Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Hahahahhahaha! Tyle, ze juz chyba kadra ozp pojechala.. Ale jak nie chce Ci sie czekac do przyszlego roku to moze zadzwon do recepcji? :-D

może... :-D a ozp5 jest w tym roku?

A ja zapraszam do ocenienia naszego sztuczkowania, bo sama obiektywnie ocenić nie umiem xd. Za słowa krytyki się nie obrażę, więc śmiało mówcie co nie tak, a co ujdzie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=cR3R5...layer_embedded

super filmik :razz:
Kala jak zwykle świetna, a zdejmowanie skarpetek to moja ulubiona sztuczka :loveu:
i jeszcze ta muzyka w tle jest taka fajnie pozytywna :cool3:
mogę się tylko przyczepić do "hopki" na samym początku, bo ta wysokość była zabójcza :mad:

Posted

westie_justa napisał(a):

No to superr! a w łazience jak jest satam kabiny czy prysznica "tak po prostu" z zasłaną:eviltong: były kolejki do łazienki?

To zależy, o której wstaniesz i o której doczłapiesz pod prysznic... xD

Posted

Merenwen napisał(a):
Z całym szacunkiem, ale na znacznej części zdjęć g*wno widać. Co one takie ciemne powychodziły?
Chapsiozaura oczywiście kradnę! ^^

niby g widać, a jakoś Chapsie dojrzałaś :)
mogłybyście okazać Marcie minimum wdzięczności, bo narobiła tych zdjęć i je wam wrzuciła, żebyście też miały jakąś pamiątke ze swoim psem. Mało mnie interesują obozowe konflikty i kto kogo tam nie lubił, ale prosze was - zachowujcie się odrobine dojrzalej...

Czekam na zdjęcia od Ola164 :D

A nam się chyba jednak za rok nie uda pojechać, bo planujemy wakacje w górach i może nie wystarczyć kasy ;(

Posted

Merenwen napisał(a):
To zależy, o której wstaniesz i o której doczłapiesz pod prysznic... xD

hah:eviltong: rano to tam wiesz:P wieczorem to będzie mycie kudłów suszenie :P itd. rano prostowanie:P (ale nie takie po całości:P)
I w sumie bede gotowa już:P

Nam sie raczej uda na w następnym roku!

Posted

westie_justa napisał(a):
hah:eviltong: rano to tam wiesz:P wieczorem to będzie mycie kudłów suszenie :P itd. rano prostowanie:P (ale nie takie po całości:P)
I w sumie bede gotowa już:P

My w 17 to często się budziłysmy jak wołali ZBIÓRKA :))))

Posted

westie_justa napisał(a):
Dokładnie:D ja tak samo:P

No to superr! a w łazience jak jest satam kabiny czy prysznica "tak po prostu" z zasłaną:eviltong: były kolejki do łazienki?

Sa dwa prysznice, zamykane na drzwi ;), i jeszcze sanitariaty po 22, ale tam już chyba z zasłoną, ale nie pamiętam, bo tam się nie kąpałam ;)
Czasami kolejki były, trzeba było wyczuć moment, czasami trzeba było się niestety kąpać szybaciej, tak koło 21, żeby zdążyć przed 22. Czasami taka jedna fajna pani, wpuszczała do męskiego- raz mi się zdarzyło, ale była jeszcze inna , nie koniecznie miła pani, która zamykała o 21.55, i nie wpuszczała do męskiego ;) Ale ogólnie warunki były okej, spodziewałam się gorszych łazienek ;)

Posted

Pamiętam jak nas Paula raz nie obudziła :loveu:

Czas jest ale checi są słabe . Pamiętam.. prostuje se włosy . odwracam sie a Paweł za mną stoi :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Nie no jasne że czas się znajdzie prostować można pomiędzy śniadaniem a pierwszymi zajęciami o 10 tylko jest druga kwestia czy faktycznie jest po co prostować włosy jak i tak tam się mało kto ogarnia;)A co do wstawania to ja nauczyłam sie ubierać w 3 minuty i jeszcze zdążyłam zawsze włosy uczesać:evil_lol:

Posted

rashelek napisał(a):
niby g widać, a jakoś Chapsie dojrzałaś :)
mogłybyście okazać Marcie minimum wdzięczności, bo narobiła tych zdjęć i je wam wrzuciła, żebyście też miały jakąś pamiątke ze swoim psem. Mało mnie interesują obozowe konflikty i kto kogo tam nie lubił, ale prosze was - zachowujcie się odrobine dojrzalej...

Co jest niedojrzałego w wyrażaniu opinii?

Ja tam bym nie zawalała sobie walizki takimi pierdołami jak prostownica ;). 11 dni naprawdę da się wytrzymać bez prostych włosów...

Posted

Merenwen napisał(a):
Co jest niedojrzałego w wyrażaniu opinii?

Moim zdaniem niedojrzałe jest przenoszenie obozowych konfliktów na forum, tym bardziej krytyka w formie "twoje zdjęcia są do dupy, ale i tak wezmę, ale nie powiem 'dziękuje', bo nie jesteś tego godna" ;) Róbcie jak uważacie, ale szkoda, że zamiast opinii o turnusie i chwalena się, czyj pies co osiągnął, to wyczytuję posty o innych obozowiczach i ich "hipokryzji" itp.

Justa, po co ty tam chcesz włosy prostować? Wątpie, czy będą zwracać uwage na Twoje uczesanie zamiast na postępy Doti :P

Posted

rashelek, czyżbym była ślepa?
Ja tam nie widzę wyciągania konfiktów na forum, ale może Ty mądrzejsza jesteś i masz lepszy wzrok.
Sandra tylko napisała o sprawach technicznych zdjęć, co Marta może wykorzystać w przyszłości, no ale ona wykorzystała to w całkiem innej kwestii.

Posted

Molowe napisał(a):
Na zdjęciu jest mój pies z piłka która kupiłam a nie znalazłam a po za tym piłka jest z firmy karlie a nie trixie ...

Spoko :)
Przecież nie napisalam, że to moja piłka. Taka mi zginęła nad wodą w Rynie :/

Posted

kamila lakusiowa napisał(a):
Spoko :)
Przecież nie napisalam, że to moja piłka. Taka mi zginęła nad wodą w Rynie :/

Spoko chciałam sprawe wyjaśnić żeby nie było że zgarnęłam Waszą zabawke a teraz sie przyznać nie chce:diabloti:

Posted

Ola164 napisał(a):
Ja też się w końcu wypowiem.
Ludzie w tym roku wg mnie się podzielili i nie mam zamiaru tu nikogo obrażać, ale ekipa pod względem całości w tamtym roku była o niebo lepsza.

Żałuje, że niektórzy ludzie tak bardzo się zmienili bo byłam pozytywnie nastawiona na spotkanie z nimi. Szkoda mi tych którzy gdzieś zgubili chyba oczy. I szkoda mi tych którzy nie wiedzą co oznacza "hipokryzja". I jeszcze tych którzy jedno mówią, a drugie robią.
Nie chce się tu z nikim kłócić. Po prostu mówię swoją opinię i sama uszanuję czyjeś zdanie jeśli tylko da mi na to argumenty, bo ja na swoje tezy poparcie mam.
Dodam cytat pewnej osoby "Nie pamięta wół jak cielęciem był".

A ja widzę ;) pisałam to ogółem o waszych wypowiedziach, nie tylko komentarzu odnośnie zdjęć. Widocznie czytam wasze posty dokładniej niż Wy same, chociaż się tak ze sobą zgadzacie... Przykro mi, że najwyraźniej jestem mądrzejsza i mam lepszy wzrok.
I naprawdę nie widze nic konstruktywnego w słowach "gówniene zdjęcia, nic nie widać". Można powiedzieć "próbuj dostosować światło i robić zdjęcia pod innym kątem, bo niektóre są troche za ciemne, ale DZIĘKUJE, że mam jakieś mojego psa" - chyba troche lepiej to brzmi? ;)