madziulik_13 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dziewczyny słuchajcie co Wy się już o miejsca w Styczniu martwicie ?! Obóz jest w czerwcu także tego czasu jeszcze jest :roll: I pisanie takiego czegoś że się nie doczeka odpowiedzi no to trochę nie na miejscu bo tak jak Macia napisała nie siedzimy na komputerze 24h. Wszyscy Ci co byli na naszym turnusie oraz z tego co mi wiadomo z innych turnusów ni pytali się nikogo i jakoś przeżyli. Pozdrawiam Madziulik i Macia Quote
Talia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 madziulik_13 napisał(a):Dziewczyny słuchajcie co Wy się już o miejsca w Styczniu martwicie ?! Obóz jest w czerwcu także tego czasu jeszcze jest :roll: I pisanie takiego czegoś że się nie doczeka odpowiedzi no to trochę nie na miejscu bo tak jak Macia napisała nie siedzimy na komputerze 24h. Wszyscy Ci co byli na naszym turnusie oraz z tego co mi wiadomo z innych turnusów ni pytali się nikogo i jakoś przeżyli. Pozdrawiam Madziulik i Macia Gdyby to zależało tylko ode mnie to bym aż tak się nie pytała, ale niestety rodzice chcą konkretów. Dzięki za odpowiedzi;) Quote
MakeBelieve Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Magda, wiesz, na OZP1a zapisanych jest już 8 osób czy 9. Quote
kate8828 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Madziulik ale po to jest forum :crazyeye:... Dobra ja dostałam telefon do szkoleniowca z tego obozu zadzwonie to sie wszystkiego dowiem. Quote
Talia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Niestety, ale na pierwszy turnus na pewno nie dam rady. :-(:shake: Quote
--sandi-- Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ja mam kilka pytań do osób które były na tym obozie . 1.jak tam się dojeżdza i gdzie w czasie podrózy jest pies?? 2.czy pies będzie ze mna w pokoju?? 3.mój pies to taki mieszaniec kundelka z owczarkiem czy nie rasowe psy też mogą jechać?? 4.Jest jakieś ograniczenie wiekowe psa?? 5. jak wyglądają domki w których sie mieszka i łazienka?? Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ja co prawda nie byłam, ale pisałam juz z dziewczynami i ludzmi z obozu. 1. Osrodek jest w miejscowosci Ryn- niedaleko Giżycka. Jeśli pociągiem, to najlepiej do Giżycka, później kadra może odebrać. Psy są razem w przedziale. 2. Tak, psy są razem w pokoju 3. Mogą i mieszańce jechać :) 4. Mi się wydaje, że nie ma, ale niech ktos sie jeszcze wypowie 5. Tu to akurat, jak Macia z madziulikiem pisały, warunki nie są najlepsze ^^ Łazienka czynna od 7 do 22, później to... w krzaczki xD Quote
Martula_t Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Talia. napisał(a):Niestety, ale na pierwszy turnus na pewno nie dam rady. :-(:shake: Czemu ???:-( Quote
Madia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dziewczyny, wyluzujcie. Ja się w zeszłym roku na OZP1a zapisałam na początku maja, więc nie wiem, gdzie macie problem. Jeszcze nawet ferii zimowych nie było. Nie ma terminów innych wyjazdów, z innych biur itp. więc tym magicznym 9 osobom (o ile rzeczywiście ich tam tyle jest) moga się jeszcze plany sto razy zmienić i mogą się wypisywać, zapisywać itp. Kate8828 - my znamy Kokę z wystaw. Śliczna dama, bardzo lubią sie z moim Ducky'm ;) Madzia, widzę, że prawie cały zeszłoroczny obóz chce znów razem pojechać. A Kasia z Lisą? :diabloti: Pisałam do pani Ewy, ale nie odpowiada. Pani Magda raz odpisała, a teraz już cisza od początku roku. A ja bym strasznie chciała, żeby one z nami pojechały, inaczej to nie będzie to samo..:shake: Quote
madziulik_13 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Madziu nie wiem czy Kasia z Luną jedzie :diabloti: zapytaj się Anki ona powinna wiedzieć :cool3: Mi Pani Ewa też nie odpisuje :shake: Nic nie mówiłaś że do Pani Magda pisałaś :eviltong: Ja też mam nadzieje że ona będą na naszym turnusie bo jak nie to...:shake: Quote
.Agata. Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 A ja mam takie pytanie czy ten obóz czy tam kolonia jest bardziej wypoczynkowe czy szkoleniowe ? Bo jakby wypoczynkowe to by była szansa na dofinansowanie i może my po negocjacji z rodzicami byśmy się wybrali :eviltong: I kwestia tego też czy pies 8-9h w pociągu wytrzyma ? Quote
MakeBelieve Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Raczej szkoleniowy on :) Posluszenstwo, agility.... Z tego co mi Magda pisala, to tak wiem. Quote
Cimi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Agata_Roki napisał(a): I kwestia tego też czy pies 8-9h w pociągu wytrzyma ? Wytrzyma ;), znaczy mój wytrzymuje ;) Quote
.Agata. Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 To muszę w takim razie pogadać jeszcze z rodzicami. Wyślę e-maila do Wandrusa,tata/ew.mama zapytają w pracy. Wytrzyma ;-), znaczy mój wytrzymuje ;-) jakby mojego dobrze przeczyściło i nie miał by potrzeby to by i dobę przespał :diabloti: ale podejrzewam że to nie jest największy problem tzn.jest ale już osobny do przemyślenia :eviltong: Quote
Madia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no niby tam jest szkolenie, ale wydaje mi się ze jest on taki bardziej wypoczynkowy, porównując z takim fortowym wyjazdem. Quote
Westiczka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Czesc jestem pierwszy raz na tym forum hehe:oops: I nie wiem kto jedzie na OZP1a, bo ja jade z koleżanką. Zauważyłam, że prawie wszyscy co tam pojada mają około 15-18 lat a ja mam 12 wiec troche dziwnie będzie :diabloti: A co do psa to mam 3 letniego (to znaczy na obozie 28 czerwca skończy 4) Westi (West Highland White Terrier) I mam na imię Natalka. A moja koleżanka ma rocznego labka i ma na imię Marysia:razz:(Marian). Quote
Westiczka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mam nadzieje, że wam nie przeszkadza to, że mam 12 lat. Niektórzy gadali, że 12latki nie dają rady utrzymać swojego pieska na smyczy. raczej umiem utrzymać 30centymetrowego Westie. Więc wypraszam sobie. :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja niestety jade chyba na OZP1 :( Chciałabym się z Wami spotkać, ale nie wiem czy się wyrobię.... ;( I chciałabym pojechać jeszcze z koleżanką z innego psiego forum (Magda, A. :)) ale, ona na 90% nie pojedzie na OZP1a Quote
Martula_t Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Vini. napisał(a):Ja niestety jade chyba na OZP1 :( Chciałabym się z Wami spotkać, ale nie wiem czy się wyrobię.... ;( I chciałabym pojechać jeszcze z koleżanką z innego psiego forum (Magda, A. :)) ale, ona na 90% nie pojedzie na OZP1a Szkoda..... Myślałam , że sie spotkamy :(( PS: Mam nadzieje , że zmienisz zdanie :) Quote
Talia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Vini., a na OZP1 to może i ja bym dała radę...tylko jechałby ktoś z Torunia....kurde ale się namieszało.... Nie mogę pojechać na OZP1a, bo muszę iść zatwierdzić wybór szkoły itd...sama nie czaje tego systemu. :shake: Quote
Westiczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Vini. napisał(a):Ja niestety jade chyba na OZP1 :( Chciałabym się z Wami spotkać, ale nie wiem czy się wyrobię.... ;( I chciałabym pojechać jeszcze z koleżanką z innego psiego forum (Magda, A. :)) ale, ona na 90% nie pojedzie na OZP1a To kto wkońcu jedzie na OZP1a? Vini weś jesz na OZP1a bo ja nie chcę być jedyną 12latką na turnusie bo moja przyjaćiłóka(Marysia/Marian i Loria) ma 13lat (ja wześniej poszłam do szkoły VIc żądzi) :roll: Napiszcie kto jedzie na OZP1a. Dzisiaj wam wszystkim napisze o tym co przeczytałam na takimm innym forum o tym obozie, a mianowicie to taka kolesiówa napisała bo ona już była i napisze wszystko a ja wam też hehe :diabloti: Jak Vini nie jedziesz na OZP1ato :mad: Ty mieszkasz w Białym stoku tak? Ja mieszkam w Gołdapi(pewnie nikt nie wie gdzie to jest) to miasteczko koło Rapy granicy Rosyjskiej i mam 1h do Ełku a do Giżycka ok. 30 - 40 min ____ Pisac kto jedzie na OZP1a ___ Quote
Martula_t Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :eviltong:My jedziemy i zapisani już jesteśmy :razz::p Quote
Westiczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A Marta (Martula_t) to jesdziesz na OZP1a? A tak wogule to ile masz lat?? :cool1: Quote
Westiczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A i jak możecie (Vini i Marta) dajcie gg(gadu-gadu) mójto 5130694 w.ec pogadamy i info sie powymieniamy; Quote
MakeBelieve Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Westiczka, heh ja coś kojarzę Gołdap ;] Daleko to od Białegostoku? Bo jakoś mi sie tak kojarzy lekko :] Naprawde nie wiem, na ktory jechac turnus, bo chcę z tą koleżanką jechać, też ma 12 lat i nie wiem co robić :/ Chcę jechać na OZP1a bo jak tu czytam, to jadą przewspaniałe osóbki :( Quote
Recommended Posts