Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='patusiove']Dziewczyny, a jaki polecacie domek na ozp? Taki, który jest nie zajęty i w miarę ok.?[/QUOTE]

nie wiem które są już zajęte na Twoim turnusie ale 13,14,15,17 są spoko w 16 te drzwi reszta domków na podobnym poziomie :)

Posted

Ehh, ja kończę podstawówkę - niestety... Szkoda. Strasznie SZKODA! Nie chcę opuszczać mojej kochanej klasy... Jedyne co mnie cieszy z powodów wakacji to to, że CHYBA pojadę na ozp...
Molowe - dzięki ;*
pozdroo!

Mam kilka pytań. Mianowicie:
Kiedy się dokonuje pełną wpłatę?
Już jest ustalona kadra?

Kto jeszcze nie zarezerwował?

Posted

[quote name='Shetanka']Kocham Wasze wypowiedzi w stylu "wszystkie domki są w takim samym stanie" ale "rezerwujemy sobie 11 bo jak ktoś nam podpieprzy to będzie źle" :p[/QUOTE]

Kocham wypowiedzi osób, które nie czytają ze zrozumieniem. O ile dobrze zrozumialam dziewczyny mialy na myśli raczej to, że kiedy rezerwują sobie domek nikt nie powinien być na tyle wredny, by im go podpieprzyć. Szczególnie, że wspomnialy o tym kilkakrotnie :roll:

Posted

To może tak , poza 11 domki są w podobnym stanie :D
11 jest domkiem "luksusowym" jak na tamte warunki :D
nie licząc szyby sklejonej na taśmę klejącą ; ) Wszyscy lubią 11 i tyle.
Nie czepiajcie sie siebie na wzajem bo po co ? Poza 16 [ w której drzwi sie otwierają ] i 11 która jest super nie ma raczej różnicy w domkach . 12 Jest raczej spoko . I ten pierwszy domek od toru .. kurde nie pamiętam numeru. pierwszy jak sie odzie od łazienek :)

Posted

[quote name='MakeBelieve']co takiego my robiłyśmy w 14? ; PP
jeeej, za miesiąc będzie koniec roku (smutny żółwik :CC) i potem w zasadzie przygotowania do ozp <3[/QUOTE]

nie nic zupełnie nic :D jeeej <3

[quote name='Shetanka']Kocham Wasze wypowiedzi w stylu "wszystkie domki są w takim samym stanie" ale "rezerwujemy sobie 11 bo jak ktoś nam podpieprzy to będzie źle" :p[/QUOTE]

a co nie są w miare podobnym stanie jak wiesz lepiej to napisz że Ty widzisz to inaczej a nie krytykuj jak dla mnie byłam w większości domków i wszystkie są naprawdę w podobnym stanie jeżeli Ty widzisz to inaczej napisz :) chcemy z Martą być w 11 ze względu na jej położenie a nie warunki tak jakby co :)

[quote name='Whatever']Kocham wypowiedzi osób, które nie czytają ze zrozumieniem. O ile dobrze zrozumialam dziewczyny mialy na myśli raczej to, że kiedy rezerwują sobie domek nikt nie powinien być na tyle wredny, by im go podpieprzyć. Szczególnie, że wspomnialy o tym kilkakrotnie :roll:[/QUOTE]

Whatever dzięki za zrozumienie :p

Posted

a więc po kolei..
patusiove- resztę kasy wpłaca się z tego co pamiętam najpóźniej 21 dni przed obozem, ale jak ktoś później rezerwuje to raczej całość płaci.
Kadry nadal nie ma.. PANIE PIOTRZE czekamy!!
My nie rezerwowałyśmy <3

Alu- po co pieprzysz o czymś o czym nie masz pojęcia? Poczytaj to co pisałam z Olą. Nie mówię, że wara od 11 jest moja jak nie to wpier..ol. Tylko uczciwie tak jak inni informujemy, że chcemy być w 11 nie tak jak Rysia stwierdziła, bo luksus, ale temu, że jest dalej od innych domków. Mam strachliwego psa i jednak przez 2 turnusy lepiej będzie jak nie będą psy biegały obok.

Guptasek- aż taka różnica? Ja byłam nie raz w 11 (w 2009 i w 2010 jak Ola od Rafy z Wiktorem tam byli) i dla mnie wydawała się taka sama jak inne.
Ale dobrze wiedzieć.

Jeszcze raz powtarzam- nie idziemy do 11 bo jest jakaś lepsza, bo i w 16 2 razy mieszkałam i przeżyłam, w 17 byłam ostatnio i też jest ok. Chodzi mi o położenie, że jest trochę dalej od innych domków i dla mojego psa tak będzie lepiej, bo się boi innych psów..

Posted

Marta dużej różnicy nie ma ale domek spoko ; ) i podłoga prosta ! :D
Plus ten fajny teren przed nim :) O no i lustro jest :D Kiedyś ukradłyśmy z Olką z innego domku :evil_lol:

Posted

[quote name='Tesska']ok, teraz dopiero zauwazylam...
a czy w deszczu też są zajęcia?[/QUOTE]

agility nie było,posłuszeństwo pod takim daszkiem a jak bardzo pada to są jakieś zajęcia: wspólne oglądanie filmów itd :)

Posted

Bo ogółem są 2 rzędy domków.
Bliżej toru są właśnie w kolejności od toalet/stołówki 18,17,16
a za nimi 15,14,13,12 i z boku 11.
I po drugiej stronie toru jest domek nr 21- kadrówka, obok 20 i 19.

Posted

[quote name='Eta_carinae']Kasandra, ja Ci go kupię i jeśli weźmiesz tę smycz, to dorzucę do przesyłki, a jak nie, to ewentualnie przywiozę na obóz. Nie chcę od Ciebie pieniędzy za to, to majątek na prawdę nie był, wierz mi ;) A na obozie przecież Ci zapasy uszczupliłam, no i dzieliłyśmy się różnymi rzeczami, więc nie ma mowy o zwracaniu kasy :diabloti:

Oj tam :D I tak Ci oddam, albo kupisz mi te płatki, które jadłyśmy masowo :diabloti:
Zapomniałam całkiem o tej smyczy ;) Biorę ją, tylko muszę pogadać z szanownymi rodzicami władającymi wirtualnymi przelawami czy mi dopomogą :evil_lol:
Dominika, ja tak sobie myślę, czy Ty czasem nie będziesz wzięta w przyszłym roku jako kadra? Jeszcze nam panią ... yyy Gruchę i Śliwę? wygryziesz i co? :diabloti: (to był komplement, żeby nie było wątpliwości ) Wiedzą na prawdę imponujesz :loveu:

[quote name='Tesska']a czy w 17 ta dziura jest na wylot czy jaka? są w każdym domku lusterka?
czy wszędzia okna są pozaklejane taśmami?

Dziewczyny, nie rozumiem waszej troski o domki :cool3: Wszystkie rozwalone, woda mętna, z dachu kapie, śmierdzi i w ogóle smród, brud i ubustwo :cool3: Żartuję ;) Wszystkie domki jednakowe-luster nie ma, stąd też moje genialne fryzury na zdjęciach...
Ja mam sentyment do 15 (najbliżej łazienek :diabloti:) i byłoby miło gdybyście mnie wzięły do niego. Eta, mieszkasz ze mną na cmentarzysku komarów? :razz:

Nie martwcie się, że nie będziecie miały mieć z kim domku ;) Ja jechałam całkowicie nieobeznana, tylko w pociągu się zgadałyśmy z dziewczynami. No ale co z tego, jak i tak co niektórzy woleli nasz domek i nie obchodziło ich to, że ja chciałam się wyspać :eviltong::roll::diabloti: