Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

No my też raczej jedziemy na 1000% ozp1a oczywiście ... jeszcze 17 dni i sie widzimy całe 2 dni ... Jak nie masz z kim to przeciez z nami możesz ... z kim będe z pomostu skakała :cool3:

Posted

Heeej dawno sie nie odzywałam :) Ja tez jadę do Poznania z moją Lorcią choć troche daleko (500 km) ale musimy jedną międzynarodowa zaliczyć jesli chcemy zeby była suka hodowlana.
Pzdr. :))

Posted

Ja pewnie na początkujący. I wątpię by coś do przyszłego roku zmieniło, szczególnie jeśli chodzi o agi bo niestety możliwości trenowania w profesjonalnym klubie nie mamy. ;)

Posted

My też nie mamy gdzie trenować w klubie :(
A posłuszeństwo.. Cóż, Kora bardzo nie lubi posłuszeństwa... Nawet kiedy mam w ręce kurczaka... Kto widział jak szaleje za kurą ten wie co mówię :(

Posted

My tez z westiczka i naszymi psami tez nie mamy klubu w mieście. Szkoda bo moja labradorka ma potencjal do agi hehe lubi. (a i jakby co to to jest drugie konto ale tej samej osoby mnie marysi co miała marysia-loria profil) ;]

Posted

Martula_t napisał(a):
No my też raczej jedziemy na 1000% ozp1a oczywiście ... jeszcze 17 dni i sie widzimy całe 2 dni ... Jak nie masz z kim to przeciez z nami możesz ... z kim będe z pomostu skakała :cool3:

No. Przypomnialaś i o sakaniu xpp. Ja może na obozie na zaaansowny bede nawet:eviltong: Tylko nie wiem cz na OZP 1a czy na ostatni turnus:shake: Tylko mam nadzeje że mój Idek nie bedzie tak reagował na więsze psy:shake:

Posted

Moja Kor reagowała na większe psy agresywnie dlatego miałam z Nią nie jechać na ozp... Dzień przed wyjazdem się zapisałam...
Korze dużo dał nasz wspólny wyjazd do mojej cioci... W 2 tygodnie miała taką socjalizacje jak nigdy... Wróciła zakochana we wszystkich psach...