Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudia.'] Kto z ozp4 lub 5 będzie jechał dojazdem zorganizowanym? ;)[/QUOTE] Ja będę jechać na ozp4 zorganizowanym z Katowic :)

Posted

Oj tak , Czuje że ona jest lekko nie zrównoważona psychicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ła ! A Borciopies jest mąąąądry ! Dziś se troche pohopsaliśmy i posłuszeństwo przypomnieliśmy (ja chciałam mu przypomnieć ale on pamiętał!:loveu:)
No więc moja Wiara w tego psa zaczyna się powoli odbudowywać . Możemy się założyć ile razy będzie próbował mnie zjeść na obozie :eviltong::eviltong::eviltong:
Jeszcze tylko 9 Dni !:loveu::loveu::loveu:
A no i jeszcze jedno , odkąd się zrobiłam miła (zaczęłam się podlizywać) dla tego wrednego psowatego stworzenia to on też mi odpuścił , Tylko ZAWSZE musi być tak jak on chce :mad::mad::mad: Ale damy radę :p

Posted

Haha, ty mnie nie pobijesz! Wczoraj (wczoraj? wczoraj albo przedwczoraj) umówiłam sie z Kamciakiem na spacer na łące. I my se tak czekamy i czekamy i pies bez smyczy mój stał, bo miałam kaczkę (suszoną!) w łapie, więc okej. I ona mi nagle wy*******iła na ulice.. Jedne przejście- przebiegła! Drugie tak samo -.- Całe szczeście, że było zielone światło. Myślałam, że zawału dostanę. A dzisiaj mi pies z odległości 500 m przybiegał. Ojaaa

Posted

No ja mało co nei padłam. A dzisiaj mój pies był bezbłędny... Jeśli ona mi taki numer wywinie na obozu to ją chyba gdzieś wyrzuce i sama se bede siedziec....... A zachowała sie tak, jak rok temu, gdy nie u miała NIC! No, ponad rok. Z półtora.

Posted

cześć :) ja chciałabym się pokazać :lol: bo jadę w trzecim terminie z bassetem - Mańkiem i owczarkiem niem - Joy (; i oczywiście też czekam na relacje z 1 i 2 ;)

Posted

Jesteś świetna ! :loveu:
Ale ja ci powiem ze to jest inaczej ! tam gdzie zrobiłaś 14 i 15 to jest 11 12 13 14 czyli 15 jest tam najbardziej w lewo przy prysznicach ! :loveu: