Rudawa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Elliothooded358']Owczarkowa str. 351 A ty z jakim psem jedziesz?[/QUOTE] Ale, że ja? Quote
Pin Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Nie, dziewczyna ma taki nick xd Ja mam małego psa jbc ;> 3 turnus, ale mieszkam jeszcze z dalmatynką ;> Quote
Rudawa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 wiem, że ma taki nick ale kogo Elliot pyta o psa? Owczarkową? PS: Owczarkowa, owczarkowa, owczarkowa jedź na OZP2 proszę jedź ;) Ja jestem zdania, że im więcej osób będzie tym lepiej :multi:. Tak się zastanawiam nad tym ile dziewczyny będą miały do przeczytania jak wrócą z obozu ale sobie potem pomyślałam, że to my będziemy miały dziesiątki postów do nadrobienia bo to Marta i Rysia zawsze nabijają ilościowo postów :p. Quote
Abiutka_ Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Może i weselej, ale ja tam chyba bym wolała żeby było tak jak w zeszłym roku, z 15 osób :p Nie za mało i nie za dużo :evil_lol: A na samym dogo jest już z 12 :p A co do tych postów to racja, jak te dwie wrócą z obozu to tu się zaroi od nich :evil_lol: a my potem będziemy miały sporo czytania do nadrobienia :lol: Quote
ewka122 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Boże jak ja się nie mogę doczekać obozu.!!!! ;(;( Już [B]tylko[/B] 11 dni!!! Quote
Ola164 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Niby dobrze teraz, ale potem będą chciały wracać :loveu: A ja tam się cieszę, że jadę na ozp4 tylko, że już nie mogę się doczekać! Jutro o * rano Korkowa idzie na stół, trzymajcie za nas kciuki :( Quote
ewka122 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ja trzymam kciuki .! :* Olu i Korko wszystko będzie oki :P Quote
Isles Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Rudawa tak, pytałam o psa Owczarkową. Wiem z jakimi ty jedziesz ;D Tylko po prostu napisałas post szybciej ode mnie bo ja jeszcze strony szukałam ; ) Quote
Ola164 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Jak mi jeszzce raz ktos powie zeby niesterylizowac to nie recze za siebie.... :angryy: Kora jest juz po operacji, ktora przez przypadek uratowala jej zycie! :crazyeye: Jak sie eokazalo u Korki od dluzszego czasu przebiegalo bezobjawowo ropomacicze! Pies byl skory do zabaw, chodzil na spacery, jadl i pil normalnie, zero wyciekow.... Jeszcze tydzien, a nie mialabym z kim jechac na oboz.... :placz: Teraz wiadome jest zmeczona i sobie spi.... Mam nadzije, ze szybko wroci do zdrowia... Quote
Rudawa Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Ola164']Jak mi jeszzce raz ktos powie zeby niesterylizowac to nie recze za siebie.... :angryy: Kora jest juz po operacji, ktora przez przypadek uratowala jej zycie! :crazyeye: Jak sie eokazalo u Korki od dluzszego czasu przebiegalo bezobjawowo ropomacicze! Pies byl skory do zabaw, chodzil na spacery, jadl i pil normalnie, zero wyciekow.... Jeszcze tydzien, a nie mialabym z kim jechac na oboz.... :placz: Teraz wiadome jest zmeczona i sobie spi.... Mam nadzije, ze szybko wroci do zdrowia...[/QUOTE] Ja Ci powiem. Sterylizacji NIE. I już zdania nie zmienię. A profilaktyczne badania to zupełnie inna kwestia. A psiakowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;). Quote
Ola164 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Tia.... Jest rutynowo badana i co z tego jak to się przyplątało między badaniami? Objawów nie było... A ja za jakiś tydzień nie miałabym już psa... Wiec proszę nie dręcz mnie swoimi teoriami na temat, że pies nie jest szczęśliwy po sterylce... Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, ale zważ na to, że przy porodzie pies też cierpi. Quote
Pin Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Jedź na turnus 3 ! Faaajnie bd : D A konkretniej to jaki terrierek ? ;> Quote
Merenwen Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Uh, [B]Ola[/B], Kora miała farta! :crazyeye: A co z Brendą? Quote
Ola164 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Brenda.... No cóż... U nas chyba zostanie... Kora miała duże szczęście... Siediałam dziś z Nią u weta 2 godziny bo miała kroplówki... Już jest lepiej... Quote
Isles Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Ola164']Jak mi jeszzce raz ktos powie zeby niesterylizowac to nie recze za siebie.... :angryy: Kora jest juz po operacji, ktora przez przypadek uratowala jej zycie! :crazyeye: Jak sie eokazalo u Korki od dluzszego czasu przebiegalo bezobjawowo ropomacicze! Pies byl skory do zabaw, chodzil na spacery, jadl i pil normalnie, zero wyciekow.... Jeszcze tydzien, a nie mialabym z kim jechac na oboz.... :placz: Teraz wiadome jest zmeczona i sobie spi.... Mam nadzije, ze szybko wroci do zdrowia...[/QUOTE] Teraz jeszcze bardziej boję się o swojego psa ; O Quote
Isles Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Opcja edytuj nie działa więc napisze posta pod postem Olga nie jedzie ; ( Tak więc teraz ja sama szukam osoby do domku. Quote
Fantowa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 alee Guptaskowi i Vini fajnie ;] Laski już są na obozie i pewnie teraz zapylają po torze agility ;D Quote
Rudawa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A ja Wam powiem, że wcale nie mają tak fajnie bo... Ewelinka rozmawiała z Martą i okazało się, że "ludzie" na obozie podzielili się na takie grupy ( coś typu "wstęp tylko dla wtajemniczonych") i są zamknięte w sobie. Żadnej socjalizacji, żadnej zabawy nic z zabaw grupowych nie wchodzi w grę. Mam tylko nadzieję, że na moim turnusie tak nie będzie ;). Moje aussie będą się socjalizowały się z całym obozem ( nie tylko Wandrusowym ) :evil_lol: PS: Wróciłam z wystawy i : Colo ( jedzie na obóz ) - Zwycięzca Rasy; IV Miejsce w grupie, Ryża ( jedzie na obóz ) - Najpiękniejsze Szczenię w rasie Także jak na mój gust całkiem nieźle im poszło ;] Quote
Abiutka_ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Rudawa, a na jakiej wystawie byłaś, gdzie ? ;) Quote
Rudawa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Na krajówce w Olsztynie u mnie i współczuje im na obozie bo straszny upał był :/ Quote
Isles Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A wiadomo jak z pogodą będzie na naszym turnusie? Quote
Abiutka_ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ja tam mam nadzieję że będzie ciepło, ale niekoniecznie aż tak gorąco jak jest teraz :p ale cóż, pojedziemy to zobaczymy Quote
Isles Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Taaak... 10 dni i się bawimy ;D Mam nadzieję że u nas nie będzie takich problemów jak na obozie który trwa teraz ; ) Quote
Recommended Posts