Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Z Gołdapi do Białegostoku to ze 2h ale ja jade samochodem i Marysia też samochodem bo pociągi to dopiero w chyba Giżycku to sie nam nie oplaca:diabloti: Vini weś jedz bo my już fax wysłałyśmy i nam tylko na OZP1a pasi. Kurtka pliska:placz:

Posted

Ja mam 15 lat:loveu: i owczarka belgijskiego od 12 roku życia .Troche już razem przeszliśmy , a ten obóz bedzie jeszcze większym pogłebieniem naszej więzi , dlatego wszystkich zachęcam :evil_lol: Mój numer gadu :12403963:p

Posted

ja jestem chora do ferii wiec codziennie bede na kompie heh. Marta nie wiem jak nasze psy się dogadaja bo mój ma taką faze ze na czerne szczeka a na jasne nie. Ale yorki lubi. :cool3:

Posted

Jeszcze ja jak niektórym wiadomo i Madzia (Madiulik) i Paula jedziemy na OZP1a ze swoimi bernenczykami:) Ja się dopiero będe zapisywać ... po zabiegu któy nas czeka jutro ...

Posted

Mam takie pytanie. Jak np. pojedziemy na baseny lub gdzies tam bez psów to gdzie one zostają?? Bo mój bardzo boi sie obcych i nie wiem co on zrobi. Chociaż jak on będzie z Lorią to może nie będzie się aż tak bał. Ale czy wtedy strach nie przerodzi się w agresję?? Proszę o odp(odpowiedz)

Posted

O ile się nie mylę domki są 2-pokojowe, więc jeśli psy nie będą się tolerowały etc. to wtedy są zamykane w osobnych pokojach. Jak mi Magda pisała, sznaucer miniaturka który bał sie psów na obozie, to ten strach przerodził się w agresję, ale to zależy już od psa. Ja chcę jechać z tą koleżanką, o której Ci pisałam W., to razem wtedy w domku bedziemy :)

Posted

Westiczka napisał(a):
Vini a ty jesteś w 5 czy 6 klasie?? Ja jestem w 6 ale poszłam o rok wcześniej do szkoły to tak jakby powinnam byc w 5 klasie ;p :evil_lol:

To nie mieścisz się w przedziale wiekowym bo to od 12lat

Posted

16 stycznia czyli już skończyłam :diabloti: Całe szczęscie bo gdybym miała urodziny w październiku lub we wrzesniu ym nie mogła jechac. Ale mam jz 12 i całe szczescie.:multi: