Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ja jak nikt nie będzie z tych miejsc co wcześniej mówiłam to zawiozą mnie rodzice :cool1: wole jechać pociągiem , ale w takiej sytuacji nie chce jechac sama ...ale raczej spowrotem to już pociągiem.Vini nie masz może gdzieś osoby , która zajmuje sie psami może by ci pomogła i ocenila sytuacje tak będzie najlepiej;)

Ile osób jest w jednym domku????:razz:

Posted

Podoba mi się to;)
Wie ktoś może ile to będzie ten koszt przejazdu? Bo rozumiem, ze trzeba doliczyć.

Jedzie ktoś z Torunia?:cool3::cool3::cool3:

Posted

Ja nie rozumiem tego dojazdu... Najpierw pisze, że zorganizowany..potem, że własny...
Może ktoś mi wyjaśni?:cool3: Będę wdzięczna;)
App, a jaki ta Magda ma login?

Posted

A Madzia od Szili nie jedzie z Torunia?
Ja też bym wolała jechać pociągiem... Ale sama nie chce, więc jakbyś jechała na OZP1a to mogłybyśmy się razem zgadać :) A jak nikt nie pojedzie to rodzice mnie zawiozą ale wtedy by musili jechać w obie strony ok 24h ... ;/
Ja do samego Krakowa mam 4...

Posted

magda z szilą- jej nick
Ona jedzie na obóz Wandrusa, miejsce ma dzis czy jutro rezerwować. U mnie jest duża szansa, że pojade, jednak ostateczna decyzja nalezy do mnie, bo nie wiem co ze strachem psa....

Posted

Talia. napisał(a):
Podoba mi się to;)
Wie ktoś może ile to będzie ten koszt przejazdu? Bo rozumiem, ze trzeba doliczyć.

Jedzie ktoś z Torunia?:cool3::cool3::cool3:

Jakbyś jechala z Torunia to super bo moja mama wlaśnie mi dzisiaj cos mówiła , że chcialaby żebym jechała z Torunia , a ja na to , że nikt chyba nie będzie jechał (we wcześniejszych postach go nie uwzględnialam) a tu dzisiaj taka niespodzianka może pojedziemy razem???:eviltong::razz:

Posted

Martula_t, ja dopiero dziś zobaczyłam, że jest takie coś. Mamie powiedziałam, ale tata jeszcze nie wie, a oni to będą się troszkę zastanawiać.
Jaki termin wybrałaś? Jakbym mogła jechać to pewnie, że możemy razem. Chyba, że twoja czarnulka zje moja cielęcinę?:evil_lol:

Posted

Talia. napisał(a):
Martula_t, ja dopiero dziś zobaczyłam, że jest takie coś. Mamie powiedziałam, ale tata jeszcze nie wie, a oni to będą się troszkę zastanawiać.
Jaki termin wybrałaś? Jakbym mogła jechać to pewnie, że możemy razem. Chyba, że twoja czarnulka zje moja cielęcinę?:evil_lol:

No bez przesady:eviltong::eviltong::evil_lol: My jedziemy razem z App , Magdą od Szili i mam nadzieje, że z Vini:diabloti::loveu: na OZP1a

Posted

A chciałybyście jechać z taka gównarzerią jak ja? Tzn 15 i troszkę? Bo nie wiem ile Wy macie lat, chociaż w sumie już sie przyzwyczaiłam to takiego towarzystwa;)

Posted

App napisał(a):
A Madzia od Szili nie jedzie z Torunia?

Kochana skąd Ci przyszło do głowy że ja z Torunia ? :cool3:
Ja będę wracać pociągiem ale do Szczecina :eviltong:

A i jeżeli chodzi o jakąś tam Magdę co ma jakiegoś tam psa o imieniu Szila to jej nick to Madziulik_13 :diabloti:

Na OZP1a to jeszcze jedzie Madia ( Magda i Ducky ) Macia z którymś z psiaków ( oj biada Ci biada jak nie pojedziesz :mad:) Natalia z Biszkoptem, Max z Lilo, Aga z Lorą, Ola z Megi ,Michał z Chesterem.
No i nie wiem jak Natalia z Tessi, Marysia z Fandem i Kasią z Luną.
To są osoby które wiem że będą jechać też :razz:

Posted

Talia. napisał(a):
A chciałybyście jechać z taka gównarzerią jak ja? Tzn 15 i troszkę? Bo nie wiem ile Wy macie lat, chociaż w sumie już sie przyzwyczaiłam to takiego towarzystwa;)

Przepraszam ja mam 14 :cool3:

Posted

Hej!
Zastanawiam sie głeboko nad tym bozem warunki zakwaterowania sa dla mnie rzecza drugożedna, najwazniejsze pytania
czy posluszenstwo na obozie prowadzone jest na kontakcie czy w ogole trener przejmuje sie jakoscia dynamika i szybkoscia wykonywanych polecen? w ogole kadra posiada jakies wyższe wykwalifikowanie?
Druga sprawa mam psa z lekką agresja lękową, bez smyczy wszytsko ejst super na smyczy musi minac troche czasu zeby sie oswoil i przekonal do psa, czy to eliminuje nas z obozu?
Trzecia sprawa zajecia z posluszenstwa prowadzone sa w grupach do max ilu psów?
Beniu kocha male pieski yorki czy inne bo sam ma yorka i z nimi zawsze sie dogaduje gorzej z wiekszymi choc jego najlepszy klan kolegow to Tollerka Koka, czy gronek-belg Frida.
Zastanawiam sie gleboko nad tym obozem :)
Ja mam 16 lat:oops:

Posted

No to fajnie taki skład...tzn nie znam ludu, ale 'sprawdzeni':evil_lol:
Kurde tylko nie wiem czy w tym terminie dam rade, bo jeszcze się nie orientuje jak to jest z tymi szkołami, a idę teraz do średniej. Ale to może być taka odstresowania.

Posted

Talia takie składziki są najlepsze, juz z 2 razy jechalam ślepo na oboz gdzie nikogo nie znałam czy pare osob z for i to były najlepsze moje wrażenia i najlepsze obozy:loveu:

Posted

kate8828 napisał(a):
Hej!
Zastanawiam sie głeboko nad tym bozem warunki zakwaterowania sa dla mnie rzecza drugożedna, najwazniejsze pytania
czy posluszenstwo na obozie prowadzone jest na kontakcie czy w ogole trener przejmuje sie jakoscia dynamika i szybkoscia wykonywanych polecen? w ogole kadra posiada jakies wyższe wykwalifikowanie?
Druga sprawa mam psa z lekką agresja lękową, bez smyczy wszytsko ejst super na smyczy musi minac troche czasu zeby sie oswoil i przekonal do psa, czy to eliminuje nas z obozu?
Trzecia sprawa zajecia z posluszenstwa prowadzone sa w grupach do max ilu psów?
Beniu kocha male pieski yorki czy inne bo sam ma yorka i z nimi zawsze sie dogaduje gorzej z wiekszymi choc jego najlepszy klan kolegow to Tollerka Koka, czy gronek-belg Frida.
Zastanawiam sie gleboko nad tym obozem :)
Ja mam 16 lat:oops:

Ja też mam belg :evil_lol:(gronek jak na avku widać )a Fride znam ze zlotów belgowych o ile to ta o której myśle:razz::p Ja mam 15 lat :loveu: