Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ale nie wiem czy ci się to przyda, bo Kala 25 kilo waży, a Blanka 2,5 :diabloti:

Weź ten przecinek wywal i będzie ok :)

No, dziękuję za wskazówki - zbieram informacje od różnych osób i kombinuję tworząc swój sposób na podstawie cudzych.
No, tyle, że jakoś psa skłonić do odbicia to wiem.. ale weź tu ONka ogarnij :diabloti:

Blankę to ja sobie postawię na biodro i gotowe xd I to jest ten moment, kiedy zazdrościsz komuś, kto ma "zająca" :)

Posted

Eta_carinae napisał(a):

Blankę to ja sobie postawię na biodro i gotowe xd I to jest ten moment, kiedy zazdrościsz komuś, kto ma "zająca" :)

Za to jak widzę jak Kala robi np. krok rewirowy, vault od pleców, niedługo od biodra, albo bawi się jak szalona z innymi psami na obozie, to wtedy się zazdrości takiego bydlaka :D

Posted

Ja uczyłam wstakiwac na ręce. Jak juz wskakiwala to kierowałam zabawkę na mnie żeby podskoczyła jak na ręce, ale po samą zabawkę (łapała i spadała po odbiciu ode mnie), potem zabawkę trzymałam na wyprostowanej ręce zmuszając do odbicia... Z czasem zmieniłam na dysk trzymany, aż w końcu rzucony :)

Posted

[quote name='Eta_carinae']Moja droga... ja mogę pozazdrościć Tobie, Ty mi... ale powiem szczerze, że Blanka przynajmniej jest normalna...
powiedz mi, czy TO jest normalne?!

https://lh3.googleusercontent.com/-fI90nEWjQPo/TsJYzOEgYSI/AAAAAAAAAuk/ktyGfoEs9w4/s512/DSC00630%2525202%252520mix%252520dziwna%252520kala.JPG

Ja ci zaraz moje czupiradło (z całym szacunkiem do jej szaty :D) zmontuję w zdjęcie, to chyba razem na oddziale wylądują :D

[quote name='Merenwen']Ja tam byłam brutalna i vaultów od brzucha uczyłam, po prostu odpychając suczydło od siebie jak mi na ręce wskakiwała :diabloti:...
A ile cm wzrostu ma? :)

Posted

Korka jest wyższa? Mi się zdawało, że jest kapkę niższa właśnie.

Tak, robi od brzucha. A takie maluchy mogą się odbijać od brzucha, jakbyś na przykład do niej przyklękła :).

Posted

[quote name='Casablanca']Keja! :D no i gdzie te filmiki? :)

Przepraszam Kasandra, ale non stop przy przesylaniu wyskakuje mi jakiś bląd... Nie mam do tego cierpliwości -.-'
Spróbuję raz jeszcze w piątek ; >

• 1 month later...
Posted

[quote name='paulaa.']http://www.facebook.com/events/271467342909023/ ktoś się wybiera ? :cool3:
Ja chciałam, ale nie mam opiekuna, a nie znam osób które tam jadą. Więc sobie odpuściłam. Za tą kasę pójdę zrobić prawko :] i w przyszłym roku pojedziemy. Będziemy wiedzieć więcej i umieć więcej (bo agi w Opolu się rozkręca i jeszcze jadę do Będzina na semi :) ). No i za rok nie będę musiała mieć opiekuna.

Ps. wiecie co... ta grupa OZP na fb robi tylko antyreklame...