Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Biedactwo [*]
:<<
Guptasku, kaukaz go pogryzł chyba 2 tyg przed obozem. ;<
I mieliśmy chłopaka na obozie, który zajął 3 miejsce xD

Posted

Nie! ; ((( A ja jeszcze tą kruszynkę głaskałam i tuliłam na obozie ! ; (
Ale jak na szczura to strasznie długo żyła
[*] Widać że miała u ciebie dobrze...

Posted

Smutek, pustka, żal do samej siebie. Nie cierpiała, zasnęła i po prostu się nie obudziła. Wieczorem dawałam jej jeszcze ulubioną owsiankę ;((. Szczur to najlepsze zwierzę pod słońcem.

Posted

Jaką ja miałam radoche jak w wannie leżałam chyba z godzine ;P Nie mogłam uwierzyć ;) Ale jednak ja po obozie byłam zmęczona... W domu spałam chyba do 11?;P I chociaż na domki Rynowe sie narzeka to i tak mają w sobie ten urok ;d

Posted

Wczoraj mieliśmy przegląd, dzisiaj badania u dr. Garncarza w Warszawie i z trzema malcami się pożegnałam ;(. Jutro odjeżdża sunia do Częstochowy, w Sobotę z wystawy w Sopocie ( kto się wybiera ? ) jedzie sunia do Opola i w niedziele piesek do Warszawy. Smutno tak bez dzieci. Dzisiaj tylko/aż trzy odjechały a o co dopiero jak wszystkie pojadą a tylko dwa zostaną ;(. Niektórzy mówią, że nieprofesjonalnie jest przywiązywać się do szczeniaków z własnej hodowli ale d..pa, jestem nieprofesjonalna i za każdym płaczę tak samo ;(((. Może i będą następne ale na pewno nie takie same. Zapraszam na stronę nowe zdjęcia malców ;).

PS: www.welkope.eu

Posted

[quote name='Rudawa']Wczoraj mieliśmy przegląd, dzisiaj badania u dr. Garncarza w Warszawie i z trzema malcami się pożegnałam ;(. Jutro odjeżdża sunia do Częstochowy, w Sobotę z wystawy w Sopocie ( kto się wybiera ? ) jedzie sunia do Opola i w niedziele piesek do Warszawy. Smutno tak bez dzieci. Dzisiaj tylko/aż trzy odjechały a o co dopiero jak wszystkie pojadą a tylko dwa zostaną ;(. Niektórzy mówią, że nieprofesjonalnie jest przywiązywać się do szczeniaków z własnej hodowli ale d..pa, jestem nieprofesjonalna i za każdym płaczę tak samo ;(((. Może i będą następne ale na pewno nie takie same. Zapraszam na stronę nowe zdjęcia malców ;).

PS: www.welkope.eu
a to bardzo interesujące :) wgl aussie w Opolu! :O