MakeBelieve Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja jade w tym terminie i Shetanka. Ja jade z kolezanka, ona ma 14 lat, ja 13. Ja mam yorka, ona goldena. W sumie fakt... masz mlodego psiaka, gdyby mial chociaz pol roku, to wtedy lepsza bylaby sytuacja.... Kurcze, nie wiem... Szczeniaki ponoc bywaja, ale czy tak mlode to ja nie wiem. Z postów uczestnikow obozu wnioskuje, ze poza treningami odpoczynki, posiłki, spacery, wypady nad wodę (?). Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No tak ale w sierpniu Boniśka będzie miała 5,5 miesiąca :D. Fajnie że jedziesz. Jeśli ja pojadę to będzie super. ;) Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Guptasku mój pies w sierpniu .. będzie miał 5,5 miesiąca .. praktycznie 6 .:razz: WIem że mój pies niemoże skakać. ZNam tą rasę .:cool1: I jak wiem można nie chodzić na te zajęcia na które się niechce nawet na wszystkie. Niedawno na innym forum znalazłam osoby które były ze szczeniakami. ALe dzięki za pomoc.:p Nadal szukam osóbek które jadą na turnus 7.08.09-18.08.09 ;) Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 App napisał(a):Np. mojemu Bernolkowi coś do łba odwaliło i nie przepadał za dwoma psami z obozu... Do pogryzień nie doszło. Co do tego, to raczej twojemu psu nie powinno się nic stać... każdy powinien panować nad swoim psem ! USpokoiłaś mnie. Dziex Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O przed chwilą znalazłam wypowiedź na tym forum na temat szczeniaków. piotrs napisał(a):Witam. Na obóz często jadą psy które nie ćwiczą we wszystkich zajęciach lub nawet w większości – np. jamniki, bassety, młode szczeniaki. Bo chcę podkreślić że na obóz jedzie się z psem także wypocząć, wspólnie przeżyć czas w towarzystwie innych miłośników psów. Nie tylko chodzi o szkolenie agility i posłuszeństwa. JEst tylko kwestia aby piesek miał odpowiednie szczepienia. Z pozdrowieniami, Piotr Salecki ;) Tak myślałam. No ale nie wszyscy wiedzą o tym....:shake: [Tzn. spoko żeby nie było, niechce się kłocić czy coś] Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 To ja ostatni raz. Tak dla jasności odpowiedź była na pytanie blue-eyes : Czy na obóz moga pojechać pieski w wieku 4-5 mies? Quote
Guptasek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jak chcesz to jedź ;D Pewnei się będziecie dobrze razem bawić ; ] Quote
MakeBelieve Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nikt wiecej z forum chyba nie jedzie oprocz mnie i Shetanki i mojej kolezanki :) Shetanka chyba szuka osoby do domku, wiec wiesz... :) Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Fajnie. Tylko niewiadomo czy pojadę .. TO że jadę jest pewne na 55%:-(. Ale jakby Shetanka chciała to mogłabym być z nią w pokoju.:cool1: Jeśli pojadę;) Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 hej wiem ze to nie istotne ale w sobote mam urodzinki..........uh Quote
Estowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Właśnie, chcesz to jedź :) Nie wpadłam na to aby policzyć miesiące xD Ale uważaj na jego zdrowie ;) E : 100 lat! ;) Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hehehe.. I tak dzięki. Nie myślałam ze ktoś na takim forum przjemuje się losem innych psiaków.:crazyeye: Spoko ja nie jestem z tych niedouczonych co męczą szczeniaki agility czy czymś takim.:mad: Ogólnie I`m good... Ps.No i dzięki za <100 lat> heh Quote
Kajus_ka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Estowa napisał(a):Nie ma za co ;) heh ;] ..thanks Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kajus_ka a co ja Ci odpisac mialam?:) A Ty skad jak cos jedziesz? Quote
Kajus_ka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Vini. napisał(a):Kajus_ka a co ja Ci odpisac mialam?:) A Ty skad jak cos jedziesz? z Warszawy Bo tam mieszkam. :P Quote
Guptasek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 jeju .! jeszcze tylko 4 Dni :evil_lol: w jakim domku jest kadra ?:lol: Chodzi mi o mr :razz: Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Uuu, a u mnie... Miesiąc prawie ;p Sluchajcie... a jeszcze sprawa formalna. Zrobilam przelew z zaliczka, to kiedy dostane te papiery jakies? Quote
App Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Była w 20, po naszym wyjeździe przeniosła się chyba do 21 :cool3: Quote
Guptasek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Eee.. Dzwoniłąm dziś do Wandrusa .. no moim obozie ma być york , owczarek niemiecki , foxterier , terier szkocki , cocker spaneil , boxer , i kilka kundli... Na 100% Moja boxerka ne polubi sie z owczarkiem ; / A Uczestnicy .. Hmm.. 96, 96 , 96 , 97, 95 , 95, 94 , 94 , i jeszcze kilka 96... Załamałam się ... wrrr ... Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Guptasek, a ile Ty masz lat? :) York ma byc na OZP2? O, ciekawe ^^ Quote
Guptasek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ja jestem z 95.. Ale ja sie zawsze ze starszymi 3mam... No jakoś to edzie.. w zeszłym roku było więcej starszych.. Ech.. Quote
Estowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Starczy, starczy. A właśnie, nie ciagnijcie ze soba bardzo dużo karmy xD My wzięłyśmy 3 kg, a Esta zjadła ok. 1-1,5 kg ;) Ale nadmiar można zostawic u kadry;) Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Heh.. ja tez w sumie ;p Mam dwie kolezanki (jedna 18 lat druga 17 xp) No ale trudno, trzeba przezyc bedzie ^^ W srode mam zajsc do zoologika kupic juz ostatecznie transporterek, miseczki, nakrecacza na agility (kurczak piszczacy ;p) i karme jeszcze. I do hurtowni pojade po smakolyki. Uwazacie ze starczy dla Daisy: * 60 pasków mięsnych albo pałeczek mięsnych miękkich * 25 dag czy 50 dag zwierzaczków herbatniczków?? * upieczone własnoręcznie ciastka wątrobiane w takiej klasycznej blasze starczy?? Quote
Recommended Posts