Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Eta_carinae napisał(a):
Tak, mam ONkę (obecnie ma jakieś 16 miesięcy). Ona bawi się jak typowy owczarek - biega jak głupia (uwielbia gonić), "capie" łapą, podgryza nogi... to raczej nie towarzysz zabaw dla westa, czy yorka :diabloti:. Ale z huskym by się bez problemu dogadała - przyjaciółka ma takiego psa, a wiedomo, że haszczak jak to haszczak - raczej bieganie ;) Więc myślę, że spokojnie by się bawiły, jeżeli przypadną sobie do gustu :cool3:
Jadę z Gdańska prawdopodobnie pociągiem - może rodzice mnie zawiozą samochodem - jeszcze nie wiem, przecież to za rok :lol:

No to pewnie tak.:razz: moja nigdy nie bawiła się z dużym psem.. tylko ze szczeniakami ale mam nadzieje ze będzie przyjazna nigdy nie zauważyłam zeby na jakiegoś psa sie rzucala no chba ze na nia szczeka :razz:

Posted

Laura:) napisał(a):
A te tabletki były specjalene dla psów ??
Moja tylko wymiotowała tylko jak była mała i weterynarz powiedził żeby jej dawać pułtabletki dla ludzi i działało :D
Teraz moja spokojnie znosi podróż :D

a Ty jakiego masz psa ?

Posted

Właśnie wróciłam z Sopotu :multi: Na prawdę fajne widowisko :cool3: Ktoś był?
Kiedy staliśmy przy polu na którym border zaganiał owce, Kala prawie przeskoczyła przez bandę, żeby do tych owiec polecieć :lol: W końcu owczarek - a co! :cool1:

Jakie bordery, to chyba już wszyscy wiemy - występy nie budzą już mojego podziwu, bo to stan dart. Ale jak zobaczyłam weścika, który skakał jak border i szczerze mówiąc niejeden by mu pozazdrościł zwinności, to mi szczęka opadła - wiem, że to mądre i zwinne psiska, ale to było coooś :loveu:
Z resztą załączam kilka fotek ;).

Zdjęcia jak widać nie powalają jakością - robione komórką. Ale jeżeli ktoś będzie chciał, to później będę zgrywać z aparatu ;)

Posted

Eta_carinae napisał(a):
To jak wgram na komputer i obrobię, to wkleję te najlepsze ;D

OK !

kurde, a moja nie jest nauczona chodzenia w kagańcu... zdejmuje go od razu nie wiem jak to na obozie będzie :-(:roll:

Posted

moja też nie jest nauczona:P i myślę że bedzie sie bunotować ale sobie poradzimy.... :evil_lol:
Eta- to twoja to młodzinka jeszcze:D moja w nastepnym roku bedzie mieć 3 lata;) ale jeśli chce sie bawic to myslę że z westem bedzie ok;) ja chce swoją przekonac do większych psów;) i jak będą sie bawić to bedzie swietnie:D

Posted

westie_justa napisał(a):
moja też nie jest nauczona:P i myślę że bedzie sie bunotować ale sobie poradzimy.... :evil_lol:
Eta- to twoja to młodzinka jeszcze:D moja w nastepnym roku bedzie mieć 3 lata;) ale jeśli chce sie bawic to myslę że z westem bedzie ok;) ja chce swoją przekonac do większych psów;) i jak będą sie bawić to bedzie swietnie:D

To jeżeli będziemy na tym samym turnusie to na pewno pobawi się z Dorką. :) bo ona z małymi to ok,a z dużymi jeszcze nie wiem. :D

Posted

aaa Border (moje marzenie) :D

Ja jak bym jechała to na 1 turnus albo 2 żeby mnie cieczka nie zaskoczyła... Bo teraz jakoś po wakacjach dostaną...

Moja Tośka to lubi się bawić z małymi psami bo sama jest mała,ale i tak na początku się ich boi. :D

Posted

[quote name='Laura:)']Fajne fotki i Eta_carinae zazdroszcze ci że byłaś na Dog Chow :D
Ciekawe kto wygra na wielkim finale we Warszawie :D
Laura jakiego masz psa ? ;)