Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

pucek napisał(a):
Ty to umiesz człowieka pocieszyć !!!

ma sie to 'cos' ;D
ale on nie umarl z tego powodu. bo jak mial cos z lapkami to z nim u weta bylam i potem wszysztko bylo ok...;p

Posted

Ja też trzymam kciuki za Kufopsa :loveu: Wszystko będzie dobrze Misiu Pysiu, zobaczysz! "Jamnik" znajomych też miał niedowład (z jakiej przyczyny nie wiem), dwa zastrzyki i było po wszystkim ;)

pucek - zobaczysz, będzie fajnie! I jeszcze będziesz chciał wrócić. Z Guptaskiem nie będziesz się nudzić - ja to wiem! ;)

Posted

Misiu Pysiu - uspokoiłaś mnie tym :loveu:
Wiec sprawa wygląda tak , Kufa ma to chyba od przegrzania ? Dzwoniłam do Weterynarza. jutro do niego jedziemy , obmaca ją , zobaczy czy to przez jakieś guzy , jeśli nie to w poniedziałek idziemy na EKG. Ale jest lepiej , jej głupota mnie rozwala , ta idiotka biega po ogrodzie i szczeka na przechodzących ludzi :roll: [tak jak wczoraj olała nawet haszczaka ] Nigdy nie twierdziłam że ten pies jest zdrowy na umysle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Misiu Pysiu - Kufopies da sobie radę. Jak to się mówi: "Jaki pan, taki pies" - w takim razie jak Kufa może mieć dobrze na umyśle? :roll: :D
No żartuje, a podtrzymasz tradycje z rzeźbami z plasteliny, jeśli nie wykorzystacie na zajęciach? :D

Posted

Nie ma zajęć plastycznych :evil_lol:
Ale jeśli będą to zamiast piesia ulepie kutasiaprzytulasia :loveu:
No w sumie racja , jak ona mogła by mieć zdrowy umysł:evil_lol::evil_lol:

Posted

Guptasek napisał(a):
Ja jutro będę dzwonila ;)
Więc napisze co i jak :)

Guptasek, wiem, ze teraz masz wazniejsze sprawy tzn. Kufe, ale dzwonilas juz do Wandrusa ?

Posted

Pucek - domki maja swój urok! :loveu:
Jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :P

Misiu Pysiu - w którym my byłyśmy domku? Bo ja chyba mam sklerozę..

Posted

a jak juz tak odnosnie domkow, to skoro wy rezerwujecie 12 to znaczy ze jest najlepszy? ;d
to jakby co to dla mnie 12 na ozp 5 ;d
bo nie wiem jeszcze czy pojede na jakis drugi turnus ^^.
aa jakie sa jeszcze fajne domki, tzn. najmniej zniszczone? ;d aaaa i zeby bylo jak najdalej od kadry ;p

Posted

Ku inteligencji - Kadra czyta .
A poza tym Wandrus ma fajną kadrę , bezproblemową :) [nie mówie tego żeby się podlizać :]]
Mi zależy na 12 bo jest w dobrym stanie i w miare dalej od innych (nie wiadomo jak Kufa będzie reagowała na wszystkie psy)
Bo na OZP2 miałyśmy domek naprzeciwko haszczaka i owczarka , więc tej sytuacji staramy się uniknąć :)

Posted

Wiem, wiem, ze czyta, ale ja lubie takie domki hmm... na odludziu od kontroli np. czystosci w domku ^^. ii ogolnie ^^.
bylam kiedys na obozie konnym[nie z Wandrusa] i bylam blisko kadry i co chwile przychodzili, ze juz jest cisza nocna i zeby isc spac ^^.
a ogolnie to ile jest tych domkow przeznaczonych dla nas? ;D

Posted

Wszędzie jest sprawdzana czystość domków . ..
Ja w sumie to mogła bym mieć domek obok kadry ;) nie robi mi to mega różnicy . I powiem wam ze to sprawdzanie czystości ma sens . [nie bijcie xD ]
Bo na OZP5 nam nie sprawdzali i był meeeega syf !!