Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

1. Alka & Chrupek * (Mieszaniec)
2. Joy & Maniek * (Basset)
3. Aga & Jasper * (Sznaucer Min)
4. PinManka & Roki * (Ratler)
5. Saga & Brida * (Dalmat)
6. Gasiu & Brego (Lab)
7. Dolinka & Miśka * (Podhalan)
8. Doma & Pola (Seter)
9. Av. & Nessi (Chiński Grzywacz)
10. Czekoladowa & Esta (Berneńczyk)

Chyba nikogo nie pominełam xd Czekoladowa na dogomanii to Estowa, Alka to na dogomanii Shetanka, no i mnie i Joy nie trudno zgadnąć ;> A, i Roki to kundelek, chociaż wygląda jak ratlerek xdd
No i SHiR sie nie otwiera, blokada jest.

Posted

Ci ludzie z SHiR XD

1. Alka & Chrupek (Mieszaniec)
2. Joy & Maniek & Joy (Basset & Owczarek Niemiecki)
3. Aga & Jasper (Sznaucer Min)
4. PinManka & Roki (Ratler)
5. Saga & Brida (Dalmat)
6. Gasiu & Brego (Lab)
7. Dolinka & Miśka (Podhalan)
8. Doma & Pola (Seter)
9. Czekoladowa & Esta (Berneńczyk)

Chyba nikogo nie pominełam xd Czekoladowa na dogomanii to Estowa, Alka to na dogomanii Shetanka, no i mnie i Joy nie trudno zgadnąć ;> A, i Roki to kundelek, chociaż wygląda jak ratlerek xdd
No i SHiR sie nie otwiera, blokada jest.

tak jest. nie mogłam tamtego zedytować O.o Dogomania sie psuje ; /

Posted

Ale to nie jego wina ... ona poprostu w czasie naszego obozu jedzie gdzies z rodzicami :eviltong:
Ale w pn. ide z nim na spacer z psami ! <33
Vini - wierz mi on baaaardzo żałuje że ze mną nie jedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Olu do turnusu pierwszego mozesz dopisać Dominike lat 12/13 jedzie z labradorem i raczej szuka osoby do domku oraz Marte lat 14 ale o rase psa musicie spytac Pani Karoliny bo ja nie pamietam ;) <chodzi o Brox'a>

Posted

Ty mi tu nie podpadnij przypadkiem, bo na tym betonowym czymś przed domkiem wylądujesz :PPP
A tak w ogóle... Wiecie, że za 5 dni to ja już będe się pakować na OZP !? Haha. W poniedziałek jade kupić smycz, bo wyczaiłam fajną^^

Posted

Ja się martwię o ropomacicze, bo po ostatniej cieczce był taki dziwny bardzo jasnożółty płyn i boję się że to może być to, a że zastrzyk to tylko utwierdzi ;(

Posted

Kufa po tych zastrzykach miała ropomacicze ...
Ja bym nie ryzykowała , najwyżej możesz zmienić termin ;)
Ola - teraz faktycznie jest sezon na pozbywanie sie piesków :-(

Posted

Ewelinka ja tez sie boje ze moja może dostać cieczki ale zaopatrzymy się w tabletki chlorofilowe bodajże, podobno duzo bezpieczniejsze od zastrzyków z hormonami i na pewno duzo zdrowsze dla suczek. takze wiesz ;) przez te 10 dni moze nie dostanie cieczki ;) a poza tym w zesżłym roku nam suczka dostała cieczki wzieła własnie takie tabletki i jakis spray na zapach i psy sie nia nie interesowały także mysle ze moze byc okejos ;)

Posted

O to super, a co jeśli dostanie przed obozem kilka dni, to wtedy też przyjechać czy jak? Bo wtedy nie wiem co robić ;( czy ją zostawiać w domu i jechać sama z sis, czy przekładać, chociaż ta opcja nie bardzo mi pasuje czy w ogóle nie jechać?