Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ja pisalam ze nie radze sobie z psem !? Slepa jestes !? Pisalam, ze wole psa bardziej przygotowac na ten oboz, bo mam typ psa, u ktorego lekow itp. nie da sie wyeliminowac bez pomocy behawiorysty w pare miesiecy ! Temat skonczony, radze nic nie pisac juz o tym zdarzeniu, bo sie osty jeszcze posypia

Posted

Podobno w tej stołówce jest niedobre jedzienie:mad: Chyba se wezme pare paczek płatków śniadaniowych no jeśli jest tam mleko ;p Wszystko mi pasuje nawet domki tylko te jedzienie:eviltong:
Martula a ty jak chcesz to mozesz z nami (marysią i mną) w domku byc jeśli nie będziesz miała z kim.

Posted

westiczka domki ci odpowiadają???? ;/ no zobaczymy jak tam przyjedziemy zobaczymy jak bedziesz rozpaczac :evil_lol::eviltong::cool1: żarcik

Jedzenie... słyszałam ze dobre hehe a skąd wiesz ze nie dobre???

(tez wezme płatki(moze) haha)

Posted

Nie wiem czy dobre czy złe bo nie ktoży mówią że dobre a nie któży że złe. Ja to takie niejadek więc będzie ciężko. A co do domków masz racje Marysia hehe. Jak nam sie trafi pająk to nie zasnę hehe. Mam nadzieje że pojedzie ktos od łapania robali:eviltong:
Jeśli tam nie ma nawet czajników to ja se zupki chińskiej nie zrobię:-( Jeżeli są kontakty to ja wezmę swój czajnik i zapas zupek zastanawiam się nad lodówką turystyczną:evil_lol:

Posted

O men! nie mozna czajnika. Rodzice mi bedą w termosie dowozic:eviltong: żart hehe. Ej a na tym algite to trzeba miec coś z czego pies bedzie mógł pić. A to mozę byc taka miska z materiału (nie przepuszcza wody) ?

Posted

Hehe westiczka masz racje ja tez jak bedzie pająk nie zasne hehe ale.... moja Lorka jest świetna w łapaniu pająków i much :D:D więc spoko :eviltong::eviltong:
A co do jedzienia to.... trzeba bedzie jeśc bo nie bedziesz chyba potem łazic i przez cały dzień zdychać z głodu hehe (jak ci sie zupki i płatki skończą haha. Choć wątpie zebys je wziela hahaha)

Ja mam taki wodopój dla mojej Lorki taki ze jest butelka i se tam nalewam wode i potem tyko mocniej przyciskam i w taka miske przyczepioną do tej butelki leje sie tam woda hehe:cool1:

Posted

Mam nadzieje że Idefix będzie pił z niej bo jeszcze nie próbowałam mu dać w niej wody hehe:cool1: Ciekawe jakie tam jedzienie ale mam nadzieje że dobre i tak będzie trzeba jeśc

Posted

[quote name='Westiczka']Mam nadzieje że Idefix będzie pił z niej bo jeszcze nie próbowałam mu dać w niej wody hehe:cool1: Ciekawe jakie tam jedzienie ale mam nadzieje że dobre i tak będzie trzeba jeśc
Westiczka mi tam jedzenie smakowało:eviltong:, nie wiem czy Tobie będzie, ale mi odpowiadało :cool3:

Posted

No mam nadzieje, ze dobre najwyżej bede Idefixa chrupki podjadała:eviltong: żart. A ta "Świadectwo zdrowia stwierdzające że pies posiada aktualne wymagane szczepienia i nie jest chory - otrzymamy je u lekarza weterynarii." To moze być ksiązeczka zdrowia, czy jakaś karka? :razz:Chociaż jak płacimy 1449zł to jedzienie raczej dobre powinno być (nie to co domki hehe) Teraz to sie domkami nie przejmuję a gdy już dojade to pwnie " i my tu mamy mieszkać":evil_lol:

Posted

No i mam takie pytanie do ewy bo ona już była. Męczoący jest ten bieg terenowy bo ja ie wiem czy dam radę:p:p hehe ale raczej tak bo biegam w przełajach na kilometr hehe. :p:p
marysia_loria - ty to pewnie dasz rade bo ty o zawsze pierwsza na przełajach hehe:p

Posted

[quote name='Westiczka']No i mam takie pytanie do ewy bo ona już była. Męczoący jest ten bieg terenowy bo ja ie wiem czy dam radę:p:p hehe ale raczej tak bo biegam w przełajach na kilometr hehe. :p:p
marysia_loria - ty to pewnie dasz rade bo ty o zawsze pierwsza na przełajach hehe:p
Ja tam lubię biegać chociaż jak ja byłam to było bardzo gorąco ale w lesie był cień więc tak strasznie nie było, mi się bardzo podobało i była to napewno wielka frajda dla psów. Ja musiałam biec trochę więc bo do dziewczyn się wracałam ale było naprawdę super.

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Ewka na którym turnusie byłaś ?
Ja też prawdopodobnie jadę na 2 turnusy ;)
Przed wczoraj dzwonił do mnie P. Salecki :)

Ja byłam na turnusie OZP II
A wybieram się (chyba) na OZP II i III