Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER][COLOR=darkorchid]To ja też jadę na pierwszy turnus :multi:[/COLOR][/CENTER]

[/quote]
Jupi im więcej tym lepiej :). To może się przedstawie , żeby nie tak anonimowo . Jak można sie domyślic mam na imię Marta , mam 14,5 lat mieszkam w woj. Wielkopolskim niedaleko Konina . Od 12roku życia mam owczarka belgijskiego w którym jestem zakochana po uszy :)Jak już wcześniej napisamłam trenujemy obi ,frisbee, oraz pewne elementy tańca z psem(obecnie zbieram kase na fragment toru agility)Myśle , że będe jechała na obóz pociągiem z Poznania ktos może jeszcze???????(razem zawsze raźniej):)

Posted

Ja jestem Magda mam psiaka w typie berneńczyka trenujemy obi agility i taniec z psem oraz amatorsko flyball :)
Mam 13 lat (nie długo 14 :cool3:) mieszkam w Barlinku okolice Gorzowa Wlkp,Szczecina.

Matra z Leszna będzie moja koleżanka jechać pewnie będziecie razem jechać :)

Posted

Ktoś o mnie wspomina :razz:? Myślisz Magda, że pojade :eviltong:,a może pieszo pójde :lol:. Chodzenie jest zdrowe. Tak wszystkim zachwalasz obóz w końcu same się nie zabierzemy :eviltong:. Aha i nie koleżanka tylko pani Marcelina :eviltong:.

Posted

[CENTER]Ja jestem Kasia. Mam 15 lat i mieszkam koło Krakowa. Mam dwa psy: mix cocker spaniela Neskę i owczarka niemieckiego Sonię. Na obóz pojadę ze Sonią,ponieważ jest bardziej posłuszna, a Neska ma świra na punkcie kur i wszelakiego ptactwa :roll: :)
Pozdrawiam :eviltong:[/CENTER]

Posted

My też jedziemy ! :cool3: My to znaczy ja na dzień dzisiejszy czternastoletnia dziewczyna o imieniu Klaudia i mój 23 miesięcny xD Berneńczyk Berni . No i jeszcze jesteśmy z Podkarpacia (także trche drogi mamy... )Jedziemy z Madzia Szilkową(mam nadzieje xD) na ozp1a .
P.S to nasz pierwszy post na tym forum . Byliśmy wcześniej zarejestrowani ale coś się stało i za nic nie chce się zalogować na ten stary...

Posted

[CENTER]Podkarpacie to Rzeszów itp, tak? :eviltong:
To już pare osób z forum będzie na OZP1 to super :multi:

App a Ty czym jedziesz i skąd? Bo z tego co się orientuję to w południowo-wschodziej Polsce to jako takiego dojazdu nie oferują na ten obóz :roll: Chyba,że się myle :roll:[/CENTER]

Posted

No Rzeszów między innymi a my jeszcze bardziej na południe :roll: No niestety nie ma dojazdu ;( Więc rodzice nas zawożą . Trzeba się będzie przyszykować na jakieś 12 godzin z psem warjatem <3 w samochodzie ...

Posted

App napisał(a):
My też jedziemy ! :cool3: My to znaczy ja na dzień dzisiejszy czternastoletnia dziewczyna o imieniu Klaudia i mój 23 miesięcny xD Berneńczyk Berni . No i jeszcze jesteśmy z Podkarpacia (także trche drogi mamy... )Jedziemy z Madzia Szilkową(mam nadzieje xD) na ozp1a .
P.S to nasz pierwszy post na tym forum . Byliśmy wcześniej zarejestrowani ale coś się stało i za nic nie chce się zalogować na ten stary...

W końcu jesteście ! ;*
No musisz jechać i ten rok mi wynagrodzić :eviltong:

Posted

Macia napisał(a):
Ktoś o mnie wspomina :razz:? Myślisz Magda, że pojade :eviltong:,a może pieszo pójde :lol:. Chodzenie jest zdrowe. Tak wszystkim zachwalasz obóz w końcu same się nie zabierzemy :eviltong:. Aha i nie koleżanka tylko pani Marcelina :eviltong:.

Pani Marcelino to jak Pani będzie szła z kapcia to nich Pani Akirę/ Nannę podrzuci do mnie to je zawiozę bo po co ma się bieduńka męczyć :eviltong:

Posted

hej, a wiecie cos moze o obozach dla starszej mlodziezy?? :p mam 19 na karku wiec na ten sie raczej nie lapie... a z checia wybralabym sie na cos takiego z Argisem... hmm.. ;)

Posted

Owczarkowa dziekuje za pomoc... patrzac na te fotki troszke zwatpilam... bo tam same labki, a mojego hasiorka nieposlusznego wyszkolic sie nie da... no nic pomysle...:cool1:

Posted

Owszem, zdarzaja się, ale są przedstawiciele takich ras jak- owczarek szwajcarski, labrador, golden, sznaucer miniatura, ogar polski, berneńczyk, wyżeł weimarski, owczarek niemiecki, beagl, menchester terier, shih tzu, sheltie, kerry blue terier, pudel i wiele innych ras. Oczywiście są też kundelki.

Posted

ARGIS napisał(a):
Owczarkowa dziekuje za pomoc... patrzac na te fotki troszke zwatpilam... bo tam same labki, a mojego hasiorka nieposlusznego wyszkolic sie nie da... no nic pomysle...:cool1:

Ciekawy program ale czy nadaje sie on dla chartów? (czy moze jest obóz dla charciarzy?)

Posted

Jeżeli ktoś zapisze sie na obóz tak już oficjalnie(że organizatorzy będą wiedzieli , że jedzie;) ) to czy mógłby napisać na forum ???? Z góry dzieki , bo nie wiem jak wygląda sprawa z miajscami .