Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

edit: Świat jest jednak piękny :*. Ognisia może ze mną jechać!!! Mama zgodziła się na zabranie Myszki!!! Ola możesz zmienić na liście: Rudawa ( 15 lat ) - aussie, corgi
Tak jak na początku było ;) Bardzo się z tego cieszę !!!!!

Posted

Ja też jestem za tymi wczesnymi i późnymi treningami jakby coś.:D
Bo jets straaaszny upał a moja sheltie jest dość kudłatym zwierzem więc nie chce jej tak bardzo przemęczać...

Posted

jak na ozp4 i 5 będą upały to bardzo mi się podoba pomysł wczesnych i wieczornych treningów. Chociaż czasami mogłabym się nie zjawiac na rannych treningach, bo ja musze długo spać ^^ ale ja na ten obóz jadę z postanowieniem, że przede wszystkim luz, zabawa i wypoczynek. Trening przy okazji.

Posted

No dobra, zaświadczenie zdrowia psiny już mam, w połowie jestem już spakowana, pies umyty. :cool1:
Jeszcze tylko jutro dokończę pakowanie i mogę jechać do Sary :loveu: a potem w środę razem na obozik :loveu:
Będzie super, musi być super :cool3:

A swoją drogą przed dziewczynami z OZP1 ostatnia noc już została. Ciekawe jak im tam było, jak egzaminy końcowe im poszły. Pewnie rozdanie nagród już było i siedzą sobie teraz przy ognisku albo jakoś inaczej świętują tę ostatnią noc :p

Posted

Ja jeszcze zaświadczenia od weta nie mam ale dzisiaj załatwię ( czyt. zbadam ) psa i się spakuję ;). Zauważyłam, że tak to się chciałam pakować nawet tydzień przed obozem a jak przychodzi co do czego i jutro wyjazd to wszystko "w proszku" =]. Tak szybko te kilka dni ( ich obozu ) minęło, że się nawet nie czuje, że to już.

Co do tych treningów to Olcia dobrze zauważyła, że Kadra to też ludzie i Oni też na tych treningach musieli by siedzieć więc powinni iść na ugodę.

Posted

No dokładnie. Mój nie dał rady iść na spacerze, wkurzył sie, podbiegł i walnął sie na trawie . Musiałyśmy go z kol wachlażować liśćmi XDD Żadna woda tu nie pomoże, chodź potem chodził cały mokry .. xD
Jeszcze 14 dni do naszego <3

Posted

Przypominam o wstążkach jeśli chcecie robić rozety. Jeśli znacie kogoś kto jedzie z nami na obóz a nie jest na dogo to przekażcie jej bo ja mam tylko wstążki dla 10 osób, ale tylko tych, których nie ma na dogo. Bo jeśli ktoś z dogo nie przywiezie rzeczy to uznaję że nie chce tego robić. A i potrzebne są tylko dwa kolory, bo nie wszyscy będą potrafić z trzech więc to nie ma sensu. Jeśli ktoś nie wie co wziąć to zapraszam do strony 385 :)

Posted

Ja bym nawet chciała zrobić tę rozetę, ale kompletnie o tym zapomniałam :shake:. Za godzinę jadę już do Sary, a w pobliżu nie mam pasmanterii. Więc w sumie sama się z tego wykluczyłam, no trudno.
Ale i tak na naszym turnusie będzie musiało być fajnie ;), do zobaczenia już jutro wszyscy z OZP2

Posted

Dżestem!!!! Boooże, kocham WAS gOOpie dzieeeci! Było mega zajebiście, na początku lipa, pod koniec świetnie :(((((( gOOpią kadrę tez kocham ;*** Powiedzcie wy mi od której strony ja mam zacząć to wszystko czytać :P

Posted

WRÓCIŁAM ! :-(
Więc tak , początek obozu był do dupy !
Ale się rozkręciło !
Goopie dzieci ! goopia karda ! goopie wafle ! :loveu::loveu::loveu:
Obóz fanów justina biebera !
Musze , poprostu musze jechać na ozp4 !
I <3 my DJ ! :loveu:

Posted

Taki mały odpał .
Powiem wam tak chyba przesadziłam mówiąc że na początku jest chu..
przez ostatni tydzień było zajebiście !
grupa nam sie trafiła mało zgrana i wiek niski ... nikogo starszego poza olą i wiktorem nie było .
ale na szczęście była biszkoptowa ! no i mój DJ < 3
płakałam przez pół drogi !!!!! :(
Pragnę zaznaczyć że Wafel Dawid jest MÓJ i zadźgam jak mi go ktoś tknie ! :)
"Bo dni są tylko po to , by do Ciebie wracać każdą nocą złotą " <33
I w tym miejscu chce pozdrowić :
Natalię & Biszkopta
Olę & Rafę & Wiktora
Agę & Lorę
Goopią karde ! ;]
Wszystkich Wafli <3
Martę & Daisy
Moją ukochaną PANIĄ Agnieszkę <3
I oczywiście Bartka ^^

Posted

Jacy jesteśmy ? ;*