Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Paula - nie wiem jak to jest dokładnie, ale wydaje mi się że możesz miec problem.

Żeby moja tyle schudła...
Ja będę mieć walizke, plecak, torbe z aparatem i kundla.

Posted

Przed marcusem miałam mieszańca owczarka niemieckiego. Sąsiad chcąc dobrze rzucil jej kość, której nie pogryzła tylko połknęła. Nabawiła się perforacji jelit ale to da się leczyć operacyjnie więc zawiezliśmy ją do weta po 10 minutach weterynarz zadzwonił z informacją że tajra się udusiła okazało się że miała jedno płuco a do tego nie wykształcone a drugiego brak. Nie chodzi o las tylko o drogę. Pracownik otworzył bramę a marcus wybiegł wprost pod samochód miał poważne obrażenia wewnętrzne i został poddany eutanazji.

Posted

Nie wiem jak u was w lecznicach, ale jak dzisiaj poszłam po zaświadczenie to go też 'darmowo' zaczipował, sam to zaproponował. A na koniec zarzyczył sobie 50 zł... i nie wiem za co ? Za to, że go obejżał i zmierzył mu temperature do zaświadczenia ? Chyba musze zmienić lecznice...

Posted

Nie Paula, tak jest niestety. Weci sa drodzy [m.in kolejny plus, zeby iść na weterynarię xD] i wystarczy tzw. porada lekarska, zeby wziąć kasę.

VICTORY! MAM leitymację i cała już jestem spakowana ^^

Posted

Pomożecie mi? Mam cholernie Ciężki placek i potrzebuję pomocy z targaniem klatki Esty i transportówki z Shaggym/smyczy z Estą [to ostatnie do wyboru :P]

Posted

My już wszystko załatwione :) co prawda lekarz mi nie wypisał karty bo mówił ,że nie trzeba :eviltong: Wet mnie nic nie skasował :) Autko nowe dziś odebrane :multi: nawet się już spakowaliśmy :eviltong: Wyjazd jutro o 11 ? Co prawda najpierw na jacht po lustrzanke musimy zajechać , wiec na miejscu będę około 16 ?

Posted

W ostatniej chwili przypomniało mi się o lekach - w tym roku się nie dam! :diabloti:
Okazało się, że nasz zapas jelit jest już na wyczerpaniu, także będzie trzeba wydawać kasę na parówy z biedrony.

W ogóle takie logo poczyniłam - a propos tych koszulek.
Małe, ale ludu dużo będzie, to i podpisy zajmą dużo miejsca :diabloti:. Wycinać mi się teraz nie chce, może mi się będzie chciało na obozie.

Dobra, biorę się za pakowanie. Mam nadzieję, że ta sterta rzeczy wejdzie do jednego plecaka?! :O

Posted

super logo! dodałabym jeszcze jedynie RYN. Tyle, ze to i tak będzie trzeba pokombinować z wycinaniem, czcionka trochę zła jest;// ale to się na miejscu zobaczy, dzięki Sandra! :*
Ja juz spakowana, pies tez, ide sie kapac, potem psa wykąpię, zgram pewne zdjęcia i ide kimać. Jutro o 7 pobudka <3

Posted

też bym dodała Ryn ! ; D
Ale jest super ! :loveu::loveu::loveu:
Ja wziełam ogromną torbę .. jakos w tym roku mam dużo więcej rzeczy... :roll:
Musze sobie jeszcze plasterki skombinować ; )

Posted

Ja tez juz wszystko zrobiłam, pies umyty poszedł spać, teraz tylko zdjęcia wysłac koleżance, naładować akumulator i nie zapomnieć spakować ładowarki od fona i aparatu ;> I ave. Jutro o 7 pobudka, po drodze jeszcze zajedziemy na pewno na plażę gdzieś, w Orzyszu może.. ;> Pozdro ludziee! Do zobaczyska jutro! <33
Może jutro jeszcze napisze, ale zobaczy sie.. :*

Posted

Coś Wam to trzymanie nie wyszło, kurczę! xD Musiałam się przepakować do większej torby na kółkach i teraz tylko wszystko mi w środku lata...
Dobra, idę wpakować baterie do aparatów i spać. O 3:20 pobudka, o 4:00 do Katowic. Do zobaczenia za parę godzin! :diabloti: