Eta_carinae Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dobra, wytężcie wzrok, bo obecnie większego na stanie nie mam ;) Quote
:** Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 A tak nawiązując do ozp2 znalazłam flagę obozową zapakowaną oryginalnie w kopertę. Mam nadzieję że w przyszłym roku wzbogaci się o kilka podpisów. :D Quote
Eta_carinae Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Następną ja sobie zaklepuję, nie ma głupich ;p Quote
Fantowa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Fantę chyba większość zna, no ale... :D <nie chce mi się linkować fot, więc wkleję sklejkę, którą swego czasu zalinkowałam:evil_lol:) Quote
:** Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Eta_carinae']Następną ja sobie zaklepuję, nie ma głupich ;p[/QUOTE] Widzę że też chcesz robić nocne polowania na flagę obozową. Ja poszłam po nią w największy deszcz i wiatr bo by się napisy zamazały. :D Quote
Eta_carinae Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Eyyy, kto nam porobi zdjęcia jak będziemy frisbować? ^^ Mam genialne foty od Kasandry, ale powiem szczerze, że następnymi nie pogardzę ;) Quote
patusiove Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Chętnie ja porobię zdjęcia gdy Wy będziecie frisbować, tylko Waszym sprzętem, mój to taki dziwny aparat ;) Śliczne pieski. <3 a o co kaman z tą flagą, czy coś w tym stylu? Edited March 2, 2012 by patusiove Quote
:** Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Na obozie każdy turnus robi flagę. Na koniec obozy można sobie ją wziąść. Panuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". Ja poszłam o 1 w nocy i ją porwałam, aby napisy się nie rozmazały. Quote
Keja Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 OZP1 (01.07.-12.07) Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) Nina + Tiga (DON) basza95 (17l.) + Basza (nowofundland) OZP2 (13.07 - 24.07) Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) P.Gdańsk Hela + Bafi (15l.) (mix) Ola + Ivo (12l.) (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika (13l.) + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.)+ Nika (Jack Russel Terrier) P.Gdańsk Weronika + Flo (border collie) Natalia + Lenka (mix) Oliwia (13l.) + Xara (w typie shar-pei) OZP3 (25.07 - 5.08 ) Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) OZP4 (6.08 - 17.08 ) Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) OZP5 (18.08 - 29.08 ) Kasia + Jack (Golden Retriever) Quote
Casablanca Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Eta_carinae']Eyyy, kto nam porobi zdjęcia jak będziemy frisbować? ^^ Mam genialne foty od Kasandry, ale powiem szczerze, że następnymi nie pogardzę ;)[/QUOTE] Z wielką chęcią powtórzę te cudowne sesje z Wami :D Możemy nawet zrobić przerwę na jakiś zawodach agi, na których się w najbliższym czasie zobaczymy? :diabloti: Zdjątka nasze dodam później, bo za chwilę wyjeżdżam :eviltong: Papa Keja usunęłaś się z listy, czy mam zwidy?! A dlaczego Basza jedzie na 1? :( Quote
Kasia&Mela Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ja na obóz w tym roku nie jadę, ale wcześniej byłam i wgl. tak wszyscy dodają zdjęcia to i ja się pochwalę swoim psem :-D i bardziej sportowo :loveu: Quote
Eta_carinae Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Kasia NIE jedzie w tym roku?! Ooo, pilnuj się, bo przy pierwszej okazji jaka się nadarzy... zabiję. Co do samej listy - podana jest osoba, wiek, imię i rasa psa. Jak mieszaniec, to ograniczacie się do "mix"... proponuję, żeby nieco to uściślić, jakiej wielkości to pies, lub jakich ras to mieszanka - byłoby łatwiej się zorientować w sytuacji, co i tak... Quote
Kasia&Mela Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Kasia NIE jedzie w tym roku?! Ooo, pilnuj się, bo przy pierwszej okazji jaka się nadarzy... zabiję. wiesz, mam bardziej agilitowe plany (treningi, obóz DCAC, zawody) :cool3: nie zabijaj... może się na jakiś zawodach spotkamy?? Quote
:** Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 OZP1 (01.07.-12.07) Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) Nina + Tiga (DON) basza95 (17l.) + Basza (nowofundland) OZP2 (13.07 - 24.07) Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) P.Gdańsk Hela + Bafi (15l.) (mix) Ola + Ivo (12l.) (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika (13l.) + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.)+ Nika (Jack Russel Terrier) P.Gdańsk Weronika + Flo (border collie) Natalia + Lenka (mix czegoś z czymś wysokość do kolana 20kg) + axel (prawdopodobnie tak będzie miał na imię) owczarek australijski Oliwia (13l.) + Xara (w typie shar-pei) OZP3 (25.07 - 5.08 ) Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) OZP4 (6.08 - 17.08 ) Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) OZP5 (18.08 - 29.08 ) Kasia + Jack (Golden Retriever) Może tak być? Quote
Keja Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Casablanca']Z wielką chęcią powtórzę te cudowne sesje z Wami :D Możemy nawet zrobić przerwę na jakiś zawodach agi, na których się w najbliższym czasie zobaczymy? :diabloti: Zdjątka nasze dodam później, bo za chwilę wyjeżdżam :eviltong: Papa Keja usunęłaś się z listy, czy mam zwidy?! A dlaczego Basza jedzie na 1? :([/QUOTE] Nie masz zwidów :shake: Siebie i jeszcze Martę od Fida. ;** - aussie? :crazyeye: Jaaaa, zazdroszczę :cool3: Quote
Casablanca Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Keja']Nie masz zwidów :shake: Siebie i jeszcze Martę od Fida. ;** - aussie? :crazyeye: Jaaaa, zazdroszczę :cool3:[/QUOTE] Dlaczego?! Też aussika zazdroszczę :-o Dominika, świetny pomysł-piszcie ile te Wasze psiaki mają :cool3: A co do zabójstwa Kasi, to ja z moim pit bullem służymy pomocą! :mad: Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name=':**']A tak dziś ma 1 dzień.[/QUOTE] gratulujemy:) my jednak na wandrusie chyba nigdy sie jednak nie pojawimy;) Quote
Fantowa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 OZP1 (01.07.-12.07) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) Nina + Tiga (DON) basza95 (17l.) + Basza (nowofundland) OZP2 (13.07 - 24.07) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) P.Gdańsk Hela + Bafi (15l.) (mix) Ola + Ivo (12l.) (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika (13l.) + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.)+ Nika (Jack Russel Terrier) P.Gdańsk Weronika + Flo (border collie) Natalia + Lenka (mix czegoś z czymś wysokość do kolana 20kg) + axel (prawdopodobnie tak będzie miał na imię) owczarek australijski Oliwia (13l.) + Xara (w typie shar-pei) OZP3 (25.07 - 5.08 ) Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) OZP4 (6.08 - 17.08 ) Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) OZP5 (18.08 - 29.08 ) Kasia + Jack (Golden Retriever) My tylko trójeczka, w wakacje chcemy trochę zawodów zaliczyć, postanowione, wpływ Melowej :D Quote
:** Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Klaudia.']OZP1 (01.07.-12.07) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) Nina + Tiga (DON) basza95 (17l.) + Basza (nowofundland) OZP2 (13.07 - 24.07) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) P.Gdańsk Hela + Bafi (15l.) (mix) Ola + Ivo (12l.) (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika (13l.) + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.)+ Nika (Jack Russel Terrier) P.Gdańsk Weronika + Flo (border collie) Natalia + Lenka (mix czegoś z czymś wysokość do kolana 20kg) + axel (prawdopodobnie tak będzie miał na imię) owczarek australijski Oliwia (13l.) + Xara (w typie shar-pei) OZP3 (25.07 - 5.08 ) Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) OZP4 (6.08 - 17.08 ) Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) OZP5 (18.08 - 29.08 ) Kasia + Jack (Golden Retriever) My tylko trójeczka, w wakacje chcemy trochę zawodów zaliczyć, postanowione, wpływ Melowej :D Ciebie też wywiewa? A może ma ktoś propozycje imienia do metryczki? Quote
MakeBelieve Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 OZP1 (01.07.-12.07) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) Nina + Tiga (DON) basza95 (17l.) + Basza (nowofundland) OZP2 (13.07 - 24.07) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) P.Gdańsk Hela + Bafi (15l.) (mix) Ola + Ivo (12l.) (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika (13l.) + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.)+ Nika (Jack Russel Terrier) P.Gdańsk Weronika + Flo (border collie) Natalia + Lenka (mix czegoś z czymś wysokość do kolana 20kg) + axel (prawdopodobnie tak będzie miał na imię) owczarek australijski Oliwia (13l.) + Xara (w typie shar-pei) OZP3 (25.07 - 5.08 ) Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) Marta+ Daisy (w typie yorka) Ola+Molly (w typie spaniela) OZP4 (6.08 - 17.08 ) Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) Marta+ Daisy (w typie yorka) Ola+Molly (w typie spaniela) OZP5 (18.08 - 29.08 ) Kasia + Jack (Golden Retriever) Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name=':**']Dlaczego???[/QUOTE] w tym roku jedziemy na grafowy, a wandrusa jest drogi i jak porownuje do innych to wole juz te mniejsze bardziej agilitowe:) Quote
:** Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 A gdzie jest ten o którym mówisz? Są jeszcze jakieś godne uwagi obozy? Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name=':**']A gdzie jest ten o którym mówisz? Są jeszcze jakieś godne uwagi obozy? szczerze ja szukałam taniego i agilitowego;) początkowo miałam sie zapisać na NNL'owy, ale nie zdążyłam. Jade na ten niektóre osoby chyba wiedzą co mam w planach, więc głównie znajduje takie obozy:) Quote
Recommended Posts