Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

No ja też mam taki plan. Mam zamiar być w domku z Ewelinką i jej sis i dlatego dowiadywałam się jak to jest z ilością osób w domku ;) Prawda pani Gosiu?

Posted

Rudawa napisał(a):
No ja też mam taki plan. Mam zamiar być w domku z Ewelinką i jej sis i dlatego dowiadywałam się jak to jest z ilością osób w domku ;) Prawda pani Gosiu?

nie wiem juz ;) tyle osob mnie o to pytało, że juz sie pogubiłam :) jesli psy sie dogadują treser wyrazi zgode a rodzice nie będą mieli nic przeciwko temu to możecie byc nawet w 4 w domku tylko wtedy ani Wy ani Wasze psy nie maja swobody i ani chwili odpoczynku i czasu dla siebie.

Posted

No to my będziemy w 3
Borys & Ja & Marta & Daisy & Kama & Lucky:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pani Gosiu ! a zajmie nam Pani Domek nr. 12 ? Baaaardzo ładnie prosze ! :loveu:

Posted

żeby były 3 osoby w jednym domku po pierwsze psy muszą się polubić, po drugie rodzice muszą się zgodzić.
Vini a może by się tak dogadać z kimś z forum, może jego rodzice zrobią dobry uczynek i podrzucą was ten kawałek:cool3: autkiem to jest jakieś 8 miniut.

Posted

Guptasek napisał(a):
Ma dobry stan :)

Aha... To ja też będę niesprawiedliwa ;) Mogła by pani dla nas też tą 12 zarezerwować?? Proszę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Widzi pani proszę jeszcze ładniej, bardziej niż Rysia :diabloti:

Posted

Ja też proszę! My będziemy wcześnie, to sobie weźmiemy ;)
P. Agnieszko.. w sumie nie wiem. Bo Kamila z goldenem jedzie, bierzemy też jednak dość dużo rzeczy. Ja własnie dostałam plecak usztywniany duży, to sobie go wezmę i dojdziemy :D

Posted

uczestnicy innych obozów (nie OZP) mieszkaja w 5 w takim domku (2 w jednym pokoju, 3 w drugim)
Marysiu nie będe nic zajmowac będe przydzielać do domków tak jak leci (jak mi wpadnie klucz w ręke) ja tam uwazam ze 16 jest w najlepszym stanie ale to tylko moje odczucia ;)
nie ustalajcie narazie kto z kim w jakim domku to zlaezy od Waszych psow nie wiecie jak na siebie zareaguja.

nie wiem czy czytałyście oferte obozu ale tam jest napisane ze przyjazd uczestnikow od godziny 16 pierwszego dnia a wyjazd do godziny 10 dnia ostatniego.

Posted

Gosia W. napisał(a):
nie wiem juz ;) tyle osob mnie o to pytało, że juz sie pogubiłam :) jesli psy sie dogadują treser wyrazi zgode a rodzice nie będą mieli nic przeciwko temu to możecie byc nawet w 4 w domku tylko wtedy ani Wy ani Wasze psy nie maja swobody i ani chwili odpoczynku i czasu dla siebie.

No w 4 nie, ale w 3 to spokojnie (2 średnie psy i 1 malutki). W większym pokoju śpimy a z mniejszego robimy szafę czyli dajemy tam wszystkie rzeczy żeby w dużym był luz :D

@edit: znamy swoje psy, wiemy z jakimi się dogadują a z jakimi nie. Oczywiście jakby były jakiekolwiek problemy to na miejscu można zmienić, ale wstępnie mamy zaplanowane ;)

Posted

Pani Gosia ma rację. Ustalamy, planujemy, rozmawiamy o tym kto z kim w domku. Ale tak naprawdę nic nie wiadomo i nic nie jest pewne bo jak po niektórych przypadkach widać, że nie wszyscy mają pewność z jakim psem na obóz jadą a co dopiero z kim w domku będzie się mieszkać. Ja myślę, że najgorsze co może być to bycie w domku samemu - ja przynajmniej jak bym miała wybierać to wolała bym kogoś nie znajomego niż pustkę ;). Ale to tylko takie moje skromne zdanie ;).

Posted

hmmm... no na moich turnusach w zeszlym roku domek 16 był jeszcze w miare znosny.

Vini- nie będe Wam nic obeicywac bo potem bedziecie mieć zal jak dostaniecie inny domek. zobaczymy jak to wyjdzie w praniu wszystko bo pierwszy dzien to jest naprawde niezły sajgon i ciezko to wszystko ogarnać a jeszcze jakbym maiła domki rezerwowac to juz wogóle bym chyba oszalała.

Posted

Rudawa napisał(a):
Ja myślę, że najgorsze co może być to bycie w domku samemu - ja przynajmniej jak bym miała wybierać to wolała bym kogoś nie znajomego niż pustkę ;). Ale to tylo takie moje skromne zdanie ;).

A ja bym wolała pustkę niż "kłócące" się psy ;)
i bardzo prawdopodobne, że w rezultacie wyląduje sama w domku, jak moje współlokatorki będą miały mnie dość xP

Posted

trochę mnie nie b yło na dogo i widzę, że dużo tu napisane ;p
Ja osobiście też wolałabym być sama w domku niż z psem, który gryzłby się z moim. Ogólnie nie jestem typem, który ma porządek wokół siebie, także jeśli ktoś chciałby być ze mną w domku to musi się z tym pogodzić. Nie mówię tu o jakimś niezłym syfie, ale idealnie czysto wokół mnie nie jest ^^

Posted

A właśnie, ktoś może się już orientuje (dzwonił, rozmawiał z organizatorem) jak ma ten tak zwany dojazd zorganizowany wyglądać? Pociągiem z Katowic z jakimś opiekunem do Olsztyna, a z Olsztyna czym, gdzie, jak dalej? Bo trochę przeraża mnie wizja trzaskania się z psem i dwutonowym bagażem PKSem do Rynu xD.

Posted

Alka, nie martw sie, ja Cie nie opuszczę, jeśli bedziemy razem w domku XD
I Av. szuka kogoś do domku, i pewnie sie złoży że Ty bedziesz z Sagą, a ja a Av. bo Nessi jest mała XD
Ale dobra, zobaczymy jak bedzie, może bedziemy we 3 :3
Nie moge sie doczekać obozu <3 A, i czy bedzie taka możliwość, przeniesienia z początkującej (posłuszenstwo) na zaawansowaną? Bo ogółem to Roki umie te wszystkie komendy, ale nie wiem jak sie zachowa tam, więc sie zapisalam na początkujący XD A będzie pokaz sztuczek? :evil_lol: A kuku XD Sprzątanko... :3 i jak wcześniej wspomniałam, podzielić sie na dwie grupy, zoorganizować 3 hopki dla każdej drużyny, i mogą być nawet papierowe piłeczki, lub każdy pies swoją ulubioną, i wtedy dana osoba by podawała psu jego piłke, i by wracał :3 : D