LadyK Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ewka122 jeszcze bardziej mnie przekonałaś,żeby jechać :loveu: a może wkleisz tutaj jakieś fotki z obozu jak masz ? ;) Quote
ewka122 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Niestety na razie nie mam żadnych zdjęć, ale jeśli ktoś ze znajomych mi je wyśle to Ci prześlę. Pozdrawiam: Ewelina&Amber Quote
LadyK Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A mogłabyś mi jeszcze napisać jak wyglądało szkolenie psów na obozie? Tzn. na smaka,kilkerowo czy jakoś inaczej? I jak to się odbywało? Quote
ewka122 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Szkolenie odbywa się na smakołyki, gestykuluje się rękami, a klikera miała moja koleżanka, ale nie wiem czy go używała. Pozdrawiam: Ewelina&Amber Quote
nefesza Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No a moze ktos wie o podobnych wyjazdach, ale dla doroslych... i to w ukladzie 2 os + 3 psy? (2 male i boksia) Quote
kaskaSz Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Na ten obóz mogą też chyba dorośli jechać ;) A tak to pozostaje zlot dogomaniaków oraz obozy jakieś sportowe w różnych kategoriach zaawansowania. Quote
Jogurt Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Bylam, przezylam i wczoraj wrocilam ;) Powiem tak: fajna kadra, wyklady super, szkolenie i agility ok, ale domki i jedzenie koszmar :shake: a hitem sa lazienki otwarte od 7 do 22, toalety tez, jak pozniej masz potrzebe to mozesz skorzystac to tylko z koszmarnego kibla, ktorego nikt nie sprzata :shake: domki sa ze sklejki, niektore przemakaja, w domkach nie ma cieplej wody, sa w takim stanie ze jak pies sie drapie to sciany sie trzesa :lol: a jedzenie wiecznie zimne, jakby podgrzewane dzien wczesniej, ale mimo wszystko warto troche sie poswiecic, bo tak to jest super :loveu: Jade w przyszlym roku ;) Wkoncu od brudu jeszcze nikt nie umarl :p Quote
LadyK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jogurt aż tak źle z tymi domkami ? :cool3: Ja i tak jadę w przyszłym roku ;) Quote
Jogurt Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tiaaa, w katalogu pokazali na zdjeciach inne domki, takie murowane, w ktorych rzekomo nie mozemy mieszkac bo psy niszcza. Tamte domki maja lazienke, natomiast to w czym sie mieszka jest zrobione ze sklejki i jest w takim stanie, ze jak deszcz pada to kawalki scian zwykly odpadac :p Jest cien szansy, ze w przyszlym roku juz beda inne domki ale.... Mimo to warto troche sie poswiecic i warto :loveu: chociazby dla kontaktu z innymi pokopanymi ludzmi ;):lol: Quote
LadyK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jakoś się przeżyje te dwa tygodnie :evil_lol: Quote
baffi2 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tyle kasy i takie warunki... :cool1: a co do jedzenia; czy jako wegetarianka to bym tam przezyla? Quote
Macia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ojj, musiałabyś sie nastawic na jajka :cool3: bo ja dostawałam je bardzo często tak jak naleśniki, kluski itp. Niestety dają też ryby w piątek, której ja również nie jadam, ale raczej da się przeżyc. Może w przyszłym roku będą mieli więcej pomysłów. Ogólnie na śniadaniach i kolacjach nie ma problemów bo są sery, serki, pomidory itp, ale z obiadami bywa gorzej, choc dobrze, że wogóle dają jedzenie wegetariańskie. Quote
LadyK Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Najwyżej się schudnie :D a ma ktoś fotki jak NAPRAWDĘ wyglądają te domki? :cool3::roll: Quote
Jogurt Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A tak a propos wegetarianizmu jeszcze, to lepiej jest zglosic ze jes sie wege, bo wtedy posilki sa przynajmniej w miare cieple :p i na naszym turnusie tez chcieli wegetarianom rybe opchnac :p Quote
Ariedale Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Czyli, że warto jechać tak ? Super. Z chcęcią pojadę w 2009. Tylko mam Yorka, jak sądzicie mogę go wziąść ? Quote
LadyK Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ariedale napisał(a):Czyli, że warto jechać tak ? Super. Z chcęcią pojadę w 2009. Tylko mam Yorka, jak sądzicie mogę go wziąść ? No pewnie ;) Ja też chyba pojadę :) Quote
Ariedale Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ja pojadę :P Tylko, tam są duże te hopki ? Bo jak duże, to Feniks nie przeskoczy wszystkich :PP I co wtedy ? Po prostu je omijamy ? Quote
Ariedale Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Super ! To ja pojadę raczej na pewno. Na jakiś turnus w Lipcu :PP Quote
Ariedale Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czyli kto jedzie w 2009 ? Uzupełniamy listę. Ariedale-York Quote
piotrs Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Witam serdecznie. Wrzuciłem już kilkanaście galerii z wakacyjnych Obozów Z Psem Na Wakacje, są do obejrzenia tutaj: http://www.wandrus.com.pl/index.php?id=mig&currDir=./Zdjecia%202008%20-%20obozy%20stacjonarne/OZP%20-%20Z%20psem%20na%20wakacje Nie wszystkie fotki są dobrej jakości, ale takie po prostu zrobili uczestnicy, a to głownie z myślą o nich nie usuwam zdjęć. Na razie są fotki z turnusu 1a, 1 i 2, pozostałych proszę o cierpliwość, gdyż do obrobienia jest około 30 tysięcy zdjęć z różnych naszych innych obozów - i staram się to robić jak najszybciej. Chciałbym również poinformować, iż po przeprowadzonej wśród części uczestników sondzie i pozytywnym odzewie, planujemy organizację Zimowych Obozów Z Psem (we wszystkich turnusach ferii). Jeszcze nie mogę podać żadnych szczegółów, gdyż w tej chwili koncentrujemy się na wyszukaniu ośrodka, który zechciałby nas przyjąć, a z tym jak zwykle jest największy problem. Zastanawiamy się też czy robić to w górach - jak sugerują uczestnicy i jak by wypadało z racji zimy - czy też w zupełnie innym miejscu - na przykład nad morzem, w Gdańsku, Pucku, Władysławowie czy Łebie. Wszystko ma swoje plusy i minusy, nad morzem nie będzie zatrzęsienia turystów a zimy teraz w końcu łagodniejsze... Kadra z wakacji deklaruje udział również w obozach zimowych. Jak będę miał już jakieś konkrety - powiadomię o tym na forum a także, drogą pocztową wszystkich uczestników wakacyjnych obozów. Myślę że informacje takie będziemy mieli pod koniec października, dlatego na razie nie pytajcie o szczegóły, bo ich po prostu nie znam. Wszelkie propozycje, uwagi, chętnie przyjmę na meila piotr@wandrus.com.pl lub jestem pod telefonem 501 647 139 Tu również wszystkie pytania, sugestie, uwagi odnośnie obozów wakacyjnych. Pozdrowienia, Piotr Quote
madziulik_13 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ja byłam na obozie zorganizowanym przez Wandrusa. Było naprawdę super ! Karda bardzo fajna uczestnicy również :) Będę chciała jechać na ten obóz zimowy :) Pozdrowienia dla wszystkich osób z obozu OZP1a ! :D Quote
MakeBelieve Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ja byc moze wybiorę się na letni obóz Wandrusa. Tylko właśnie problem ze strachliwością mojej suńki.... No i w sumie wcale tanio nie jest.... Mam pytanko. Jakie są tam mniej więcej najmniejsze psiaki? Bywają i wielkości yorków itp. ? Quote
Recommended Posts