Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ooo chociaż Wy ;]
Hmm przygotowania.. Bardzo dobrze. Niedługo jadę z Daisolkiem do zoologicznych po karmę i smaczki. Do Oli idzie paczka to tam puszki mamy. No i ma dojść jeszcze nowy komplet i zabaweczka ^^ I kapok.
Pod koniec tygodnia jakoś pojadę na zakupy dla siebie do galerii. No i zaczynam myśleć co brać na obóz.:PP
A u Was?

Posted

Łoo już pakować? Ja właśnie wróciłam z miasta, to mam karmę, gryzaki i część smaczków dla psa. Jeszcze jedne dokupię u siebie na osiedlu. Paczki powinny dojść do końca tygodnia/ew w poniedziałek i to tyle :))
Wiesz ile brać ubrań itp itd? Bo ja nie mam pojęcia..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

MakeBelieve napisał(a):
Mamo Kangurzyco OZP4 wraca dopiero 17 sierpnia ;D Czyli w piątek. A my chyba nie mamy co pisać za bardzo ^^ Jak ogarnę foty to i tutaj wstawię.

Martusiusiusisusisusiu chcemy te piękne zdjęcia *.*

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie!
Przygotowujemy właśnie ofertę Wandrusa obozu Z Psem Na Wakacje na wakacje 2013. Wielokrotnie podczas rozmów spotykałem się z uwagami dotyczącymi promocji i rabatów. Chociaż zawsze jakieś promocje są, nie wszyscy się o nich na czas dowiadują itp. Informuję więc, iż już niedługo będzie specjalna świąteczna promocja.

W ramach tej promocji będzie można pojechać na obóz z rabatem nawet 700 zł, czyli 12-dniowy obóz będzie wtedy kosztował 1000 zł.
Przy zapisach w tej promocji nie trzeba teraz ustalac terminu obozu - bedzie mozna go wybrac do polowy maja 2013!

Wysokość rabatu będzie uzależniona od terminu i wysokości wpłaty - im większa zaliczka i im szybsza wpłata - tym rabat będzie większy. W tej chwili przygotowuję szczegóły promocji, chciałbym jednak skorzystać z okazji i zapytać Was co o tym sądzicie.

Oto przykładowa opcja (całość opracowuję):
normalny koszt obozu: 1699 zł,
wpłata całości do końca listopada 2012: zniżka 700 zł
realny koszt obozu: 1000 zł

normalny koszt obozu: 1699 zł
wpłata zaliczki 600 zł do końca listopada, zniżka 300 zł
realny koszt obozu: 1400 zł
itp, itd

Chętnie zapoznam się z Waszymi opiniami i uwagami na ten temat.
Pozdrowienia, Piotr

• 2 months later...
Posted

Od wczoraj śledzę tę ofertę :] Ja w tym roku kończe 12 lat więc jest ok :D
Ae najpierw muszę pomóc psu przezwyciężyć strach przed obcymi bo by nawet pewnie do pociągu nie wszedł :roll:

• 1 month later...
Posted

owczarek'ab;20417153 napisał(a):
Zapisuję wątek :)
Z chęcią bym pojechała, ale nie wiem, czy miałabym jakiego psa wziąć.

Widzę że ktoś ma podobny problem :D
Mój pies będzie szczekał,głupiał na punkcie innych psów.
Rodzice nie pozwolili mi z nim jechać,bo problemy będą.
Więc nici :]