Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='MakeBelieve']nie no, lepiej żeby się zagrzała w tym domku -.- oj tam może jakoś księżniczka da rade:P zobaczymy jak będzie z pogodą.
no czytam czytam jak alkohol może być niebezpieczny... ah jej <3 spoko spoko u Ciebie na działce sie poszaleje ; PP
Wiesz, że obwodowy układ nerwowy składa się z 12 par nerwów czaszkowych i 31 rdzeniowych !? Wgl zapomniałam o chamedafne i wgl, że musze to poczytać-.-

no niby tak ale kurcze ja jakoś nie widzę mojego wesołego kucyka na lince przed domkiem ale zobaczymy... no czytaj potem mi opowiesz :D tak moja działka mój dziadek <33 nic nie pobije tego że ogórki mają tylko 14 chromosomów a co gorsze niektóre osobniki jak się okazuje jeszcze mniej :( tym tam czytaj o moich kochanych gatunkach chronionych <3

milkersinka ale wiesz uważajcie bo piątka rzadko kiedy jest organizowana np. w tamtym roku nie było i może wpiszcie się na liste :)

Posted

noo i dwa lata temu też nie było -.-
weź ten osobnik w ogóle nie ma chromosomów. jutro biola, jutro zgon, jutro się pożegnam z drugim turnusem obozuuuu. lalalala. właśnie nadeszła depresja, kiedy uświadomiłam sobie, że olałam konkurs i teraz tego żałuję bo nic nie umiem. naprawde mało mnie interesuje jaką funkcję pełni chrom i kobalt -.- ale powiem! kobalt do produkcji witaminy b12 a chrom insuliny! huehuehehuehuehuehuehuehuehuehheuhue. i tak nie napiszę całej reszty. o to chodzi, że ja mniej boję się 3 kl czyli nowości na tym etapie niż kurde 1 i 2 -.- 1 wgl nie pamiętam, roślin ani nic -.-.-.-
taki tam mały spamik.

Posted

Zaproszę Was serdecznie, do Boogie, która szuka domku, jest u mnie w domu tymczasowym (link znajdziecie w moim podpisie) ;) Psina zapowiada się zaprzęgowo, agilitowo, frisbowo i tropiąco!

Posted

:eviltong: Przedstawiam wszystkim mniej lub bardziej obecnym moją siostrę. Marcelina zamieszkała w bytomiu. :p Obecnie planuję ją wyciągnąć na obóz ale nie wiem czy się kwalifikuje ma nieco ponad 19 :razz:

Posted

tak bardzo się kochamy :diabloti: Jakby coś to ja zajmuję pokój w którym byłam w zeszłym roku :p Tzn pierwszy od strony wjazdu i polanki. 14 jak dobrze pamiętam ale chyba się mylę.

Posted (edited)

MakeBelieve napisał(a):
noo i dwa lata temu też nie było -.-
weź ten osobnik w ogóle nie ma chromosomów. jutro biola, jutro zgon, jutro się pożegnam z drugim turnusem obozuuuu. lalalala. właśnie nadeszła depresja, kiedy uświadomiłam sobie, że olałam konkurs i teraz tego żałuję bo nic nie umiem. naprawde mało mnie interesuje jaką funkcję pełni chrom i kobalt -.- ale powiem! kobalt do produkcji witaminy b12 a chrom insuliny! huehuehehuehuehuehuehuehuehuehheuhue. i tak nie napiszę całej reszty. o to chodzi, że ja mniej boję się 3 kl czyli nowości na tym etapie niż kurde 1 i 2 -.- 1 wgl nie pamiętam, roślin ani nic -.-.-.-
taki tam mały spamik.

gdybym mogła się odzywać to bym Cię pocieszyła ale nie mogę... Dasz radę nie marudź a jak nie (chociaż to mało prawdopodobne) to same pójdziemy zarobić na ten drugi turnus.A tam olałaś masz wymówkę że parę osób + plus jeden żółw Cię rozpraszało :D ej weź nie szpanuj swoją wiedzą biologiczną i tak nie jesteś fajna, ok ?

MakeBelieve napisał(a):
Coz za milosc <3 ja z ola (molowe) jedziemy na 2 i 3 lub 3 i 4..

taa imie z małej litery wiesz kogo mi to przypomina ? ^^ nono jedziemy przynajmniej taki mamy plan :P

dziewczyny jak prawdziwe siostry to słodkie <33

:** to 16 raczej :P

Edited by Molowe
Posted

Molowe napisał(a):

dziewczyny jak prawdziwe siostry to słodkie <33

:** to 16 raczej :P

Jeżeli chodzi o mnie i tweety92 to na prawdę jesteśmy siostrami

16? Możliwe tak jakby od strony domku kadry patrzeć to pierwszy od prawej :)

Posted

:** napisał(a):
Jeżeli chodzi o mnie i tweety92 to na prawdę jesteśmy siostrami

16? Możliwe tak jakby od strony domku kadry patrzeć to pierwszy od prawej :)

zdążyłam się zorientować :P tak to 16 :)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Wasz domek to na bank nie 16 ;P 16 wlasnie blizej 11 jest. Tak, to 18 bo 15 z tyłu jest.
No i baa, my 11 obowiązkowo <3

patrząc od domku kadry to 16 jest na lewo od 17 a 18 na prawo ? ja myślałam że na odwrót mało już pamiętam ale mniejsza ważne że wiem gdzie jest 11 <3