Guptasek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Taka pogoda jak jest ma być do połowy sierpnia :( więc proponuje wziąć coś na deszcze : ] Quote
Abiutka_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Jeśli chodzi o domki to ja w tym roku mieszkałam w 13, a w tamtym w 14, oba domki są w porządku, ale jak bym miała tam jechać jeszcze raz to wybrałabym 13 ;). W 16 drzwi się otwierają, czasem nawet bez pomocy psa jak to było w zeszłym roku i są trochę obdrapane :evil_lol: (Marysia coś o tym wie :evil_lol:) No a 17 tak samo jak w zeszłym tak i w tym wydała mi się jakaś taka mała w środku, chociaż niby wszystkie domki są takie same. Quote
Guptasek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oj wiem wiem :p Ale to chrupek je dobił ! :p Mi też się 17 mała wydaje :p Quote
MakeBelieve Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Tak ,jeszcze na moim turnusie Chrupek Shetanki je dobił całkowicie ^ Ale ja z Ryśą byłyśmy w 16 w tym roku i dało się żyć ;) Quote
Guptasek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Owszem , bo 16 jest w cieniu drzewa :eviltong::eviltong::eviltong: I jak sie zrobi przeciąg to jest nawet miło w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isles Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Pomyliłam domki! Nie chodziło mi o 15 tylko o 12 ; P Tam podłoga 'trochę' śmierdzi. Nie radze się na nią kłaść. I cały czas nam coś latało wokół tamtego domku ale to pewnie po części nasza wina bo za mną i Agatą cały czas i tak latały jakieś trzmiele i chrabąszcze xd Quote
Isles Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Wcale nie! Ona taka była jak już przyjechałam ! Jedyne co można uznać za spsucie w naszym domku w czasie gdy tam byłyśmy jest powyciąganie trochę tej białej waty z kołdry. Psy zostały same wtedy xd Quote
Guptasek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Jasne Jasne ! :) Spsuułaśśśśśśśśśśśśś !!!!!! Quote
Ola164 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Oj, drzwi były tylko trochę odrapane ;) A Borys jak zostawał z Korką to już nie szalał.... No może poza gwałceniem mi psa i łóżka.... Quote
Guptasek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ej Ludzie ! OZP2 2009 ! :loveu: Pamiętacie jak Jake grał z piłkę z chłopakami ?:) To teraz OZP1 2010 !:loveu: Kojarzymy naszego $weet Wafla Piotrusia ? :loveu::loveu::loveu: To Piotruś grał z Jack'em w piłkę :loveu::loveu::loveu: mówiam że Kocha Psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guptasek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Pamiętam jak szłam z Natalią , Olą i Wiktorem i on zaczął się do nas rzucać xD I Nawrzeszczał na Olę że mówi do niego na ty ? coś takeigo .. jak go zgasiło jak powiedziała że ma 19 lat :lol::lol::lol: Kochamy Cię Piotru$ !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ale o co rzucać?;> Ze ty do niego coś powiedziałaś? ^ To też wtedy byłam ;P Hahaha, ale ten jeżyk i tak bezcenny! Quote
Guptasek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 TAK ! :cool3::cool3::cool3: Ale to Lusia powiedziała :mad::mad::mad: I tak ogladałam zdjęcia z zeszłego roku i faktycznie go pamiętam nie tylko z motorówki xD Toć to ja z nim normalnie gadałam :eviltong::eviltong::eviltong: No ale przecież wiecie że ja nie mam pamięci do twarzy ! "Ej, Marta... Ona jest z naszego obozu ? xD " No więc sorry :p I tak najleszy był chłopak z zeszłego ozp5 Kasia , Ola Pamietacie ? :lol:. - powiedz mu że ma długie skarpetki bo 3eba mieć coś długiego , no wiesz bo ja nie mogę mu tego powiedzieć . - A ty masz długie skarpetki bo 3eba mieć coś długiego ! .. - Dobra to na 3 spuszczamy Psy ! Upss... - Enya ! Upss.. :loveu: Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Oo, jak miło ;P Czemu OZP5 musi być w czasie mojej wystawy -.- I nie wiem czy jest sens jechać, bo 1. bym musiała wrócić 28 żeby na wystawe zdążyć, 2. opuścić wystawe !? -.- Quote
Kasia&Mela Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 I tak najleszy był chłopak z zeszłego ozp5 Kasia , Ola Pamietacie ? :lol:. - powiedz mu że ma długie skarpetki bo 3eba mieć coś długiego , no wiesz bo ja nie mogę mu tego powiedzieć . - A ty masz długie skarpetki bo 3eba mieć coś długiego ! .. - Dobra to na 3 spuszczamy Psy ! Upss... - Enya ! Upss.. :loveu: Długoskarpetkowiec :loveu: Edek z krainy kredek :lol: Oczywiście, że pamiętam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tak... Kto by Edzia nie pamiętał.... Całą drogę powrotną wytykał mnie palca, bo: "To ta od szczura!" Quote
Guptasek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja sobie odpuściłam zawody w których mielismy startować żeby na obóz jechać :lol::lol::lol: Ciekawe kogo fajnego poznamy na ozp4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Moje ozp4 stoi pod wielkim znakiem zapytania :placz: Wszystko bede wiedziec w sobote... :placz: W najgorszym wypadku pojade na ozp5, w tym lepszym pojade na ozp4 sie przygladac jak fajnie sie bawicie... :-( Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Co takiego? :( Boże, jakis pech tu jest.. Na początku Kufa [*], potem Daisy, teraz Kora...... Quote
Ola164 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Szukaj, a znajdziesz... W moich zalozonych watkach. Quote
Kasia&Mela Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 MakeBelieve A co się dzieje? Coś z Korką? Ola164 Tak... Z Korka :placz: Ojej...:shake: Co się stało ????????????? :-(:-(:-(:-(:-(:-( Ola gadaj o co chodzi !!! Quote
Recommended Posts