Casablanca Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) [quote name='Fantowa']No to Estowa, Rudawa, Aga od Lory, której nie ma na dogo... Możesz mi do nich podać gg, albo nazwiska na facebooka? :) OZP1 (1.07-12.07) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) Nina + Tiga (DON) basza95 - Karolina (17l.) + Basza (nowofundland) OZP2(13.07 - 24.07) Eta_carinae - Dominika (15l.) + Kala (w typie ONka) P.Gdańsk Hela + Bafi (15l.) (mix) - od OZP1 patusiove - Patrycja (12l.)+ Nadia (w typie labka) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.)+ Nika (Jack Russel Terrier) P.Gdańsk Weronika + Flo (border collie) Casablanca - Kasandra (14l.) + Narina (cocker spaniel angielski) + Blanca (chihuahua) P. Gdańsk Whatever - Gabriela + Keja (labrador) P. Słupsk Kasia + Jack (golden) D. własny Alicja (14l.) + Vivo (labek) OZP3(25.07 - 5.08 ) MakeBelieve - Marta(16 l.) + Daisy (w typie yorka) D.własny Molowe - Ola (16 l.) + Molly (w typie spaniela) D.własny Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) P.Katowice Marta + Fido (labek) D.własny Ola + Ivo (golden) P.Szczecin Karolina + Vasco (golden)P.Szczecin Weronika + Luna (w typie labka) - od OZP2 Marysia + Emi (golden) D.własny Monika ( 14l.) + Max (sznaucer) Karolina(14l.) + Tesska(kundelek) Dominika + Vanilla (mix) D.własny Kasia + Jacky (w typie goldena) - od OZP2 OZP4(6.08 - 17.08 ) MakeBelieve - Marta (16 l.) + Daisy (w typie yorka) Molowe - Ola (16 l.) + Molly (w typie spaniela) Ala + Chrup (mix) OZP5(18.08 - 29.08 ) Dziewczęta, piszcie proszę co zmieniacie, bo później trudno znaleźć tą zmianę ;) Gabi od Keji zaznaczona na zielono. Ma ktoś kntakt z dziewczynami, które nie są na zielono? Ja już pisałam do Natalii z ozp2 i Caine też z ozp2 :) Edited June 11, 2012 by Casablanca Quote
patusiove Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 i patusiove :D hahahaha :D Jak coś to wykasowałam Xarę z Oliwią. :) Quote
Molowe Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 My z Martą (MakeBelieve) nie wiemy jeszcze czy jedziemy na dwa mam nadzieje,że wszystko okaże się w najbliższym czasie dlatego póki co zaznaczyłam nas na czarno jak będzie wszystko pewne i zaliczka pójdzie to wtedy :) Quote
Goldog Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='Molowe']My z Martą (MakeBelieve) nie wiemy jeszcze czy jedziemy na dwa mam nadzieje,że wszystko okaże się w najbliższym czasie dlatego póki co zaznaczyłam nas na czarno jak będzie wszystko pewne i zaliczka pójdzie to wtedy :) To możecie napisać na który na pewno jedziecie? Quote
patusiove Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Dobra, ja chyba jadę. Ale jeszcze nie jestem do końca pewna. Czekam na odpowiedź, wtedy Was poinformuję. :) Quote
Nikuśka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ej dziewczyny jedzie ktoś z Krk? wgl to da się jeszcze zapisać? Quote
MakeBelieve Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zależy na jaki turnus. Jasne, że można :P A na jaki turnus zamierzasz jechać? Quote
MakeBelieve Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Hmm no to najlepiej chyba OZP1 bo najmniej osób :>> Jak patrzę na listę, to nikt z Krakowa.. Ale na bank ktoś spoza dogo jedzie :)) Quote
Eta_carinae Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Takie pytanie: skąd wzięło się P.własny? Nie powinno być D.własny(od dojazdu)? Zmienię na D.własny. buhahahhahaa - "pociąg własny" :megagrin: Quote
Goldog Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Eta_carinae napisał(a):buhahahhahaa - "pociąg własny" :megagrin: No bo przecież większość z Nas, ma pociągi własne, zeby jakoś sie z tym psem i torbami pomieścić :razz: Quote
Casablanca Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 rEta_carinae napisał(a):buhahahhahaa - "pociąg własny" :megagrin: Goldog napisał(a):No bo przecież większość z Nas, ma pociągi własne, zeby jakoś sie z tym psem i torbami pomieścić :razz: Ahahahah :diabloti: To ja wezmę trochę mebli i kilka desek do zbicia dziur w domkach :cool3: Quote
patusiove Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Casablanca napisał(a):r Ahahahah :diabloti: To ja wezmę trochę mebli i kilka desek do zbicia dziur w domkach :cool3: hahahaha, albo w ogóle się tam przeprowadźcie, co? :D Quote
Molowe Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 chętnie <3 tylko nie chce tam sama mieszkać bo się będę bała :PP Quote
Casablanca Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Wyczuwam budowę osiedla Ryńskiego :cool3: tam jakaś szkoła w ogóle jest? Quote
Estowa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Fantowa napisał(a):No to Estowa, Rudawa, Aga od Lory, której nie ma na dogo... Aga z tym jeszcze była? ;) Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jest! Podstawówka i gimnazjum <3 Taka jak tam na boisku często w nogę grali. Ja też obowiązkowo się piszę na mieszkańca :PP Estowa- taak, z Daisy i Lorą była. Quote
Molowe Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Casablanca że tak zapytam a po co Ci w ogóle szkoła ? :D MakeBelieve wiadomo my to w jednym domu byśmy zamieszkały prawda?<3 Quote
patusiove Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Casablanca napisał(a):Wyczuwam budowę osiedla Ryńskiego :cool3: tam jakaś szkoła w ogóle jest? Czy jest? Jest na pewno, ale dokładnie gdzie, to nie wiadomo. Myślę, że obok Rynu, byłaby na pewno.. :D Bo wszyscy muszą się uczyć ;d Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Są dwie tak jak pisałam, jak się idzie taką piaszczystą drogą jakby wzdłuż jeziora :> Tam boisko jest i zawsze grają ludzie. A liceum to nie wiem oO W Mikołajkach? Giżycku? Współczuje... Oleńkoo ja to tam pod drzewkiem wolę :P Ew wiesz gdzie hahahahahaha. Nie mów do mnie MejkByliw -.- Quote
Molowe Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ja pod drzewkiem będę za kare spała ew wiadomo gdzie :P wybacz Martusiu :* Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ale ze mną Siostra :** dobra weź nie słodźmy. Wystarczy, że ludzie będą musieli to znosić przez 24 dni <33 Ich komme fur den gummistiefel <3 Quote
Recommended Posts