Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

P. Gosiu, a... czy będe mogła być w domku razem z Rysiem (:D)? Boo jej bokserka jest spokojna do małych psów, a moja by chyba umarła ze strachu, gdybyśmy trafiły do koogoś, kto ma takiego 'szalonego' psa.
O i jeszcze jedno. O której najwcześniej można przyjechać?:D

Posted

Najlepsza to jednak reakcja Karoliny. Później mi mówiła co o mnie myślała jak mnie zobaczyła xdd [ja nie jestem emo!]
Ahh Guptasku. Tak czy inaczej skończyłyśmy razem ; PP

Dobra ja już mniej będe się udzielać w tym temacie. No chyba że coś ważnego będzie ; )

Posted

o przydzielaniu do domków ostateczne i decydujące zdanie ma treser, bo to nie to ze Wy chcecie, tylko czy psiaki się dogadają jeśli się dogadają to nie ma sprawy ;)

Posted

Vini. napisał(a):
P. Gosiu, a... czy będe mogła być w domku razem z Rysiem (:D)? Boo jej bokserka jest spokojna do małych psów, a moja by chyba umarła ze strachu, gdybyśmy trafiły do koogoś, kto ma takiego 'szalonego' psa.
O i jeszcze jedno. O której najwcześniej można przyjechać?:D

nooo ;D Moja Fanta jest bardzo szalona,także potrzeba jej psa takiego, który wytrzymałby z nią ^^

Posted

a odnośnie wyjść nad wodę to bardzo podoba mi się ten pomysł ^^ Będzie upał i pieski też będą chciały się schłodzić ^^.
Ciekawe czy na ozp5 też by było tak lajtoo, jak zapowiada się na pierwszych turnusach ^^

Posted

Frotka, pucek też jedzie właśnie z Wawy ;)) Ja właśnie stwierdziłam, że na obóz dla siebie mam praawie wszystko. Muszę tylko skombinować latarkę, żarcie kupić.. Coś jeszcze?:P Więcej dla psa. Oj, to pewne.
Wybaczcie, nudzi mi się ^

Posted

Nasz obóz stoi pod WIELKIM znakiem zapytania ;((
Kufa ma coś z łapkami ! tak jakby niedowład . przewraca się ... :-(:-(:-( i tak jakby się trzęsie :-(:-(:-( Czeka nas wizyta u weterynarza :(

Posted

Aktualnie czekam na mame. ale ta pewnie zacznie marudzić że nie bo jest zmęczona ;/
i Pewnie powie że jutro pojedziemy . pomijając fakt że gdyby to było Boryskowi to u Weta byli byśmy już kurde 8 razy ;///

Posted

Kurde jak ona nie pojedzie to ja też bo tylko ją poznałem i z nią sie dogaduje a tak to kaszana !!!

Edit : Poznałem też vini ale słabiej ;p
Oby Kufa wruciła do zdrowia

Posted

Guptasek - trzymam kciuki zeby wszystko bylo Ok. Moj kotek tez mial niedowlad w lapkach i niestety umarl, ale nie z tego powodu. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok...;)
Vini - ja jeszcze nic nie kupilam Fancie na oboz - kompletna dezorganizacja. Kupie dopiero jak zarezerwuje, bo gdyby rodzice jednak nie puscili to lipa.

Posted

Teraz jest lepiej ;););)
Jutro z samego rana dzwonimy do "naszego" weterynarza :loveu: i umawiamy się na wizytę
. Dowiem się co i jak , to napisze , ale na jakieś 80 - 90% pojedziemy :)
Tylko treningi do obozu sobie odpuszczamy ... I tak na obóz jedziemy po to zeby odpocząć , no chyba że to cos poważnego...

Pucek masz racje - potrafi człowieka pocieszyć:shake: