MakeBelieve Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Boze, a ta juz odlicza ;ppp Mineralna, ja tak samo ;ppppp Co do akceptowania psów... Hehee... Moja nadal sie ich boi. Raz chciała się bawić z Rufusem (najwolniejszy pies obozu- labek :)) i to chyba tyle. :( Quote
Ana04 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 mineralna_ napisał(a): Za to BARDZO dziękuję pani Karolinie, między innymi dzięki której mój pies już akceptuje inne ! :multi::multi: To w przyszłym roku muszę wybrać turnus, na którym będzie ta pani Karolina. :evil_lol::cool3: Quote
MakeBelieve Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ej, dobra, nie zachwalajmy tak p. Karoliny, bo jeszcze kurde wszyscy sie rzuca tylko na te turnusy, gdzie p. Karolina bedzie, a reszta pusta :) Quote
mineralna_ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 vini, ja tylko mówię jak jest p. Karolina powiedziała co mam robić zeby Carmen akceptowała inne psy + nie rezygnowałyśmy ze spacerów z Timkiem i teraz jak idę ulicą z psem to chce się witać z innymi :loveu: Chociaż na początku nie bardzo mi się podobała ta metoda ale jednak przyniosła efekty :p Quote
MakeBelieve Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 No u nas niestety nie było 'niczego' co by pomogło przezwyciężyć strach do psów, no ale trudno.... Quote
.Agata. Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 madziulik_13; napisał(a): Pierozku - musisy byc na ozp1a ! :mad: Ja Cie na inny nie puszcze :evil_lol::loveu: mi termin nie pasuje :p obiecywałaś że raczej na ozp1 :shake: Quote
mineralna_ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ej miałaś ze mną jechać Rokiszu :eviltong: I być w pokoju :mad: Quote
Martula_t Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 W sumie to nie az tak duzo czasu zostalo:cool3: patrząc z perspektywy że po wystawie zobaczymy się dopiero na obozie .... :placz: Nie ja tyle nie wytrzymam jeszcze cos musimy wymyślec nie da rady żeby nie .....co wy na to ?? Quote
Abiutka_ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Vini. napisał(a):Ej, dobra, nie zachwalajmy tak p. Karoliny, bo jeszcze kurde wszyscy sie rzuca tylko na te turnusy, gdzie p. Karolina bedzie, a reszta pusta :) A ja tam i tak wolę jechać na turnus z panią Gosią :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Agata_Roki napisał(a):mi termin nie pasuje :p obiecywałaś że raczej na ozp1 :shake: Ja mówiłam że ozp1a :placz: Ja Ci nie odpuszczę ! :mad::shake: Będę Cię szantażować dyskami ! :diabloti::cool3: Marta jestem za ! :multi::loveu::loveu: Quote
Martula_t Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 madziulik_13 napisał(a):Ja mówiłam że ozp1a :placz: Ja Ci nie odpuszczę ! :mad::shake: Będę Cię szantażować dyskami ! :diabloti::cool3: Marta jestem za ! :multi::loveu::loveu: No tylko nie wiem gdzie ?? kiedy ?? tak żeby wszystkim pasowalo najlepiej jak będzie to srodek Polski:cool3: bo tam byloby porówno z odleglościa dla wszystkich chyba że tez moga byc okolice Katowic bo tam jest dużo ludziów Quote
.Agata. Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 madziulik_13 napisał(a):Ja mówiłam że ozp1a :placz: Ja Ci nie odpuszczę ! :mad::shake: Będę Cię szantażować dyskami ! :diabloti::cool3: Mam to nawet w archiwum że byłaś bardziej pewna tego że nie ten pierwszy :p Ja nie chce na ten bo mi się nie podoba termin.Nie z Tobą.. no trudno,jakoś przeboleję :shake: :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Martula_t napisał(a):No tylko nie wiem gdzie ?? kiedy ?? tak żeby wszystkim pasowalo najlepiej jak będzie to srodek Polski:cool3: bo tam byloby porówno z odleglościa dla wszystkich chyba że tez moga byc okolice Katowic bo tam jest dużo ludziów Tak na pewno mnie rodzice w środek polski puszczą , albo lepiej zawiozą ! :lol::lol::cool3: Dobra Marta to co Ty na to ? wpadamy do Ciebie na tydzień ? :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Martula_t Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A spoko spoko zapraszam :cool3: a jak moga cię nie póścic na środek Polski jak i tak cię juz do mnie póścili :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kobieto a wiesz ile Ja się naprosiłam ? :evil_lol: No chyba że do Poznania a z Poznania bym z Tobą pojechała pociągiem :lol: Quote
Martula_t Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No tak właśnie myślalam :eviltong:.... mi tam pasuje jak najbardziej :multi: Quote
madziulik_13 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 do ozp1a - wiecie że Viggowa szykuje niespodziankę ? :cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Martula_t Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Masz mi szybko powiedziec jaką to ja tez może się o coś postaram :p:cool3: Quote
Shetanka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Vini. napisał(a):Daisy to nie jest york, to jest kundelek w typie yorka, mwahahah :D ale niektóre dzieci sobie nie zdają z tego sprawy, i mogą pomyśleć, iż to jest york XD Dobra macie trochę fot autorstwa mojego beztalencia; Quote
MakeBelieve Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A masz może, jak po torze biegamy? ^^ Boooze, wspomnienia wracają :((( I Wufusek nawet jest ;( Quote
madziulik_13 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Marta w swoim czasie Viggowa powie :cool3: Rozmawiałam wczoraj z Agą na pewno będzie w Poznaniu :loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts