Ola164 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No dobra, dobra... Powiedzmy, ze wierze.... :roll: Ale jeszcze zapytam: jak radzilas sobie na ozp z psem, ktory boi sie innych psow? Czy nie jest to dla niej stresujace? Moja Kora kocha wszystkie psy (moze nie od razu)... A co dziwne woli suczki od psow :diabloti: No moze poza Borysem, ktorego ubostwia :loveu: Quote
MakeBelieve Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Normalnie? Po to jeżdżę na ten obóz, żeby przyzwyczajać ją do towarzystwa innych psów. Po prostu prosiłam ludzi, że Daisy sie boi i żeby nie podchodzić z psami. Zresztą np. na posłuszeństwie zawsze szłyśmy na końcu ^ Quote
Merenwen Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ha, wróciłam i się dołączę do tych dyskusji radosnych :diabloti: Jeśli chodzi o leżenie psa na siedzeniu - jak ostatnim razem miałam okazję podróżować pociągiem, konduktor faktycznie kazał psa zdjąć, ale o kagańcu nic nie wspominał. Teraz mam nadzieję, że albo nikt nie będzie się czepiać, albo konduktor będzie rzadko przechodził, bo ja mam zamiar trzymać psa na kolanach. Zresztą wyobraźcie sobie, co by się działo, jeśli wszystkie psy (Chapsia, Korka od Oli, Fanta od Klaudii, psina od Gusiaka i Borys od Guptaska (super, że z nami jedziesz :loveu: będzie odjazd, haha!)) wylądowałyby na ziemi. Moja by się na pewno złościła, że ją wszyscy ze wszystkich stron obwąchują (nawet jeśli bylibyśmy podzieleni na dwa przedziały), a wtedy kicha, bo na te psy będzie się złościć do końca obozu. A tak jak część psów jest na kolanach, to zawsze trochę więcej luzu jest dla reszty (Klaudia - tak, wiem, że Fanta na kolanach tak średnio wysiedzi :cool1:). A o kaganiec nikt się nigdy nie czepiał, mam nadzieję, że i tym razem nas to ominie :shake:... Quote
MakeBelieve Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 A na kolanach psa trzymać można ^^ Bez żadnego ale. Ja moją na początku trzymałam tak, ale musiałam mieć nogi złączone itp. itd. i było mi mega niewygodnie, dlatego ją do klatki wrzuciłam ^^ Całe szczęście o kaganiec u nas się też nie czepiali. Ja dla Daisy halti miałam jak coś przygotowane, koleżanka dla goldka też, ale nawet dla niego nie wymagał konduktor założenia. Quote
Guptasek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Guptasek z Borysem dojeżdżają na obóz autkiem z Białegostoku (od rodziny) A wracają pociągiem:evil_lol: Lecz nie w strone Katowic tylko w stronę Gdańska , I mają zamiar być w przedziale z Matim i Franią {labradorką} Vini- jak bym była konduktorem i zobaczyła bym Luckiego też bym mu nie kazała zakładać kagańca , przecież ta kupa futra jest zawsze uśmiechnięta a ogon mu merdać nie przestaje :loveu::loveu::loveu: A tak na temat powrotu , jeśli konduktor nie zapuka przed wejściem to jestem pewna że Borys sie na niego z ryjem rzuci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olu pamiętasz jakie MÓJ kochany Borciopies ma dziury w psychice ?:cool3::cool3::cool3: Jak nic od niego nie chce to już ie warczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Na mnie Borys nigdy nie warczał, wręcz przeciwnie :loveu: Już się nie mogę doczekać aż wymiziam Boróweczkę :loveu: I uczeszę mu kłaczki! :loveu: Ciekawe czy pozna swoją miłość? :D Quote
Guptasek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 O nie ! znowu będzie gwałcił ;P Na Ciebie nie , a na Ole od Nuki jak się rzucił ! ^^ Quote
Merenwen Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Guptasek napisał(a):Guptasek z Borysem dojeżdżają na obóz autkiem z Białegostoku (od rodziny) A wracają pociągiem:evil_lol: A fakt, skleroza się kłania :oops: :lol: A tak w ogóle zostało nam 11 dni :D Quote
Ola164 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 OZP4 bedzie najlepszym turnusem coś tak czuję :loveu: Quote
Guptasek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie tylko Ci się tak wydaje:eviltong::eviltong::eviltong: Ech.. jak ja wytrzymam z Tobą te 11 dni ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Oj nie wiem... W końcu masz już dziury w psychice po ostatnim wspólnym ozp :roll: Quote
Guptasek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie tylko ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj tam , jedna dziurka więcej :eviltong::eviltong: Quote
Kasia&Mela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Cześć Guptasku ;) Cześć Olu ;) Jestem wreszcie na Dogomanii i wpadłam się przywitać :razz: Pozdrowienia dla Borówki i Korci od Kasi & Meli Quote
Ola164 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kasia na dogomanii! Wreszcie, nareszcie :loveu: Wygłaszcz od nas Mele i teraz gadaj czemu jedziesz na ozp5 a nie ze mną i Guptaskiem na ozp4?! Quote
Kasia&Mela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Mela wymiziana:cool1: Jadę na ozp5 bo: Po pierwsze w innym terminie nie mogę ( pierwsze 2 tygodnie sierpnia jestem nad morzem ) Po drugie wiesz jaka jestem nieeeeśmiaała :p a na ozp5 jest najmniej osób Gdybym miała wybór pojechałabym z tobą i Guptaskiem...:sad: Quote
Kasia&Mela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 zresztą ozp5 też na pewno będzie super ;-) no i ma jeden znaczący plus: mało osób...będę się oswajała 1-2 dni, a nie pół obozu :grins: Quote
Kasia&Mela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Przepraszam, że tak się rozpisuję, ale zna ktoś/ był na obozie z panem Markiem??? Quote
Isles Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 W czasie trwania OZP4 najprawdopodobniej będę w okolicach Rynu, więc jeśli się uda to wpadne się chociaż przywitać ; ) Quote
madziulik_13 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='Abiutka_']a więc mnie się całkiem podobało. Nie było tak źle, poznałam kilka fajnych osób, popływałam sobie w jeziorku. Zbierałyśmy z dziewczynami śmieci po ośrodku :evil_lol: znalazłyśmy dwa ludzkie gówna... fuuujjjjjjj. Sprzątałyśmy talerze na stołówce za zrobienie jednego wielkiego gnoju ze spaghetti, Aga-Dominika zagroziła survivalowcom że obrzuci ich psią sraką, ogółem pełna kulturka :grin: cytuję: "Survivalu wam się kuźwa zachciało, jak was rzucę gównem to będziecie mieli survival" do tej pory nie mogę z tego :grin: Jeśli chodzi o wygrane to Ewelina z Amber zajęła pierwsze miejsce, ja zajęła z Abi drugie, a trzecie zajeła taka Dominika z kundelką Luną. Było całkiem fajnie, jednak zeszłego roku nigdy nie zapomnę :p w następne lato też się wybieram na jakiś obozik z psem, ale tym razem już chyba na inny, trzeba próbować nowych rzeczy :grins: Gratulacje 2 miejsca :loveu: :loveu: Za rok to ja Ciebie gdzieś ze mną wyciągnę na obóz:evil_lol: Quote
Guptasek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kasia ! No pojedź z nami !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: I miziaj Melę :loveu: Moim zdaniem P.Marek jest najlepszym treserem. przynajmniej jest najlepszym treserem jakiego poznałam :lol::lol::lol: Elliot - to ty do mnie dzwoniłaś ? xD Ja w końcu skojarzyłam ze to Ola od Rafy ! MUSIMY się spotkać kochanie ;** Quote
Isles Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 To co ty mojego numeru nie masz ? xd Tak, to ja dzwoniłam ; ) Quote
Kasia&Mela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 :loveu: Niestety Rysiu nie mogę... Chciałabym z Wami pojechać, ale to niemożliwe :lookarou: Szkoda... Może spotkamy się w następnym roku ??? Chyba, że za rok jedziesz na inny obóz? Mela wygłaskana i ma się dobrze, a co z Boryskiem i jego dziurami w psychice 8-) ? No to mnie uspokoiłaś w związku z panem Markiem. A coś więcej na jego temat? Metody szkolenia, podejście? W sumie nie wiem po co pytam skoro mówisz, że jest najlepszym treserem jakiego poznałaś :shiny: Quote
Isles Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kasia&Mela tak więcej o nim to pewnie będą mogły powiedzieć ci dziewczyny co są teraz na OZP3 ; ) Quote
Kasia&Mela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 A to na ozp3 jest p. Marek ? Jeśli tak to rzeczywiście racja, trzeba się spytać dziewczyn jak wrócą :mdrmed: Wogóle ciekawie, jak tam im na ozp3 Quote
MakeBelieve Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ja zapomniałam wziąć numer od Pauli Estowej... ;/ Najchętniej to bym pojechała teraz na OZP5 ;] Quote
Recommended Posts