Martula_t Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER][COLOR=darkorchid]To ja też jadę na pierwszy turnus :multi:[/COLOR][/CENTER] [/quote] Jupi im więcej tym lepiej :). To może się przedstawie , żeby nie tak anonimowo . Jak można sie domyślic mam na imię Marta , mam 14,5 lat mieszkam w woj. Wielkopolskim niedaleko Konina . Od 12roku życia mam owczarka belgijskiego w którym jestem zakochana po uszy :)Jak już wcześniej napisamłam trenujemy obi ,frisbee, oraz pewne elementy tańca z psem(obecnie zbieram kase na fragment toru agility)Myśle , że będe jechała na obóz pociągiem z Poznania ktos może jeszcze???????(razem zawsze raźniej):) Quote
madziulik_13 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ja jestem Magda mam psiaka w typie berneńczyka trenujemy obi agility i taniec z psem oraz amatorsko flyball :) Mam 13 lat (nie długo 14 :cool3:) mieszkam w Barlinku okolice Gorzowa Wlkp,Szczecina. Matra z Leszna będzie moja koleżanka jechać pewnie będziecie razem jechać :) Quote
Macia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ktoś o mnie wspomina :razz:? Myślisz Magda, że pojade :eviltong:,a może pieszo pójde :lol:. Chodzenie jest zdrowe. Tak wszystkim zachwalasz obóz w końcu same się nie zabierzemy :eviltong:. Aha i nie koleżanka tylko pani Marcelina :eviltong:. Quote
LadyK Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [CENTER]Ja jestem Kasia. Mam 15 lat i mieszkam koło Krakowa. Mam dwa psy: mix cocker spaniela Neskę i owczarka niemieckiego Sonię. Na obóz pojadę ze Sonią,ponieważ jest bardziej posłuszna, a Neska ma świra na punkcie kur i wszelakiego ptactwa :roll: :) Pozdrawiam :eviltong:[/CENTER] Quote
Jagoodkaxd Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A do kiedy można się zapisywać ?:cool3: bo musze pogadać z rodzicami xD Quote
LadyK Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [CENTER]Mam nadzieję, że pojedzie ktoś z Krakowa i nie będę musiała sama jechać :roll:[/CENTER] Quote
App Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 My też jedziemy ! :cool3: My to znaczy ja na dzień dzisiejszy czternastoletnia dziewczyna o imieniu Klaudia i mój 23 miesięcny xD Berneńczyk Berni . No i jeszcze jesteśmy z Podkarpacia (także trche drogi mamy... )Jedziemy z Madzia Szilkową(mam nadzieje xD) na ozp1a . P.S to nasz pierwszy post na tym forum . Byliśmy wcześniej zarejestrowani ale coś się stało i za nic nie chce się zalogować na ten stary... Quote
LadyK Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [CENTER]Podkarpacie to Rzeszów itp, tak? :eviltong: To już pare osób z forum będzie na OZP1 to super :multi: App a Ty czym jedziesz i skąd? Bo z tego co się orientuję to w południowo-wschodziej Polsce to jako takiego dojazdu nie oferują na ten obóz :roll: Chyba,że się myle :roll:[/CENTER] Quote
App Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No Rzeszów między innymi a my jeszcze bardziej na południe :roll: No niestety nie ma dojazdu ;( Więc rodzice nas zawożą . Trzeba się będzie przyszykować na jakieś 12 godzin z psem warjatem <3 w samochodzie ... Quote
LadyK Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [CENTER]A myślałam,że będziesz do Krakowa przyjeżdżała i stąd dojazd :eviltong: Bo byśmy razem pojechały wtedy ;) Zawsze to raźniej ;)[/CENTER] Quote
madziulik_13 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 App napisał(a):My też jedziemy ! :cool3: My to znaczy ja na dzień dzisiejszy czternastoletnia dziewczyna o imieniu Klaudia i mój 23 miesięcny xD Berneńczyk Berni . No i jeszcze jesteśmy z Podkarpacia (także trche drogi mamy... )Jedziemy z Madzia Szilkową(mam nadzieje xD) na ozp1a . P.S to nasz pierwszy post na tym forum . Byliśmy wcześniej zarejestrowani ale coś się stało i za nic nie chce się zalogować na ten stary... W końcu jesteście ! ;* No musisz jechać i ten rok mi wynagrodzić :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Macia napisał(a):Ktoś o mnie wspomina :razz:? Myślisz Magda, że pojade :eviltong:,a może pieszo pójde :lol:. Chodzenie jest zdrowe. Tak wszystkim zachwalasz obóz w końcu same się nie zabierzemy :eviltong:. Aha i nie koleżanka tylko pani Marcelina :eviltong:. Pani Marcelino to jak Pani będzie szła z kapcia to nich Pani Akirę/ Nannę podrzuci do mnie to je zawiozę bo po co ma się bieduńka męczyć :eviltong: Quote
ARGIS Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hej, a wiecie cos moze o obozach dla starszej mlodziezy?? :p mam 19 na karku wiec na ten sie raczej nie lapie... a z checia wybralabym sie na cos takiego z Argisem... hmm.. ;) Quote
LadyK Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Argis - Lato z PSEM JB szkoła przewodników psów, szkolenie psów Quote
Natussiaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ja mam zamiar jechac w te wakacje na ten obóz;) Quote
ARGIS Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Owczarkowa dziekuje za pomoc... patrzac na te fotki troszke zwatpilam... bo tam same labki, a mojego hasiorka nieposlusznego wyszkolic sie nie da... no nic pomysle...:cool1: Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [CENTER]Z tego co słyszałam to na takich obozach jest dużo huskich i malamutów, więc myślę, że mogłabyś się wybrać ;)[/CENTER] Quote
zielony Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Owszem, zdarzaja się, ale są przedstawiciele takich ras jak- owczarek szwajcarski, labrador, golden, sznaucer miniatura, ogar polski, berneńczyk, wyżeł weimarski, owczarek niemiecki, beagl, menchester terier, shih tzu, sheltie, kerry blue terier, pudel i wiele innych ras. Oczywiście są też kundelki. Quote
NightQueen Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja mam ochotę z psem jechać na obóz w tym roku, ale nie wiem gdzie :roll: chciałabym na obóz połączony ze szkoleniem i agility, zaproponujecie co? :cool3: Quote
Martula_t Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='smallpati']Ja mam ochotę z psem jechać na obóz w tym roku, ale nie wiem gdzie :roll: chciałabym na obóz połączony ze szkoleniem i agility, zaproponujecie co? :cool3: Właśnie o takim mowa w tym wątku:eviltong::eviltong: Tu jest wszystko napisane ;) zpsemnawakacje.pl | z psem na wakacje? Czemu nie?! Quote
Bogarka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ARGIS napisał(a):Owczarkowa dziekuje za pomoc... patrzac na te fotki troszke zwatpilam... bo tam same labki, a mojego hasiorka nieposlusznego wyszkolic sie nie da... no nic pomysle...:cool1: Ciekawy program ale czy nadaje sie on dla chartów? (czy moze jest obóz dla charciarzy?) Quote
Martula_t Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jeżeli ktoś zapisze sie na obóz tak już oficjalnie(że organizatorzy będą wiedzieli , że jedzie;) ) to czy mógłby napisać na forum ???? Z góry dzieki , bo nie wiem jak wygląda sprawa z miajscami . Quote
Coffee&Nera Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jeny nieuda mi sie przekonac mamy na oboz z psem- 1400zł :shake::-( Może uda mi sie uzbierać jednak wątpie :-( Quote
Recommended Posts