Ola164 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Paula - nie wiem jak to jest dokładnie, ale wydaje mi się że możesz miec problem. Żeby moja tyle schudła... Ja będę mieć walizke, plecak, torbe z aparatem i kundla. Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 a no tak, o aparacie zapomniałam :lol: Quote
:** Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Przed marcusem miałam mieszańca owczarka niemieckiego. Sąsiad chcąc dobrze rzucil jej kość, której nie pogryzła tylko połknęła. Nabawiła się perforacji jelit ale to da się leczyć operacyjnie więc zawiezliśmy ją do weta po 10 minutach weterynarz zadzwonił z informacją że tajra się udusiła okazało się że miała jedno płuco a do tego nie wykształcone a drugiego brak. Nie chodzi o las tylko o drogę. Pracownik otworzył bramę a marcus wybiegł wprost pod samochód miał poważne obrażenia wewnętrzne i został poddany eutanazji. Quote
Ola164 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Właśnie, trzeba zrzucić zdjęcia... Ale mi sie nie chce... Znudził mi się już ten aparat... No ale, potem będę myśleć o czymś nowym :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ja to się jeszcze pakować nie zaczęłam xd a pies od tamtego tygodnia spakowany :P Jeszcze miski mu muszę umyć i karmę do torby wsadzić :] No i do weta po zaświadczenie... Quote
paulaa. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nie wiem jak u was w lecznicach, ale jak dzisiaj poszłam po zaświadczenie to go też 'darmowo' zaczipował, sam to zaproponował. A na koniec zarzyczył sobie 50 zł... i nie wiem za co ? Za to, że go obejżał i zmierzył mu temperature do zaświadczenia ? Chyba musze zmienić lecznice... Quote
Estowa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nie Paula, tak jest niestety. Weci sa drodzy [m.in kolejny plus, zeby iść na weterynarię xD] i wystarczy tzw. porada lekarska, zeby wziąć kasę. VICTORY! MAM leitymację i cała już jestem spakowana ^^ Quote
Merenwen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nasz weterynarz wszystko nam daje taniej :D. Wie ktoś może, ile ludu jedzie z Katowic? Mnie te 11 godzin przeraża... -,- Quote
Estowa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Pomożecie mi? Mam cholernie Ciężki placek i potrzebuję pomocy z targaniem klatki Esty i transportówki z Shaggym/smyczy z Estą [to ostatnie do wyboru :P] Quote
Casablanca Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jedziecie pociągiem z tymi torbami? Jechałyście tak prędzej? :D Bo ja mam całe poranione stopy i przepuklinę, a miałam tylko walizkę, chihuahuę na rękach i torebkę :D Quote
MakeBelieve Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ej, ludu z Warszawy, nie mieszka ktoś niedaleko Słupeckiej? to przy Narutowicza.. Bo potrzebowalabym odebrac tam oslone do obiektywu..;/ Quote
Guptasek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 My już wszystko załatwione :) co prawda lekarz mi nie wypisał karty bo mówił ,że nie trzeba :eviltong: Wet mnie nic nie skasował :) Autko nowe dziś odebrane :multi: nawet się już spakowaliśmy :eviltong: Wyjazd jutro o 11 ? Co prawda najpierw na jacht po lustrzanke musimy zajechać , wiec na miejscu będę około 16 ? Quote
Merenwen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 W ostatniej chwili przypomniało mi się o lekach - w tym roku się nie dam! :diabloti: Okazało się, że nasz zapas jelit jest już na wyczerpaniu, także będzie trzeba wydawać kasę na parówy z biedrony. W ogóle takie logo poczyniłam - a propos tych koszulek. Małe, ale ludu dużo będzie, to i podpisy zajmą dużo miejsca :diabloti:. Wycinać mi się teraz nie chce, może mi się będzie chciało na obozie. Dobra, biorę się za pakowanie. Mam nadzieję, że ta sterta rzeczy wejdzie do jednego plecaka?! :O Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 My mamy zaświadczenie, dostaliśmy od weta tabletki p.bólowe dla Nerka i w razie co mam mu je dać i dzwonić do naszego doktora :D A pies w pociągu musi mieć kaganiec założony? Quote
MakeBelieve Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 super logo! dodałabym jeszcze jedynie RYN. Tyle, ze to i tak będzie trzeba pokombinować z wycinaniem, czcionka trochę zła jest;// ale to się na miejscu zobaczy, dzięki Sandra! :* Ja juz spakowana, pies tez, ide sie kapac, potem psa wykąpię, zgram pewne zdjęcia i ide kimać. Jutro o 7 pobudka <3 Quote
Guptasek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 też bym dodała Ryn ! ; D Ale jest super ! :loveu::loveu::loveu: Ja wziełam ogromną torbę .. jakos w tym roku mam dużo więcej rzeczy... :roll: Musze sobie jeszcze plasterki skombinować ; ) Quote
Merenwen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 No właśnie tak myślałam, że ta mała czcionka to za dużo zabawy. Najwyżej dopisze się ręcznie. Kciuki trzymajcie, żebym się zmieściła do plecaka! Quote
Ola164 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja też już spakowana. Nie idę dziś spać, bo po co... O 2.15 idę z psem na ostatni spacer, a potem autem do Katowic :loveu: Quote
MakeBelieve Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja tez juz wszystko zrobiłam, pies umyty poszedł spać, teraz tylko zdjęcia wysłac koleżance, naładować akumulator i nie zapomnieć spakować ładowarki od fona i aparatu ;> I ave. Jutro o 7 pobudka, po drodze jeszcze zajedziemy na pewno na plażę gdzieś, w Orzyszu może.. ;> Pozdro ludziee! Do zobaczyska jutro! <33 Może jutro jeszcze napisze, ale zobaczy sie.. :* Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ja to jeszcze koncze sie pakowac xD a jak z tym kagancem- musi w pociagu miec? Quote
Guptasek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nie . ale miej przy sobie :) załóż jak konduktor będzie kazał a później spokojnie zdejmij ;) Quote
Merenwen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Coś Wam to trzymanie nie wyszło, kurczę! xD Musiałam się przepakować do większej torby na kółkach i teraz tylko wszystko mi w środku lata... Dobra, idę wpakować baterie do aparatów i spać. O 3:20 pobudka, o 4:00 do Katowic. Do zobaczenia za parę godzin! :diabloti: Quote
Recommended Posts