Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Boze, a ta juz odlicza ;ppp
Mineralna, ja tak samo ;ppppp
Co do akceptowania psów... Hehee... Moja nadal sie ich boi. Raz chciała się bawić z Rufusem (najwolniejszy pies obozu- labek :)) i to chyba tyle. :(

Posted

mineralna_ napisał(a):

Za to BARDZO dziękuję pani Karolinie, między innymi dzięki której mój pies już akceptuje inne ! :multi::multi:

To w przyszłym roku muszę wybrać turnus, na którym będzie ta pani Karolina. :evil_lol::cool3:

Posted

vini, ja tylko mówię jak jest p. Karolina powiedziała co mam robić zeby Carmen akceptowała inne psy + nie rezygnowałyśmy ze spacerów z Timkiem i teraz jak idę ulicą z psem to chce się witać z innymi :loveu:

Chociaż na początku nie bardzo mi się podobała ta metoda ale jednak przyniosła efekty :p

Posted

madziulik_13; napisał(a):

Pierozku - musisy byc na ozp1a ! :mad: Ja Cie na inny nie puszcze :evil_lol::loveu:

mi termin nie pasuje :p obiecywałaś że raczej na ozp1 :shake:

Posted

W sumie to nie az tak duzo czasu zostalo:cool3: patrząc z perspektywy że po wystawie zobaczymy się dopiero na obozie .... :placz:

Nie ja tyle nie wytrzymam jeszcze cos musimy wymyślec nie da rady żeby nie .....co wy na to ??

Posted

Vini. napisał(a):
Ej, dobra, nie zachwalajmy tak p. Karoliny, bo jeszcze kurde wszyscy sie rzuca tylko na te turnusy, gdzie p. Karolina bedzie, a reszta pusta :)

A ja tam i tak wolę jechać na turnus z panią Gosią :evil_lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
mi termin nie pasuje :p obiecywałaś że raczej na ozp1 :shake:

Ja mówiłam że ozp1a :placz: Ja Ci nie odpuszczę ! :mad::shake: Będę Cię szantażować dyskami ! :diabloti::cool3:

Marta jestem za ! :multi::loveu::loveu:

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Ja mówiłam że ozp1a :placz: Ja Ci nie odpuszczę ! :mad::shake: Będę Cię szantażować dyskami ! :diabloti::cool3:

Marta jestem za ! :multi::loveu::loveu:

No tylko nie wiem gdzie ?? kiedy ?? tak żeby wszystkim pasowalo najlepiej jak będzie to srodek Polski:cool3: bo tam byloby porówno z odleglościa dla wszystkich chyba że tez moga byc okolice Katowic bo tam jest dużo ludziów

Posted

madziulik_13 napisał(a):

Mam to nawet w archiwum że byłaś bardziej pewna tego że nie ten pierwszy :p Ja nie chce na ten bo mi się nie podoba termin.Nie z Tobą.. no trudno,jakoś przeboleję :shake: :eviltong:

Posted

Martula_t napisał(a):
No tylko nie wiem gdzie ?? kiedy ?? tak żeby wszystkim pasowalo najlepiej jak będzie to srodek Polski:cool3: bo tam byloby porówno z odleglościa dla wszystkich chyba że tez moga byc okolice Katowic bo tam jest dużo ludziów

Tak na pewno mnie rodzice w środek polski puszczą , albo lepiej zawiozą ! :lol::lol::cool3:
Dobra Marta to co Ty na to ? wpadamy do Ciebie na tydzień ? :cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vini. napisał(a):
Daisy to nie jest york, to jest kundelek w typie yorka, mwahahah :D

ale niektóre dzieci sobie nie zdają z tego sprawy, i mogą pomyśleć, iż to jest york XD

Dobra macie trochę fot autorstwa mojego beztalencia;