Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Vini. napisał(a):
Rudawa, wybierasz się na warszawską? Gdzie mieszkasz w ogóle?;)

Mieszkam w Olsztynie i do Wa-wy pewnie tak ( na 60% zależy od szaty Colo ( jaką będzie wtedy miał)) z Colo i Ryżą. Masz zdjęcia, na GG Ci wysłałam ;).

Posted

Ja ostrzegam, że w pokoju to raczej z nikim nie będę (moja sunia nie toleruje :P ). A jadę z chłopakiem, i rezerwujemy tą boczną dwójkę. A w domku proszę uprzejmie :D Ja chcę 13, albo 17! :P sama robiłam napis na tych drzwiach :D

Posted

Właśnie, bierzecie aparaty?
Ja mam hybrydę Fujifilm Finepix s100fs :P
Ale rodzice nie chcą mi pozwolić bo ja mam adhd i się boją, że pojadę z aparatem, a wrócę bez....

Posted

Jeszcze zobaczymy naprawde nie mogę się zdecydować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rafola- Z chłopakiem ? :cool3: A ładnie to tak ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

CaneSs napisał(a):
a idziecie na początkujący czy zaawansowany w tym roku?

Zaawansowany. Tak jak rok temu, ale być może znowu pan Marek połączy w jedną grupę

Posted

Merenwen napisał(a):
Zaawansowany. Tak jak rok temu, ale być może znowu pan Marek połączy w jedną grupę

ja początkujący bo na tym zaaw. ma być jakies tropienie i jakies inne rzeczy :P + własnie ma być pan Marek więc pewnie nie będzie podziału. ;-)

Posted

CaneSs napisał(a):
ja początkujący bo na tym zaaw. ma być jakies tropienie i jakies inne rzeczy :P + własnie ma być pan Marek więc pewnie nie będzie podziału. ;-)

Tropienie rzecz b. fajowa naprawdę! Każdy, nawet największy kanapowiec może ruszyć po ludzkim śladzie, bez większego przygotowania ;}

Posted

Ja jade na zaawansowany mimo że mój pies za nic aportu nie wykona xd Ale zawsze jakieś wyzwanie ; ) Nie chce się nudzić ucząc psa siad. Ona lubi się uczyć czegoś nowego. ; )

Posted

slami napisał(a):
Tropienie rzecz b. fajowa naprawdę! Każdy, nawet największy kanapowiec może ruszyć po ludzkim śladzie, bez większego przygotowania ;}

no niby tak ale mój pies to jest leniuch na potęgę :D jak mu sie chce to coś robi a jak nie to nie i nie ma szans.
więc wole pojechac na początkujący i tam doszlifować do perfektu podstawowe komendy a w wolnym czasie sztuczki. <3 + jade na pocz. dlatego, że Biut z Shakirą może tylko na pocz. a chcę być z nimi :D :D :D
poza tym ja głównie jade na ten obóz się dobrze bawić i spędzić miło czas, bo nauczyć to i tak się tam nic nie nauczę bo metody niektóre są po prostu...dziwne xD

Posted

My z Chapsiowatą liznęłyśmy trochę tropienia, bo jak nam się nudzi, to robimy wszystko, co się da :evil_lol:. Jedyne, czego się boję, to znowu złych skojarzeń z nowymi rzeczami. Na obozie zaczęłyśmy ćwiczyć agility, bo u nas w pobliżu nie ma żadnego. Z wbieganiem na przeszkody typu ściana i przeskakiwaniem czegokolwiek problemu nie ma, bo to już umiała, z tunelami też nic się nie stało nadzwyczajnego (nauczyła się i jej zostało do dzisiaj), ale za to jak już zrobiłam swój tor, to musiałam ją odwrażliwiać na slalom, bo bunt totalny był o.O... Ona nie lubi, nie chce i tyle! I potem był problem... Ale zobaczymy, najwyżej będziemy pracować własnymi metodami :diabloti:

Posted

Merenwen napisał(a):
My z Chapsiowatą liznęłyśmy trochę tropienia, bo jak nam się nudzi, to robimy wszystko, co się da :evil_lol:. Jedyne, czego się boję, to znowu złych skojarzeń z nowymi rzeczami. Na obozie zaczęłyśmy ćwiczyć agility, bo u nas w pobliżu nie ma żadnego. Z wbieganiem na przeszkody typu ściana i przeskakiwaniem czegokolwiek problemu nie ma, bo to już umiała, z tunelami też nic się nie stało nadzwyczajnego (nauczyła się i jej zostało do dzisiaj), ale za to jak już zrobiłam swój tor, to musiałam ją odwrażliwiać na slalom, bo bunt totalny był o.O... Ona nie lubi, nie chce i tyle! I potem był problem... Ale zobaczymy, najwyżej będziemy pracować własnymi metodami :diabloti:

no tak, własne metody są o wiele lepsze. ;-) Bo te na obozie są takie se...
my też nie mieliśmy z niczym problemu, ale raz jak Capri już se usiadł to jak se siedział od początku zajęć tak i do końca xD nie zorbił mi maluch przyjemności i nie pobiegł bo mu się nie chciało O.o
Macie już kogoś do pokoju? :-)

Posted

Guptasek napisał(a):
To skoro Haszczakowe i malamutowe jadą na OZP2
To my mozemy sie wybrać na OZP1 :lol:
I możemy być Z Rafolą w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
My jedziemy 4 raz :cool3::cool3::cool3:

Ze mną w domku? A czemuż to? Ja robie dużo hałasu i mam agresywnego psa :P mówiąc serio, moja suczka nie toleruje innych psów w pokoju, więc musimy mieć domek gdzie się drzwi zamykają xD ja bym siebie nie polecała na mieszkanie w domku. Zwłaszcza, że jade z chłopakiem na ten obóz, więc będą rozmowy do rana, więc mając mnie za ścianą raczej się nie wyśpisz :D

Posted

Elliothooded358 napisał(a):
Rudawa w tamtym roku poszliśmy z panią kto chciał ; ) Tylko wtedy była pani Gosia. Nie wiem jak z panią Karoliną. Ale myślę że się zgodzi ; )

Ale w tym roku też będzie pani Gosia, na trzech pierwszych turnusach :evil_lol: więc i na waszym :evil_lol:

Posted

Ja bym chciala na zaawansowany, ale jakos sobie mojej Korki w tropieniu nie wyobrazam :oops: Ale bez sensu wciaz ja uczyc tego samego....
Zobaczymy, zobaczymy...
Kto bierze lustrzanke na ozp4?

Posted

I ktoś? Nie wiadomo jeszcze kto? ;ppp Bez przesady, od kiedy to tropienie jest na zaawansowanym? U nas w posłuszeństwie niby podziału na grupy nie było, a i tak jak mieliśmy posłuszeństwo to było pare psów, które więcej pracowały... I u nas żadnego aportu ani tropienia nie było ;) A teraz jedziemy na zaawansowany. A mógłby mi ktoś pokazać ze strony obozu jak wyglada p. Gosia?;pp