Ola164 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Tu malowanie nie pomoże :D Domki mają swój urok, tam chce się wracać :loveu: Quote
Rudawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wiesz co mi tak szczerze to . . . wcale nie przypomina czegoś urokliwego :/. A ja nadal pytam jak w środku ale rozumiem, że jeszcze gorzej bo nikt nie odpowiada ;/ Quote
Rudawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 O której macie zamiar być na miejscu? Pytam głównie osoby OZP2? Quote
Ola164 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Za tyle kasy to faktycznie przesada... A chcesz wiedzieć jak jest w środku? 2 pokoje + przedpokój + kuchnia. Łącznie jest 5 łóżek... Takie typowe, wyrobione już wersalki. W jednym pokoju jest stół którym się zastawia drzwi żeby psy nie wychodziły, w drugim jest specjalnie do tego ustawiona płyta ze sklejki. Ściany są ze sklejki. Krzesła przyzwoite. Kuchnia też, ale żeby psom gotować trzeba mieć własną butle z gazem, dlatego bierzemy gotowe. W kuchnie jest też zlew z bieżącą wodą oraz miednica w której można umyć psa albo dać wody... Na podłodze jest włochata wykładzina. "Duże" okna się nie otwierają. Można otwierać dwa mniejsze... U nas mniejszymi wyskakiwał Borys... Światło i kontakty rzecz jasna są. Quote
Rudawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 E to nie jest tak źle a nawet bym powiedział, ze jest fajnie. A czy we wszystkich domkach jest to samo? Quote
Merenwen Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A my nie mieliśmy ani jednego krzesła! o.O A tak w ogóle to nie jest źle z tymi domkami. Znaczy nie ma co oczekiwać cudów, ale są naprawdę okej. Mieszkałam już w dużo gorszych na wakacjach ;P. Quote
Ola164 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 I tak się prawie nie siedzi w domkach :) Nie ma co narzekać, dobrze jest :loveu: Quote
Rudawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 To ja zmienię temat na wydaje mi się przyjemniejszy ;). PS: Jak tu się wstawia zdjęcia?? Dobra już wiem. Proszę bardzo patrzcie i podziwiajcie cukiereczki ;) http://img189.imageshack.us/gal.php?g=bianka2czekoladka.jpg Quote
Rudawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 U nas pada a właściwie jest burza cały czas siedzę na kompie bo nie ma co robi : "(...)w czasie deszczu dzieci się nudzą(...) ". I jest cimno jak by 20 była. Współczucia dla dziewczyn OZP'owieczek :/ Quote
Rudawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nikt się nie odzywa na temat szczeniaczków czyli się nie podobają ;( A pro po dog dancing to p. Gosia się przecież zgodziła więc my Ją już przekonamy. A ja mam następne pytanie odnośnie obozu oczywiście? O której wy w końcu macie zamiar być na miejscu!!!!!!!!!!!!!!?? I następne to: Podajcie mi tak godzinowo jaki wy miałyście plan dnia oczywiście jak pamiętacie to cały a jak nie to przynajmniej część ;) Quote
Fantowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ewka122 napisał(a):Bez urazy, ale ja np. bardzo lubię modę, różowy tak bardzo lubię, ogólnie od pewnego czasu interesuję się stylizacją i to, że np. nie raz lubię się ubierać elegancko, modnie, uwielbiam buty na wysokim obcasie itd. to nie znaczy, że jestem w sobie wadufana itd. Większość osób, która ze mną pisze nawet nie wie, że ja takie rzeczy lubię, a jestem też baaardzo towarzyska, potrafię się dogadać z każdym, czy to nastolatka, dorosła osoba, czy nawet strasza kobieta, zawsze znajdę temat do rozmowy, więc to że np. ktoś tak lubi się ubierać i po prostu o siebie dbać nie znaczy że jest panienką-tipsiarą, która nie widzi świata poza sobą. :) nie do końca o to mi chodziło. Chodziło mi o to, że to takie panny, które myślą tylko o sobie, swoich tipsach, biżu itd. i poza sobą świta nie widzą ;] ja je nazywam tipsiarami ;D Quote
karola&gacek Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Co do Skinsów. Jestem w połowie 3 serii. Myślę że za 3 dni skończe i wtedy będzie marudzenie xd Jest wogóle 5 sezon? Mi by jeszcze jeden serial wypadało skończyć. 4 odcinki mi zostały ; P Będą robili jeszcze 5 i 6 serie i podobno wersja kinowa z postaciami z 1,2,3 i 4 serii. Oj będziesz marudziła, będziesz, zwłaszcza jeżeli lubisz Frediego, Effy :eviltong: ale więcej nie powiem. Haha, mi też został jeden serial do skończenia- Roswell w kregu tajemnic, cały sezon mi został, ale skinsy mnie pochłonęły w całości. A domki w środku wyglądają troszke lepiej niż na zewnątrz :cool3: Na jednej ścianie jest "szafa", na prawo był stolik [bez krzeseł, bo przecie w 14 nic niema], a później drzwi na "balkon". Quote
Fantowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a czyj to ten piesek wilczuropodobny, bo moja Fanta jest trochę o niego podobna? ;D Quote
Fantowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 hyhy widzę, że w domku jest coś szafopodobnego, także mogę spokojnie jechać z plecakiem turystycznym... ;D Jak tam sytuejszon na ozp1?? Quote
LadyK Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Rudawa napisał(a):Proszę bardzo patrzcie i podziwiajcie cukiereczki ;) http://img189.imageshack.us/gal.php?g=bianka2czekoladka.jpg Jakie słodziaśne! Jaka to rasa? Quote
Merenwen Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A ten pies wilczuropodobny to Zara (jej właścicielki chyba nie ma na dogo...?), a mi i tak przypominała psa lisopodobnego :evil_lol: Quote
Fantowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 oooo to ja z b.podobnym psem pojawię się w Katowicach na zbiórce do pociągu ;D aaa Zara jedzie na jakiś ozp? ;) Quote
Isles Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Fajne kluseczki ; ) Oglądałam je już na waszej stronie xd Co do godziny. Każdy pojawi się inaczej. Ja nawet nie wiem kiedy pociągiem dojadę, ale pewnie gdzieś ok. 17-18 będę na miejscu. I weź tu o tej godzinie znajdź jakąś osobę do domku. Pewnie będzie tak jak w tamtym roku że przez 2 noce sama mieszkałam. (nie przeszkadzało mi to ale za cicho było ;P) Rudawa a wy tak z 4 psami w domku xd? Zaraz poszukam jakiś zdjęć żeby domki pokazac... Quote
ewka122 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ola164 napisał(a):Tu malowanie nie pomoże :D Domki mają swój urok, tam chce się wracać :loveu: Olu tu masz ogromną rację!!! Ja mam ogromny sentyment do tych domków i szczerze to nie zastąpiłabym ich na inne xD:loveu: A mój tato mówi, że nawet jakby mu dopłacali to i tak by tam nie mieszkał xD:evil_lol: Quote
Abiutka_ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ewka122 napisał(a):Olu tu masz ogromną rację!!! Ja mam ogromny sentyment do tych domków i szczerze to nie zastąpiłabym ich na inne xD:loveu: A mój tato mówi, że nawet jakby mu dopłacali to i tak by tam nie mieszkał xD:evil_lol: Bo to już tak jest, trzeba tam pojechać i przeżyć ten obóz żeby zrozumieć klimacik tych domków :loveu: Mi tam te domki pasowały, byleby nie mieszkać pod namiotami, natomiast moja mama jak przyjechała mnie odebrać stwierdziła że są straszne xD a to ja zazwyczaj narzekałam na warunki podczas wakacji, i weź tu wszystkim dogódź xD Quote
ewka122 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A tak a pro po Dog Dancingu. Ostatnio gadałam z p. Gosią przez tel. i ona mówiła, żebym przygotowała coś z Dog Dancingu, dlatego zwracam się do Was z prośbą o przygotowanie czegoś, bo Pani Gosia strasznie chce to zrobić tylko na OZP 1 prawie nikt nie chciał. Jak zaczęła prowadzić lekcje to większość posiadała w cień itd. itp. Dlatego każdy bierze muzykę i ćwiczy coś ze swoim psem w domku, a na obóz zabieramy tylko DOBRE HUMORY!! Żadnych fochów!! Mam nadzieję, że nasza grupa będzie EXTRA!! xD Zresztą nie może być inaczej!!! :** A szczyliki boskie mysza, chyba o tym wiesz!!! :* Quote
Recommended Posts