym miała gwarancję, że nie zostanie odwołany...
hmm....
chcę jechać na ozp1 i chyba ozp3...
alee tak 2 razy przez całą Polskę jechać...:/
ale kiedy ja chcę na 1 i 3...:/
może uzbieram kaski na ozp2 ;D
haha ;D
niech się wydarzy cud ;D

Posted

Kasia&Mela napisał(a):
A ja to co :grin: ? Też będę miała 14. Na ozp5 się nie wybieram, bo:
a) po pierwsze się zawiodłam ostatnio :-P
b) po drugie ostatni tydzień sierpnia mam raczej zajęty

too jedź na ozp3 ;D
chyba, że w tym roku przesuną terminy tzn. zrobią zaraz od początku wakacji i ozp5 miałby inny termin to może by więcej uczestników było... ;D

Posted

Mam nadzieję, że poznam ;)
Jedź na ozp3 to się spotkamy :multi:
Uch... mam przed sobą jeszcze spacer z psem. Chyba zaraz się zbieram ^^
A w którym miesiącu roku mniej więcej atmosfera na forum się ożywia? ;)

Posted

Dodam, że teraz to pewnie będę zadręczać wszystkich ludzi z forum aż do obozu i jeszcze dalej swoimi wypowiedziami, bo gadatliwa to ja jestem ^^ Może trochę powiemy o swoich charakterach ;d

Posted

O swoich charakterach ? :D
HAHA :D Ja jestem Rysia , Jestem fajnaa... jestem wstydliwa ! Bo dżżastin :D Nie no żart :)
jeju , nie umiem o sobie opowiedać :)) Olcyś o mnie opowie :*
I My z Olcysiem Turnus wybierzemy przed samymi wakacjami :) [ To już będzie 3 raz z Tobą !! ]
http://www.garnek.pl/guptas - Keja tu masz kilka słabych zdjęć , ale z dawna :)
Klaudia - To super że bierzesz Fantę na weekend , wymiziaj tego żarłoczka ode mnie :)
A Właśnie , Keja skąd jesteś ?: )

Posted

Ja wlaściwie też nie umiem mówić o sobie, najwyżej o mojej suni :p
No więc ja jestem spod Koszalina. Pewnie nikt nie pochodzi z tych rejonów co?

Posted

Tak wbijać wszyscy :D coś czuję, że w styzniu bd trzeba miejsca zaklepywać xD bo od nas 19 osób z zapytaniem jedzie xD
A na tamtym tak sie złożyło, że było nas 10 z SHiR + 1 chłopak XD

Posted

hahaha bedzie walka o miejsca ;D
jak na ozp4 rezerwowalam gdzies w lipcu to teraz w pierszy dzien pojawienia sie oferty zamierzam zaklepac, tak dla spokoju ;D
Rysiu, Fanta wymiziana ;)
ode mnie mozesz wymiziac Pana Szcoztka i Boryska ;D

Posted

Keja - jak masz na imie? Bo przez imie psa to sie troche glupio zwracac...

Co do charakterow, to o sobie pisze sie trudno, wiec powiem w skrocie: lubie jesc i mam adhd. O Rysi (Guptasek): Rysia to najbardziej zajebista osoba jaka poznalam na ozp :loveu: Kolejny turnus razem musi byc. Ma szalone pomysly i czasami bywa nieznosna (no wiesz taki dzolk Dzastin!). Jak jestesmy z Rysia to mamy kompletna szajbe, wiec bywa smiesznie. Pomyslow mamy 1000 na minute i ozp nie starcza zeby je wszystkie zrealizowac!

Posted

To się wybieraj na OZP3, bo ja będę tam pierwszy raz, to by bylo fajnie jakbym kogoś chociaż z forum znala ^^
no dooobra... jeszcze zobaczę :cool3: Na pewno pojadę na 2 turnusy. W grę wchodzi: ozp2, ozp3, ozp4. Do wakacji jeszcze dużo czasu, nie wiem jakie będę miała wyjazdowe plany, więc na razie nic nie jest pewne. Prawdopodobnie na jeden turnus pojadę z koleżanką, która ma yorka (proszę się nie śmiać :eviltong:). A z forum na pewno poznasz baardzo dużo osób, które też jadą! I na 100% znajdziesz kogoś do domku, a zresztą i tak wszystko się wyjaśnia na miejscu.
bliżej wakacji poznasz na forum masę osób wybierających się na dany turnus ;D
Właśnie to co powiedziałam :lol: Tak właściwie to tak gdzieś od kwietnia (?) nagle ujawniają się dziesiątki osób z psami, które jadą na obóz, tak właściwie teraz nikt nie wie do końca, na który turnus pojedzie, nawet tydzień przed obozem niektórym się zmieniają plany :evil_lol:
chciałabym pojechać na ozp5, ale gdybym miała gwarancję, że nie zostanie odwołany...
hmm....
no właśnie, to jest problem... :shake: Też bym pojechała, ale co jak znów odwołają?

Posted

Hm... No więc nazywam się Gabriella :roll: Ale mówcie Gabi, albo wymyślcie jakąś ksywkę, bo nie lubię tego imienia ^^
O to fajnie :p Ja na żywo też jestem "trochę" szalona :evil_lol:
Uch, ale do kwietnia jest tak dalekoo! Ja chcę już ten obóz!
Widać, że mam coś z glową :multi:

Posted

Może trochę powiemy o swoich charakterach ;d
fajny pomysł, ale co konkretnie byś chciała wiedzieć :wink: ???
Ja wlaściwie też nie umiem mówić o sobie, najwyżej o mojej suni :-P
mam tą sama przypadłość 8)
Klaudia.
hahaha bedzie walka o miejsca ;D
jak na ozp4 rezerwowalam gdzies w lipcu to teraz w pierszy dzien pojawienia sie oferty zamierzam zaklepac, tak dla spokoju ;D
Rysiu, Fanta wymiziana ;-)
ode mnie mozesz wymiziac Pana Szcoztka i Boryska ;D

będzie walka..oj będzie...
Też szybko zarezerwuję miejsce żeby mieć spokój. Rysiu ode mnie też wymiziaj Pana Szczotka no i Borówkę kochaną :fadein::smile::-D!
o sobie pisze sie trudno, wiec powiem w skrocie: lubie jesc i mam adhd. O Rysi (Guptasek): Rysia to najbardziej zajebista osoba jaka poznalam na ozp :loveu: Kolejny turnus razem musi byc. Ma szalone pomysly i czasami bywa nieznosna (no wiesz taki dzolk Dzastin!). Jak jestesmy z Rysia to mamy kompletna szajbe, wiec bywa smiesznie. Pomyslow mamy 1000 na minute i ozp nie starcza zeby je wszystkie zrealizowac!
:) Czyli wogóle się nie zmieniłyście :-) od wspólnego ozp5 :mdrmed: