App Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja mam 2 softy, można sobie wyobrazić jak wyglądają :evil_lol: I zamówiłam teraz 2 jawzy. Quote
Martula_t Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 My mamy 10:cool3: w tym jednego Frosta... wezmę je wszystkie ale do użytku ogólnego mam tylko 3 :evil_lol: a reszta dla pśow nie gryzących :lol:. Tamte 3 służą właśnie do próbowania frisbee przez inne psy więc wyglądają jak wyglądają frost najgorzej a tamte 2 maja tylko po pare dziur. Musze je potraktować papierem ściernym to może będzie z nich jakis porzytek:eviltong:.Oprócz tego wezmiemy jeszcze inne zabawki właśnie ostatnio nabyłam oczywiście frisbee tylko takie gumowe z trix i musze powiedzieć że całkiem dobrze lata, a Charlie je kocha :loveu: Oprócz tego wezmiemy jeszcze szarpaki,, konga, ringo i róznej maści piłki (piłka okrągła i jajo :lol:) Quote
madziulik_13 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja się postaram żeby wziąć jeszcze jakieś dyski chodź Jawza dopiero po obozie zamówię ale dodatkowy DC się przyda :diabloti: Klaudia trzymam kciuki ! ! Quote
App Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Już myślałam, że wszystko będzie Ok ale zaczeło się od nowa z łapą... Teraz to do obozu będzie praktycznie siedział tylko w domu. Oby mu się tylko wygoiło... Quote
mineralna_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Już sie nie moge doczekać :diabloti: Robie powoli zakupy, jeszcze teraz poluje na jakiś fajny transporter :evil_lol: Quote
marysia-loria Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 mineralna_ napisał(a):Już sie nie moge doczekać :diabloti: Robie powoli zakupy, jeszcze teraz poluje na jakiś fajny transporter :evil_lol: Hehe ja juz też sie nie moge doczekać i tez robie zakupy juz :);P dziewczyny wy bierzecie frisbee?? Fajna rzecz ale ja oczywiscie nie umiem sie nim posługiwać i moge kupic na obóz tylko musiałybyście mnie pouczyć :);D Tam nie ma wymagań ze trzeba brać frisbee co nie??? hehe (upewniem się) ;] Quote
Shetanka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 marysia-loria - na który turnus jedziesz? bo ja mogę nauczyć rzucania rollerów i tych takich 'podstawowych' (nie pamiętam nazwy :oops: ) Ja jadę 7-18 sierpnia, link to galeri mojego szanownego kundla można odnaleźć w podpisie. Potwierdzenie zaliczki przyszło, karta psa wypełniona :33 się rozpisałam w 'charakterze', no ale nie chciałam niczego ukrywać ;) Quote
madziulik_13 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 marysia-loria - gdzieś czytałam że Twój psiak ma teraz problemy z łapkami czy mi się coś wydaje ? Quote
Westiczka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Shetanka']marysia-loria - na który turnus jedziesz? bo ja mogę nauczyć rzucania rollerów i tych takich 'podstawowych' (nie pamiętam nazwy :oops: ) Ja jadę 7-18 sierpnia, link to galeri mojego szanownego kundla można odnaleźć w podpisie. Potwierdzenie zaliczki przyszło, karta psa wypełniona :33 się rozpisałam w 'charakterze', no ale nie chciałam niczego ukrywać ;) Ja i Marysia jedziemy na 1 turnus 20 czerwca- 1 lipca OZP/l 1a ^^. Więc się ni zobaczymy:(((( Quote
Westiczka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 madziulik_13 napisał(a):marysia-loria - gdzieś czytałam że Twój psiak ma teraz problemy z łapkami czy mi się coś wydaje ? Nie chce mówić za marysię, ale codziennie w szkole gadamy o OBOZIKU i wiem tyle bo Marysia mi gadała, że jak pójdziemy 2 dni przed obozem(tak trzeba przecież) i się pytniemy co z tymi łapkami. Pewnie Marysia powie wam więcej ja tylko tyle wiem. Pzdr :** ^^ Mam nadzieję App że twoj piesio wyzdrowieje Quote
Shetanka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 aha no cóż trudno ;_; nie mam z kim jechać generalnie, więc się pytam; może ktoś z dogo jedzie na OZP II/ 4 ? Quote
Westiczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jeszcze tylko 9 dni do obozu już się nie mogę doczekać, jak z resztą chyba wszyscy na swój turnus.^^ Quote
Shetanka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja mam niecałe 2 miesiące do obozu :lol: róbcie zdjęcia na obozie ;) Quote
App Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 O zdjęcia raczej się nie musisz martwić :lol: Dla pana psa już praktycznie wszystkie zakupy zrobione, czekam tylko na IDentyfiaktor,frisbee i muszę dokupić smaczki. Jeszcze tylko pani została... Co by nie zapeszać, pan Pies czuje się o wieeele lepiej, myślę, że do obozu nie powinno być śladu po ranie. :) 9 dni... Ale to szybko leci... Quote
madziulik_13 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja też nie mogę się doczekać :cool3: Ciekawa jestem tego ja będzie wyglądać 3 berny w domku :-o:diabloti: Pamiętasz Klaudia jak gadałyśmy - jeszcze tylko 55 dni :lol: My czekamy na ID, odgówniacz i na zakupy pańci :cool3: Ja mam już plany co do filmików/ fotek :diabloti::razz: Quote
Shetanka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 3 berny w domku? :crazyeye: to hardkor będzie :lol: Quote
marysia-loria Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 3 berny no nieźle nieźle To juz wszystko pisze bo pytaliscie sie mnie a mnie nie bylo w domu i nie mogłam odpisywać no więc jadę na OZP 1a/I no cóż szkoda ze ty jedziesz na 4 chciałabym zebys mnie nauczyła ale moze za rok hehe. Co do łapek lorki to nadal troche kuleje bo ma bóle wzrostowe.... to jest normalne u szybko rosnących psów ras duzych. Dajemy jej leki, spycjalną karme i wogle oszczędzamy ją i juz troche przestaje jej. Bylam u weta mówilam ze ja jade na ten obóz i tam bedzie tor agility.... no i ona powiedziała ze przy tych bólach nie powinno byc zbyt duzo ruchu ale jeszcze poczekamy z kilka dni i jesli nie przestanie kulec to znowu do niej pójdziemy no i da takie lepsze środki a po tym to juz napewno musi przestać. Więc jeszcze mam ciągłe obawy i będzie tak do ostatniej godziny przed obozem. Bo tak jeszcze sie zastanawiam czy nie jechać na ozp 1 ale to jeszcze nie wiem bo my (ja z westiczką) juz dawno (od 5 miesiecy) nie mozemy doczekac sie oboziku:D:LD:D:D:D:D:D:D i teraz to juz bysmy wogle nie wytrzymały do drugiego turnusu hehe Quote
anika* Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Czy ktos ze Śląska wybiera sie na OZP I termin od 26-07 ? Quote
madziulik_13 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Oj no nie narzekajcie :cool3: Powinniście się cieszyć ze tylko 3 2 lata temu były 4 :eviltong: Quote
Guest ~sleep walker~ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Hej;) Ja jadę na OZP/I 1a z golden retrieverem, jestem z Katowic:lol: Quote
madziulik_13 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A jedziesz pociągiem może ? :cool3: Bo z Katowic w tym terminie jadą 2 osoby - z suczką trochę goldeno podobną Lorą Aga i z goldenem Chesterem Michał. Quote
ewka122 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czy nikt z Dg nie wybiera się na obóz zaczynający się 26 lipca?:shake: Quote
Guest ~sleep walker~ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 madziulik_13 napisał(a):A jedziesz pociągiem może ? :cool3: Bo z Katowic w tym terminie jadą 2 osoby - z suczką trochę goldeno podobną Lorą Aga i z goldenem Chesterem Michał. Nie, ja jadę samochodem... Ale fajnie, 2 goldki z Katowic do tego:lol: A do osób, które już były: czy kaganiec wam się przydał? Tzn czy naprawdę jest potrzebny? ^^ Quote
App Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A możesz mi jeszcze powiedzieć czy twój golden to pies czy suczka? Quote
Westiczka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja dzisiaj idę robić zakupy i kupię wszystko co jest potrzebne karme smaczki itp. Sleep Wolker fajnie że jedziesz na OZP/ l 1a to się spotkamy. Nie wiem czy kupować freesbie (czy jak to tam się pisze) JEszcze tylko 4 dni nie mogę się doczkać. Quote
Recommended Posts