Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
lub hasiory !! :D albo kundelki. :D

Matrix był bardzo przystojnym haszczakiem:evil_lol:
A własnie Ola Ty podobno prostujesz włosy ;> to co będzie na obozie:eviltong:?

Posted

westie_justa napisał(a):
Matrix był bardzo przystojnym haszczakiem:evil_lol:
A własnie Ola Ty podobno prostujesz włosy ;> to co będzie na obozie:eviltong:?

a no prostuje.. ;)
wiesz tu problemu nie ma .. :) moje włosy w wakacje odpoczywają.. :D spinam je i już.:D od miesiąca ich nie prostuje bo mi się nie chce.. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Westy i haszczaki też zapraszamy! :lol: Może za rok będzie jakiś inny team, w tym roku na 4 było akurat cocerowe oblężenie. ;)

Z chęcią bedziemy :evil_lol:
Aleksandra95 napisał(a):
a no prostuje.. ;)
wiesz tu problemu nie ma .. :) moje włosy w wakacje odpoczywają.. :D spinam je i już.:D od miesiąca ich nie prostuje bo mi się nie chce.. ;)

Ja też spinam;) alegrzywkaa własciwie boki grzywki prostuje i to tyle:P bo tak to sie dziwnie układają i mnie wkurzaja:P

Posted

Molowe napisał(a):
cockermaister a właśnie jechałabyś z Koki czy Małą?

chyba z małą bo Koki nie lubi takich wyjazdów i boi się obcych :( byłam z nią na zlocie spanielków to był dla niej wielki stres :(
ale ta mała za to nie boi się niczego i nikogo :)

ile taki obóz kosztuje ??

Posted

paulaa. napisał(a):
A może coś więcej o zlocie spanieli ? ;) Gdzie info na ten temat znaleźć ? Bo ja kiedyś szukałam i nic nie znalazłam, a chciałabym się wybrać...

na różnych spanielowych forach czasami są organizowane zloty spanielków ;) jak gdzieś będzie to dam ci znać :)

Posted

[quote name='cockermaister']chyba z małą bo Koki nie lubi takich wyjazdów i boi się obcych :( byłam z nią na zlocie spanielków to był dla niej wielki stres :(
ale ta mała za to nie boi się niczego i nikogo :)

ile taki obóz kosztuje ??

cena obozu to 1599 zł chyba że zapłacisz do końca marca to masz 100 zł zniżki no i musisz doliczyc jakieś 100-200 zł na akcesoria potrzebne na obóz ;)

tu masz więcej info o obozie -----> http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy

Guest _Kamila
Posted

Molowe dzięki za adres :) W tym roku nie załapałam się, ale kto wie duże prawdopodobieństwo, że w przyszłym ;)

Posted

niestety:(
obóz a jeszcze własnie gdzieś 200zł na akcesoria ja np: :P nowe szelki karma itd;) i jeszcze na Obóz trzeba miec jakąś kase... czydo biedronki czy coś xD